arkadaşlar resim yeteneğim yok dencek kadar az ama hayal gücüm fena değil grafiğe ilgim var sizce bu dalda üni. eğitimi alamlımıyım
quote:Orijinalden alıntı: Ev Terliği Üniversitede çizim yaptırıyorlar diye biliyorum hasikome hocam hayal gücüm yerinde beğenilen işler çıkarıyorum fakat elle çizim yapamıyorum
tek grafik okuyanlar seçmiyor bu bölümü, seçmeni tavsiye ederim. Ben grafik okudum ama elde çizimim senden biraz daha iyidir herhalde
quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy tek grafik okuyanlar seçmiyor bu bölümü, seçmeni tavsiye ederim. Ben grafik okudum ama elde çizimim senden biraz daha iyidir herhalde şuan mesleğin grafikerlik mi ?
quote:Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy tek grafik okuyanlar seçmiyor bu bölümü, seçmeni tavsiye ederim. Ben grafik okudum ama elde çizimim senden biraz daha iyidir herhalde şuan mesleğin grafikerlik mi ? Gazetede çalışıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy quote:Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy tek grafik okuyanlar seçmiyor bu bölümü, seçmeni tavsiye ederim. Ben grafik okudum ama elde çizimim senden biraz daha iyidir herhalde şuan mesleğin grafikerlik mi ? Gazetede çalışıyorum 4 yıllıkmı 2 yıllıkmı okudun ?
quote:Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy quote:Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy tek grafik okuyanlar seçmiyor bu bölümü, seçmeni tavsiye ederim. Ben grafik okudum ama elde çizimim senden biraz daha iyidir herhalde şuan mesleğin grafikerlik mi ? Gazetede çalışıyorum 4 yıllıkmı 2 yıllıkmı okudun ? 2 yıllık okudum dostum
quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy quote:Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy quote:Orijinalden alıntı: NeDiyemMahmutMuDiyem quote:Orijinalden alıntı: Chuuuuckyyyy tek grafik okuyanlar seçmiyor bu bölümü, seçmeni tavsiye ederim. Ben grafik okudum ama elde çizimim senden biraz daha iyidir herhalde şuan mesleğin grafikerlik mi ? Gazetede çalışıyorum 4 yıllıkmı 2 yıllıkmı okudun ? 2 yıllık okudum dostum lise olarak grafikle ilgili bi lisemi bitirdin peki
grafik okuma :(( pişman olursun bak veri tabanı v.s oku bu devirde yazılımcılar iyi para alıyor. (grafik tasarım okumadım.)