🟩 Bonus [ANA KONU] (Kampanyalar, S.S.S.) (1249. sayfa)

-
-
Eskiden temuya geliyordu. Bazen provizyondan çıktıktan sonra geliyor ama Bonus Flaş'a genelde anlık bildirim gelir sayaç bazen işlemezdi. Bildirim geldiyse yatar kesin. Olmadı kayıt açarsınız.
-
biraz önce mh ile konuştum,evet normalde işlemesi lazım kampanyada herhangi bir kısıt yok üye işyeri adı gibi filan dedi,işlem şuan provizyonda oldugu için dönem içine yansıyınca arayın kayıt açalım dedi.
-
Var mı böyle bir şey ona göre talimat vereceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki burada okumuştum gibi anımsadım, bende bilmiyorum bilen biri cevaplarsa iyi olur.
1245. Sayfaya bakın orada bu muhabbet geçti. Deneyip göreceğiz bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4H1T -- 10 Temmuz 2025; 16:45:59 >
platiniuma 870 amexe 250 verdiler kabul ettik bakalım aidat iadeside alırız inşallah kartlar yeni geldi
-
MH şimdi aradım.9 ay kartımı kapatmama karşılığında 979.50₺ kesilen kart aidatını iade ettiler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır flexi kullanıyorum ama kampanyalara katılım bile aidat alması can sıkıcı. Sırf bu yüzden daha çok axess kullanıyorum ve aidatı da iade ediyorlar. Bonus’ta aidat iade durumu oluyor mu? Ona göre flexi kapatayım taksitten başka bir olayı yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Flexinin yanına aidatlı kart alabilirsiniz kartı kapatmanıza gerek yok.
Almaya değer mi onu bilemedim. Onun haricinde akbank, yapı kredi ve iş bankası kartlarım da var da hiçbirinde doğru düzgün kampanya yok 😄
Deneyin şansınızı değmez ise kapatın dersin 1000 TL bonus teklif ederler vs yine bir şey kaybetmezsiniz.
Tüm kredi kartı limitim fazlası ile dolu olmasına rağmen dijital ing Pegasus bol bol bonusa başvurdum. 120000 TL limit ile hemen onaylandı, yıllık aidat yok fiziki kart yok. Dursun kenarda pek bir artısı yok gibi yarın ne getirir bilinmez.
Bir dünya bonus kart yapmışlar hocam. Hangisinin ne farkı var tek tek bakmak lazım sanırım
Bu kampanya smsi gelen oldu mu? Uygulamada gözükmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Orası öyle de yine de ortada bir pasta var herkes müşteri çekme derdinde. Baktım ing dijital kart aidatı yok alayım dursun kenarda dedim. Yarın bir bakarsın 1000 harca 1000 bonus der nemalanırız. Devir böyle maalesef
Ing bende de vardı hocam. Şimdi bu dediğiniz dikkatimi çekti bende bonus yerine buna başvurayım şimdilik 😁
Hocam ilk aya özel %20 bonus kampanyası var, 10k harcamaya 2000 bonus almıştık zamanında. Fiziki karttaydı bu tabii, dijitalde olur mu bilmiyorum. Ama şansınızı deneyin derim. Ya da bunun yerine 25bin faizsiz tna veriyordu kampanyada. İkisinden birini seçiyorsunuz.
Kampanyayı bulup bakmak lazım bilgi verdiğiniz için teşekkürler.
Benim saydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 2 ay ustuste kamp.gelince denedinizmi? Bu ay 7sinde odul yuklendi ama kamp tekrar gelmis. Silip kamp.ya katilirsam sonra tekrar eklersem sayarmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X