Şimdi Ara

hdd basit birim oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhaba bilgisayarımda 2 hdd var biri 500 lük diğeri 80 lik sistem 500 lüğe kurulu dün yerel diski küçülttüm ve yeni bir yerel disk yaptım sonra 500 lük full basit birim oldu ben bunu nasıl eskisi gibi birincil bölüm yaparım şimdiden teşekkürler
     hdd basit birim oldu

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basit yolu format. sen bu diski nasıl ayırdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

en basit yolu format. sen bu diski nasıl ayırdın ?

ayırdın derken bende 2 harddisk var üsteki 500 lük alttaki 80 lik
    ayırma ayırmak istediğin diski sağ tuş birimi küçült sonra küçültelecek birimiğ yazıyosun mb cinsinden sonra siyah olarak ayırdığın bölm çıkıyor sonra sağ tuş yeni basit birim de kendisi yapıyor cevap için teşekkürler
  • hocam bilemiyorum faydalı olmaya çalışırım ama amacını anlamış değilim başıma gelmedi basit birim yazınca zararın ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

hocam bilemiyorum faydalı olmaya çalışırım ama amacını anlamış değilim başıma gelmedi basit birim yazınca zararın ne ?

hocam dikkat ettiysen 80 lik ne güzel birincel diyor birincli disk işletim sisteminin kurulduğu disk tir eskiden birincil yzıyordu şimdi ise böyle örneğin işletim sistemi yüklemek istesem yapamıyacağım önce bütün disk leri sileceğin sonra baştan yapacağım yani fabrika ayarlarına döndürüm baştan bölümlendireceğim
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun ben de oldu. İkinci hdd basit birim olarak biçimlendi Wİn7 kurmak istediğimde bu bölüme windows kurulamaz dedi. Bu hddyi nasıl birincil yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalkurt

aynı sorun ben de oldu. İkinci hdd basit birim olarak biçimlendi Wİn7 kurmak istediğimde bu bölüme windows kurulamaz dedi. Bu hddyi nasıl birincil yapabilirim?

7.enpedi.com
    Windows 7, 8 ve 10: Dinamik Diski -Veri Kaybetmeden- Basit Diske Dönüştürmek
    http://7.enpedi.com/2012/09/dinamik-diski-veri-kaybetmeden-basit.html

ben yaptım oldu yerel disk c birinci oldu ben sağlam hdd den açtım sistemi sonra bozuğu öyle yaptım zaten ayruntılı bir şekilde anlatıyor kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: zeka52

7.enpedi.com

ben yaptım oldu yerel disk c birinci oldu ben sağlam hdd den açtım sistemi sonra bozuğu öyle yaptım zaten ayruntılı bir şekilde anlatıyor kolay gelsin

cevabınız için teşekkürler, hemen uygulayacağım...

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitalkurt

quote:

Orijinalden alıntı: zeka52

7.enpedi.com

cevabınız için teşekkürler, hemen uygulayacağım...

rica ederim belki işletim sistemine zarar verebilir çünkü bana verdi baştan format atıım boşver düzeldi bana yeter
    sana kolay gelsin aklına bişi takılırsa sor birde önemli, dosyalarını yedekle ne olur ne olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.