Şimdi Ara

Windows Live Messenger 8.1 & 8.5 Beta 2 Türkçe (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.596
Cevap
0
Favori
930.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tyu kardeş plusı çeviriyorsan heyecanla bekliyorum şimdiden ellerin dert görmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

adresin arasına bosluk bırak oyle gonder suan bakamıyoruz

düzelttim şu anda bakabilirsiniz,dediğim gibi ilk defa böyle bişey yapıyorum,yorumlarınızı ve isteklerinizi bekliyorum
  • ark.lar msn discowery live beta yı şuan ki msn live in son wersiyonuyla kullanabiliyormuyuz diye sormuştum..

Orjinalden alıntı: nicker

ark.lar msn discowery live beta yı şuan ki msn live in son wersiyonuyla kullanabiliyormuyuz diye sormuştum..

evet ben kullandım sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 25 Haziran 2006; 22:09:56 >
  • arkadaşlar ben wiindows live mesenger da plus yükledim eski nick ler çalışmıyomu bikgisi olan varmı acaba veya çalışan güzel nici olan yollayabilirmi türk bayrağı falan
  • arkadaşlar plus için hazırladığım dil dosyasına bi bakarmısınız ,yorumlarınızı bekliyorum,yanlış bir yer varsa pm den ulaşın lütfen.sanırım bu gece bitmeyecek hepsi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekaraot

arkadaşlar ben wiindows live mesenger da plus yükledim eski nick ler çalışmıyomu bikgisi olan varmı acaba veya çalışan güzel nici olan yollayabilirmi türk bayrağı falan

|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿|
  • ya bide nasıl yapıldığını anlatsanız çok makbule olur teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyu

arkadaşlar plus için hazırladığım dil dosyasına bi bakarmısınız ,yorumlarınızı bekliyorum,yanlış bir yer varsa pm den ulaşın lütfen.sanırım bu gece bitmeyecek hepsi

ben baktım text dosyasına biraz daha ugraşırsan güzel şeyler çıkabilir ortaya
  • quote:

ya bide nasıl yapıldığını anlatsanız çok makbule olur teşekkür ederim

bu hazır |͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| coda arkadaşım nasıl yapıldıgı hakkında fazla bilgim yok!
  • çııÖÖçşıÜü|͇̿C͇̿¤̿ ͇̿| böyle anlamsız şeyler çıkıyor yapınca
  • melih kardeş sağol biraz orasından burasından kesince düzeldi yinede teşekkür ederim
  • 30 saattir soruyorum windows live da unicode neden yok?
  • tyu kardeş bende baktım ama daha hiç biyeri çevirmmişsin ama çok güzel oluyor çalışıyor yani eline sağlık bitirirsen çok iyi olur sağolasın teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartified®

30 saattir soruyorum windows live da unicode neden yok?

bartified aynı sorun bendede var kapatıp tar ico kısmından exit yapınca yeniden açtığımda düzeliyor
  • quote:

tyu kardeş bende baktım ama daha hiç biyeri çevirmmişsin ama çok güzel oluyor çalışıyor yani eline sağlık bitirirsen çok iyi olur sağolasın teşekkürler

sanırım sen önceden baktığın dosyadan bahsediyosun dosyayı değiştirdim linke tıklayıp en yenisini alabilirsin.
    bu gece bitmeyecek
  • tray icon dan exit yapınca düzeliyor tekrar açtığımda
  • benim istediklerim ypk nereden bulabirim
  • tyu kardeş ne zaman yayınlarsın son sürümü:)))))
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.