zor bir program değil 3d studio max kullananlar yalayıp yutar bunu hemen. ancak o resimlerdeki modellemelerde daha çok kaplamalar ön planda gerçekçilik bakımından. yeni başlayanlar için harika bir program.
değiştirme: ancak yerine encek yazmışım
Alıntıları Göster
Teşekkürler Rietveld
teşekkürler... o verdiin resimler gibi olmasada bişiler yapmayı denioruz işte animasyon
abowww bi açtım bu ne böle dedim kendi kendime buna bi ömür yetmez
quote:
Orijinalden alıntı: Amulet
Arkadaşlar Bu işlerle uğraşmış biri olarak tavsiyem var Bu tarz programlara başlamak isteyen arkadaşların ilk önce bol bol vakti olmalı programı sökmek için ya bilen biri(çekirdekten yetişmek için) yada eğitimini almak lazımdır o da olmadı net ortamından bol bol tutorial alınıp pratiğe dökmelidirler
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu program windows 7 de çalışmıyomu ? bilen biri warsa yardımcı olsun lütfen mhmt@tknmz.com
quote:
Orijinalden alıntı: mhmttknmz
arkadaşlar bu program windows 7 de çalışmıyomu ? bilen biri warsa yardımcı olsun lütfen mhmt@tknmz.com
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mhmttknmz
Ne yazıkki program şuan sadece Windows 2000/XP/Vista 32bit ve 64 bit sürümlerinde çalışıyor.Windows 7 hala deneme aşamasında olan bir işletim sistemi.Final sürümü çıkınca Windows 7'de de çalışacak muhtemelen.
Bu arada programın 2.48a sürümü çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
quote:
Orjinalden alıntı: mhmttknmz
Ne yazıkki program şuan sadece Windows 2000/XP/Vista 32bit ve 64 bit sürümlerinde çalışıyor.Windows 7 hala deneme aşamasında olan bir işletim sistemi.Final sürümü çıkınca Windows 7'de de çalışacak muhtemelen.
Bu arada programın 2.48a sürümü çıktı.
Alıntıları Göster
Teşekkürler.
ellerine sağlık gzl paylaşim indirdim programi pek 3dyle ilgilenmiyorm ama bunu denemek isterim doğrusu.
Programın 2.49b sürümü çıktı.
quote:
Orijinalden alıntı: Rietveld
Programın 2.49b sürümü çıktı.
Google video da blender tutorial yazarsanız bazı aracları anlatan ve balık yapımını anlatan bir vidyo var. Ingilizce ama ise yarayacaktır.
Güzel Bir porgrama benziyor fakat Suan 3D stüdio max 9 Kullanıorm daha kaliteli olcagını sanmıyorum ama deniyeceğim
Arkadaşlar blendır 2.49 yükledim ama birde ınsatl proğramına ihtiyacım var onuda buldum sitede sorun var download edemiyorum bana yardımcı olurmusunuz düzzgün çalışan bir link verebilirmisiniz.blendır ınstal proğramı lazım şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: cenkercenk
Arkadaşlar blendır 2.49 yükledim ama birde ınsatl proğramına ihtiyacım var onuda buldum sitede sorun var download edemiyorum bana yardımcı olurmusunuz düzzgün çalışan bir link verebilirmisiniz.blendır ınstal proğramı lazım şimdiden teşekkür ederim.
Biraz uğraşıyım bakalım en azından arşivde saklarım
quote:
Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe
Biraz uğraşıyım bakalım en azından arşivde saklarım
Alıntıları Göster
Merhaba bu program ile sadece bir animasyon filmi yerine kendi kameramla çektiğim görüntüye patlama animasyonları veyahut ışınlar vb ekleyebilirmiyim ?