Bildirim
EVDEKI INTERNETI TELEFONM GÖRMÜYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Modem telefonda görünür değildir. Telefonu aldığın yere sor bir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
pardon beyler yanlış alarm sordum birine dedi ki bana - ANTENI YOKSA ÇEKMEZ Kİ OLOM tam bi failim ya :D neyse telefon da galaxy w _____________________________ -
Modeminizin kablosuz ağı ayarlı mı, ya da dizüstü vs. ile girebiliyor musunuz İnternet'e? Ağ yapılandırmanızda bir problem vardır. _____________________________ -
O modem wireless modem degil.
Sadece sizin telefon degil hic bi alet kablo takmadan gormez ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Aynen ben de şimdi cevap yazılmış diye girdim, modem adını görünce baktım Google'da. Modem kablolu modemmiş, yani kablosuzsuz modem. :D _____________________________ -
eheh :D yenı ogrendım bende 1 gece once şimşege küfr edıp sonraki gece gök gürlemesiyle zyxel modemın iflas etmesi ve ethernet kartının yanması tesadüf değildi :D şimdi de bu modem napıcan ama devam _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- taahhüt bitmeden hat değiştirme cayma bedeli
- bir kişiye mesaj gitmiyor
- yurtdışından aranmak ücretli mı vodafone
- evde telefon çekmiyor
- cepinfo nedir nasıl iptal edilir
- vodafone 5g ne zaman gelecek
- gizli numaradan arama
- özel numara bulma
- ağda kayıtlı değil ne demek
- iphone şebeke sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X