Şimdi Ara

Kalıcı dövme abdeste engel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çoğu kişi kalıcı abdest boy abdestine engel diyor.Nihat Hatipoğlu engel değil falan demiş.Ama Peygamberimiz yasaklamış.Beyler kalıcı dövme abdeste engel mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortingen Şıtrayze -- 23 Haziran 2013; 14:27:12 >

• engel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Dövme yaptırmayı kafaya koymuş adam abdest olayını çoktan aşmıştır. Geçin bu ayakları...

Kararsızım ve bi arkadaş abdest falan dedi kafamı karıştırdı.Bu yüzden konu açtım
  • Abdeste engel değil ama dinen kötü karşılanıyor. Tavsiye etmem.

http://www.youtube.com/watch?v=YpZqCRutwXY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 23 Haziran 2013; 14:26:39 >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 23 Haziran 2013; 14:27:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 23 Haziran 2013; 14:30:30 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.