< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
21 Aralık öğleden sonra,mümkünse akşam 6'dan sonra geçiş işlemi başvurusu yaparsanız 23 Aralıkta yada 24 Aralıkta hattınız diğer operatörde açılır. Taahhütsüz 1 yada 2 gün kullanmış olursunuz. 20 Aralıkta başvuru yaparsanız,taahhüt sonlanmadan 22 Aralıkta diğer operatörde açılma ve sadece 1 gün için taahhüt bitmeden çıkış yaptınız dayatması yapma ihtimali var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
|
Bu şekilde bana da bu fiyatlar teklif edilmişti. Bekledim,taahhütüm bittikten sonra 65 GB SSM olan 518 TL,85 GB olan 570 TL olarak teklif edildi. Çoğu kişiye de aynı durum oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ASUS PRIME B660MK D4 Intel B660 Soket 1700 DDR4 5333MHz (OC) M.2 Anakart --- Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci --- ASUS GeForce DUAL RTX 3050 OC 8GB GDDR6 128Bit Nvidia Ekran Kartı --- GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram --- Kingston 500GB SNV2S/500G Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2100MB) --- Cooler Master MWE 80Plus Bronze 650W 2xEPS, Aktif PFC 120mm Fanlı Güç Kaynağı --- Powerboost VKM202B USB 3.0 Mesh 4x120mm RGB Fan ATX Siyah Kasa
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hemen başvur seçeneğinden online başvuru yapabiliyorsunuz. hattınız açıldığında da direkt bu paketle açılır. 31 aralık son. Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/3-aylik-hos-geldin-50gb-kampanyasi |
|
Taahhüt bitmesine yakın iyi teklif gelmedi. Fiyat analizini yapıp 2 hafta taahhütsüz kullanmaya,hem teklifleri beklemeye hem Turkcellde kampanya beklemeye karar verdim. Taahhütsüz kullamımın 10. günü burada çoğu kişiye de son tekliflerde gelen iyi teklifler geldi,kabul ettim hattımın biri için 65 GB + Sınırsız SM,diğeri için 80 GB Sınırsız SMedya. Yalnız şu aralar forumda paylaşılan,önerilen daha kazançlı bir taktik var. Taahhütün biteceği ay,bitmeden yada bittikten sonra, X (Twitter) üzerinden Turk Telekom kurumsal mobil destek hesabına ve CEO'nun hesabına," taahhütüm bitiyor,son aydayım,yada taahhütüm bitti uygun kontrat yenileme teklifleri gelmiyor" diyorsun. Senden telefon ilgili kontrat yapmak istediğin numaranı istiyorlar,veriyorsun seni arıyorlar. Al gülüm ver gülüm sana teklifler öneriyorlar. Arananlar genellikle Sınırsız Düşün Sınırsız Sosyal Medyalı Aşımsız 50 GB tarifesini oldukça iyi fiyata almış. Benim zamanımda olsaydı bu taktikle Sınırsız Sosyal Medyalı Sınırsız Düşün Aşımsız 50 GB tarifesini alırdım daha düşük fiyata. Okuduğum kadarıyla 480 TL gibi bir fiyata. Aynı taktik instagram hesabından oluyormu bilmiyorum,duymadım. Şimdilik X üzerinden ulaşıp arananlar ve iyi fiyata kontrat koparanlar var. Sİze sundukları arasında Aşımsız Sınırsız Düşün 50 GB yoksa,kendiniz söyleyin bakabilir misiniz bana kaç tl'ye oluyor diye. Yalnız dikkat edin Sınırsız Düşün Sınırsız Sosyal Medyalı 50 GB var bir de Sınırsız Sosyal Medya içermeyen sadece 50 GB içeren var,bu farka dikkat edin. Sadece 50 GB olanı 380 TL olarak vermişler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|