Şimdi Ara

Razer Deathadder 2013 vs. Razer Taipan Expert?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Mouse almayı düşünüyorum da, bu iki mouse arasında kaldım. Aralarında 50 TL fiyat farkı var. Sizce hangisi daha kullanışlı olur?


    Razer Taipan Expert
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5483


    Razer Deathadder 2013
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5830







  • Bunu ben de merak ediyorum ancak sadece taipanın çift el desteği olduğunu gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taipan ambidextrous olduğu için (simetrik , çift el) ergonomisi kötüymüş diye bir yorum okumuştum. Bende de razer ouroboros var buda ambidextrous hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sanırım kişiden kişiye değişiyor ergonomi işi. Mausu internetten almak herzaman sıkıntı bir tutup görmek lazım yoksa iş şansa kalıyor. Bende hep internetten aldım 2 kere şanslı çıktım ama kötüde çıkabilirdi, aceleniz yoksa almadan önce taipana bakmaya çalışın. İnternetteki incelemelere bakarsanız belki ergonomisi hakkında aklınızda bir fikir oluşur ama kötü olucağını sanmıyorum sonuçta razer. Razer için malzeme kalitesi veya dayanıklılığı için kötü şeyler söylenebilir ama ergonomi konusunda kötü iş yapıcaklarını sanmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exxcrea -- 17 Haziran 2013; 12:41:51 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exxcrea

    Taipan ambidextrous olduğu için (simetrik , çift el) ergonomisi kötüymüş diye bir yorum okumuştum. Bende de razer ouroboros var buda ambidextrous hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sanırım kişiden kişiye değişiyor ergonomi işi. Mausu internetten almak herzaman sıkıntı bir tutup görmek lazım yoksa iş şansa kalıyor. Bende hep internetten aldım 2 kere şanslı çıktım ama kötüde çıkabilirdi, aceleniz yoksa almadan önce taipana bakmaya çalışın. İnternetteki incelemelere bakarsanız belki ergonomisi hakkında aklınızda bir fikir oluşur ama kötü olucağını sanmıyorum sonuçta razer. Razer için malzeme kalitesi veya dayanıklılığı için kötü şeyler söylenebilir ama ergonomi konusunda kötü iş yapıcaklarını sanmam.

    Çift el ergonomisi kötü diyemem, fakat 4 tane ekstra tuşları var Deathadder 2013'e göre... Ve Razer Deathadder 2013 6400 dpi ve 4G sensörlü iken Taipan Expert 8200 dpi 4G sensörlü... İkiside yeni çıktı sayılır.
    İnventusun kadıköy mağazasından alacağım fakat teşhir ürünü varmıdır bilemem. Çünkü hiçbir mağazada satılsa bile teşhir ürünü yok.

    Aslında Taipan'ın Deathadder 2013'e göre en büyük artısı : 2 ekstra tuş ve 8200 dpi olması. Bu özellikleri ben pek kullanmayacağım gibime geliyor. Hem de Deathadder 2013 Taipan'dan 50 tl daha ucuz...
    Deathadder 2013'de Mambaya çok benziyor.

    (Kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum bu arada)




  • Exxcrea kullanıcısına yanıt
    sa kardeş bazı arkadaşlarda duydum razer ouroboros ve mambada sol tuş gıcırtıyormuş yanı sol tuştan gıcır gıcır ses geliyormuş sende böle bi durum varmıdır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Csamet06

    sa kardeş bazı arkadaşlarda duydum razer ouroboros ve mambada sol tuş gıcırtıyormuş yanı sol tuştan gıcır gıcır ses geliyormuş sende böle bi durum varmıdır ?

    As. İlk aldığımda yoktu ama bi süre sonra başladı. Sol sağ farketmiyor. Bikaç gün baya rahatsız etti ama geçmiş kendi kendine farkında bile değilim. Geçmezse 1 damla yağı ince bi metalle altına sürüyorsunuz geçiyor. Büyütülecek bir sorun değil ancak 360 tl verince ilk haftadan gacırdaması çok ilginç.
  • deathadder 2013 ün ergonamisi daha iyi bana göre ve arada 50 liralık bi fark var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR Razer Deathadder V3 Pro
    15 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.