Şimdi Ara

İkinci karakter mi yoksa devam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 Level Frost DK var ama cidden hiç damage yapamıyorum. Pvpde de o kadar iyi değilim,ya ben oynayamıyorum ya da itemlerim düşük. Raidlerde hep 10-13. dps oluyorum,iLvl 471. Sizce devam edeyim mi yoksa bir mage veya druid filan mı açayım?

• la ben daha yeni dk kastım 460 ilvl genelde 6. falan oluyorum icyveins'e bir bak derim.İkinci karaktere gerek yok bence. Şuanki karakterinde ustalaşmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

la ben daha yeni dk kastım 460 ilvl genelde 6. falan oluyorum icyveins'e bir bak derim.İkinci karaktere gerek yok bence. Şuanki karakterinde ustalaşmaya çalış.

Başarınızın sırrı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

la ben daha yeni dk kastım 460 ilvl genelde 6. falan oluyorum icyveins'e bir bak derim.İkinci karaktere gerek yok bence. Şuanki karakterinde ustalaşmaya çalış.

Hangi grupta 6. oldugun onemli , siralamanin espirisi yok onemli olan cikan DPS hacu

• quote:

Orijinalden alıntı: Senatus

quote:

Hangi grupta 6. oldugun onemli , siralamanin espirisi yok onemli olan cikan DPS hacu

Alıntıları Göster
    65-70 falan cıkıyor genelde. Başarımın sırrı icyveins olabilir. DK hakkında warlock kadar bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Vilgefortz of Roggeveen

65-70 falan cıkıyor genelde. Başarımın sırrı icyveins olabilir. DK hakkında warlock kadar bilgim yok
    Ben tank kasıyom gerçi de artık server'larda DK kısıtlamasını kaldırdılar bi tane de Frost açtımHer türlü tavsiyeye açığım anlayacağın

• quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

Ben tank kasıyom gerçi de artık server'larda DK kısıtlamasını kaldırdılar bi tane de Frost açtımHer türlü tavsiyeye açığım anlayacağın
    2H Frost hakkında rehber hazırlayabilecek kadar olmasa da bilgim var , soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Bir Kedi mi, Yoksa İki mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vilgefortz of Roggeveen

2H Frost hakkında rehber hazırlayabilecek kadar olmasa da bilgim var , soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.
    470 pvp itemleriyle 60k çıkartıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senatus

470 pvp itemleriyle 60k çıkartıyordum

Alıntıları Göster
    dk ile dps çıkartamıyorsan hiçbirisiyle çıkartamazsın hocam. dk kadar beleş bir clas yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

dk ile dps çıkartamıyorsan hiçbirisiyle çıkartamazsın hocam. dk kadar beleş bir clas yok.

mage?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

mage?

magede yine çaba sarfediyorsun, petin aoesini atıcaksın , ordan ice lance procluycak. orb denk getiriceksin root olmadan stun olmaz vsvs . dk da (frost adına konuşuyorum , unholyde yine biraz zorlanıyorsun rune yönetiminde) kafasına göre procluyor sikiller seri seri. vur 100k vur 100k . valla demon arkadaşla deneme amaçlı arena yaptık. 14-2 bırakıp çıktık. dk nında tek tek yönü var cc si yok garibanın . :( :( :(
  • quote:

quote:

quote:

mage?

magede yine çaba sarfediyorsun, petin aoesini atıcaksın , ordan ice lance procluycak. orb denk getiriceksin root olmadan stun olmaz vsvs . dk da (frost adına konuşuyorum , unholyde yine biraz zorlanıyorsun rune yönetiminde) kafasına göre procluyor sikiller seri seri. vur 100k vur 100k . valla demon arkadaşla deneme amaçlı arena yaptık. 14-2 bırakıp çıktık. dk nında tek tek yönü var cc si yok garibanın . :( :( :(

Alıntıları Göster
    Bende 488 ilvl Warriorla Raidlerde hep son 10 içinde oluyorum, help

• 472 ilvl balance druidim var raidlerde genelde 15.-19. oluyorum druid çozum degil. Benim 42k dps yaptigim raidde ilk 3 dk idi 1. olan 120k dps yapti vay bea

• quote:

quote:

mage?

Mage'nin her türü yine DK'dan zor. Bir DK bir de Assas Rogue gerçekten 2 tuşla oynanıyor pve de.
    Ben asıl Paladinlere üzülüyorum. O kadar skille hep sonuncu adamlar.
  • Acaba benim 5 PvP itemim takili ilvli yuksek diye taktim o yuzden olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    frost dk ile dps yapamıyorum diye ağlıyorsan oyunu bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

tamam

Alıntıları Göster
    Bende wotlktan beri Dk ile sık sık takılırım, bir kaç aydır nedense bende DPS yapamıyorum pek fazla.. belki lagdendir belkide bugdan ama bir gariplik oldugu kesin.. item level 480 ken 300k critleyen obliterateler artık crit 170k civarı vuruyor genelde . güya gear 510 oldu.. attack power arttı.. deli gibi nukelüyorum dps metreye bakıyorum 60-70k 480 gearla 100k dps yapabiliyordum bazen.. ciddi birşeyler var..

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Bende wotlktan beri Dk ile sık sık takılırım, bir kaç aydır nedense bende DPS yapamıyorum pek fazla.. belki lagdendir belkide bugdan ama bir gariplik oldugu kesin.. item level 480 ken 300k critleyen obliterateler artık crit 170k civarı vuruyor genelde . güya gear 510 oldu.. attack power arttı.. deli gibi nukelüyorum dps metreye bakıyorum 60-70k 480 gearla 100k dps yapabiliyordum bazen.. ciddi birşeyler var..

Aynen öyle ben eskiden 410 iLvl ile 130 k filan çakıyordum iLvl 470 oldum hala 130k bazen daha az bile vuruyor.
  • Benim ilevel arttıkça dps düşüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.