Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saydam

Arkadaslar. İos 7 yukleyen arkadaslarımız kilit ekranında arama gelince olan görüntüyü ve cevapsı arama veya mesaj geldiğinde nasıl bir görüntü oluyor paylaşabilirmisiniz

baya güzel olmuş diyebilirim photobucket bozulduğu için upload edemiyorum modern olmuş
  • 5s i cikarmazlar saniyodum ama bu ios7 den sonra kesin cikar.
    ios7 full surumde suanda oldugu gibi yavaslik olacagini sanmiyorum
    bence 4s hala gider ios7de.
    benim suanda en cok
    merak ettigim iphone 6 :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkonlar ve renk seçimleri kız çocukları için yapılan oyuncak cep telefonuymuş hissi veriyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbay6288 -- 12 Haziran 2013; 9:54:14 >
  • beyler ios 6.1.3 e dönmek istiyorum tekrar iphone 4. yükleme linkini nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

beyler ios 6.1.3 e dönmek istiyorum tekrar iphone 4. yükleme linkini nerden bulabilirim ?

1. sayfada konu başında mevcuttur
  • Kurmayacaktım ama dayanamadım.Bende betasını indirip kuracağım şimdi.
  • sanırım ios7 geliştiricisi çocuklugunu yaşayamamış :) bu renkler bu ikonlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Arkadaşlar ios7 resmi olarak ne zaman yayınlanacak yayınlandımı yoksa ? Şu an sadece betalar var galiba ?

Yeni iphone ile beraber eylül ayı gibi..

Hm teşekkürler bir iki haftaya ise temiz bir format atayım diye sormuştum daha çokmuş ya kaç tane beta çıkacakki

benim tahminim rahat 5 tane beta gelir

ios 6 daki gibi 7 yide bulur belki daha Gm sürümüde var

dolayısıyla yeni iphone tanıtılıncaya kadarki süreyi kullanacaklar, buda eylül ayınaa tekabul ediyor. ortalama 3 ay sürer bu beta süreci
    genel olarak 2-3 haftada bir beta yayınladığını hesaba kadarsak yuvarlak hesap 6 tane beta gelir gibi gözüküyor :)

• udid kaydı gerektirmeden rahatça kurdum...bilginize...
  • Nefis olmuş valla, ikonlar da gayet güzel bence. Yüklenen programların ikonları ne durumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Nefis olmuş valla, ikonlar da gayet güzel bence. Yüklenen programların ikonları ne durumda ?

henüz tam uyumluluk sağlanamamış ama hiç göze batmıyor eskiyle yeni yan yana durduğunda rahatsızlık vermiyor eski yine eski
  • 25pp olmuyorsa yüklemeyeyim boşuna whatsapp falan gidecek
    korsancı değilim de kredi kartım yok
  • iOS 7 buranın yandığını söylüyor Böyle bir fail aldım mesela. Düzelicek konulardan biri. Şimdi kontrol ettim toparladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laplace's Devil -- 12 Haziran 2013; 13:55:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laplace's Devil

iOS 7 buranın yandığını söylüyor Böyle bir fail aldım mesela. Düzelicek konulardan biri. Şimdi kontrol ettim toparladı

fahrenheit olmalı ölçü birimi santigrad a getirebilirseniz muhtemelen düzelecektir.

• Beyler banka uygulamaları(Akbank,İşcep) çalışır durumda mı deneyen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laplace's Devil

iOS 7 buranın yandığını söylüyor Böyle bir fail aldım mesela. Düzelicek konulardan biri. Şimdi kontrol ettim toparladı

Olcu Fahrenheit olarak ayarli, Celsius yaparsaniz duzelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• maxi909 M kullanıcısına yanıt
    Santigratta zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laplace's Devil -- 12 Haziran 2013; 14:08:35 >
  • Gittikçe değişiyor, düzeliyor.

• Merhaba arkadaşlar , ben de dayanamadım ve ios 7 betayı indiriyorum şuan.

Ama sormak istediğim bişey var , iphone 5 , 6.1.2 ve JB li kullanıyorum. UDID kaydım da var. Sıfırdan temiz bir kurulum yapmak istiyorum.

Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.