Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
344.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: from_anatolia

11 Mart'a kadar yayınlanacakmış son duyuma göre. 11 Mart'ta iTunes festivali varmış ve festival için özel uygulama varmış. Uygulama da iOS 7.1 gerektiriyormuş.

http://www.macrumors.com/2014/03/04/ios-7-1-update-imminent/

Yani haftaya salı! Bu süper bi' haber ya! İnşallah dediğiniz gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagnomels -- 4 Mart 2014; 21:51:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    11 martta final yayinlanacaksa gm ne zaman yayinlanacak acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruskovbulgaria

quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

Kafanız rahat olsun yok gm gelmedi yok beta 6 gelmedi boş verin. 15 marta kadar kesin 7.1 final gelir adam 10 marta kadar bile bir sey vermeyebilir, 10 martta gm verir 15 martta final verir olur biter. Adamlarin aklindakileri yapmak icin yeterince sure var 15 marta kadar zaten.

Hocam 15 mart olayi kesin bir bilgi mi?

Malesef değil ama çoğu sağlam kaynak bu tarihi işaret ediyor.

• dagnomels kullanıcısına yanıt
    emirar E kullanıcısına yanıt
    Son beta 4 Şubat'ta geldi yazıyor hocam orada.

-

11 Mart tarihi duyumdan ibaret. İddiaya göre en geç 11 Mart. Ama ilgili uygulamanın çok sayıda telefona yüklenebilmesi için bence 11 Mart'tan önce yayınlanmalı 7.1. GM olayına fazla takılmayın, GM yayınlanır, ertesi gün de halka indirilmeye açılabilir. Sonuçta major versiyon değil 7.0 gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 4 Mart 2014; 21:52:30 >
  • quote:

-

11 Mart tarihi duyumdan ibaret. İddiaya göre en geç 11 Mart. Ama ilgili uygulamanın çok sayıda telefona yüklenebilmesi için bence 11 Mart'tan önce yayınlanmalı 7.1. GM olayına fazla takılmayın, GM yayınlanır, ertesi gün de halka indirilmeye açılabilir. Sonuçta major versiyon değil 7.0 gibi.

Tam simdi farkettim ardından siz uyardınız hocam :) mesajı düzenledim sildim o kısmı, ios 7.1 heyecanı yanlış okutturuyor işte :))

• quote:

quote:

-

Tam simdi farkettim ardından siz uyardınız hocam :) mesajı düzenledim sildim o kısmı, ios 7.1 heyecanı yanlış okutturuyor işte :))

Alıntıları Göster
    bu beta deneyen arkadaşlar iphone 4 için bir umut var mi? artik biktim su ios 7 denilen sistemden

• Buyrun mutlu haberin türkçesi;http://www.elmadergisi.com/ios-7-1-her-an-yayinlanabilir/

• quote:

Buyrun mutlu haberin türkçesi;http://www.elmadergisi.com/ios-7-1-her-an-yayinlanabilir/

Umarım böyle olur. Bekliyoruz dört gözle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

quote:

Orijinalden alıntı: rcpsndkci

sadece ios 7.1 değil, 7.2 de çıkacaktır... çok sorun var çünkü...

şu srounları bir ben göremiyorum herhalde

Bu kadar basit bir grafiği olan bir sürümün bu kadar yavaş olması ,5s de bile ana ekran gecislerinde bazen kasiyo, ios 6 nin muhteşem akıcılığı ardindan ios kullanicilari bugaddiden inip ferrari görünümlü toros kullanmaya başladı...ve sacma sapan buglar var

• quote:

quote:

quote:

Bu kadar basit bir grafiği olan bir sürümün bu kadar yavaş olması ,5s de bile ana ekran gecislerinde bazen kasiyo, ios 6 nin muhteşem akıcılığı ardindan ios kullanicilari bugaddiden inip ferrari görünümlü toros kullanmaya başladı...ve sacma sapan buglar var

Alıntıları Göster
    chip'te 7.1 hakkinda yazı yayınlamiş

http://www.chip.com.tr/haber/ios-7-1-cok-yakinimizda_45801.html

• quote:

Orijinalden alıntı: dafidaq

chip'te 7.1 hakkinda yazı yayınlamiş

http://www.chip.com.tr/haber/ios-7-1-cok-yakinimizda_45801.html

Cogu sitede var haber umarim bir an once yayinlanir ve hizlanir iphone 4 4s

• quote:

quote:

quote:

7.1 de foss çıkıcak hocam ios 6 nın yerini hiç bir zaman tutmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

quote:

quote:

7.1 de foss çıkıcak hocam ios 6 nın yerini hiç bir zaman tutmayacak

Alıntıları Göster
    Gelmiyor o zaman bugün ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Gelmiyor o zaman bugün ?

Totem ise yaramadi galba

• Son dakka golü 10 Martta yayınlıycak herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Son dakka golü 10 Martta yayınlıycak herhalde.
    beyler rica etsem beta 5 için indirme linki verirmisiniz beta4 ü buldum buradahttp://www.betaio.so/iphones.html ama beta5 yok yardım ederseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fm.karahan

beyler rica etsem beta 5 için indirme linki verirmisiniz beta4 ü buldum buradahttp://www.betaio.so/iphones.html ama beta5 yok yardım ederseniz sevinirim :)

Alıntıları Göster
    bu günde qelmedin be quzelim
  • quote:

bu günde qelmedin be quzelim

Alıntıları Göster
    Beyler ios için the walking dead veya supernatural gibi dizileri izleme uygulaması biliyormusunuz
    Yeri değil ama konu açtım gören yok :D burası bi hayli kalabalık :) ücretsiz arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasirga781

Beyler ios için the walking dead veya supernatural gibi dizileri izleme uygulaması biliyormusunuz
    Yeri değil ama konu açtım gören yok :D burası bi hayli kalabalık :) ücretsiz arıyorum

İnternetten indirerek izlemek gibi bir düşünceniz varsa infuse (tüm yetenekler için uygulama içi alım opsiyonu var) isimli uygulamayı bir deneyin. Ücretli düşünürseniz nPlayer da oldukça başarılı ve önereceğim bir uygulamadır. Her iki uygulamanın tam sürümleri AC3 kodek lisansına sahip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

Orijinalden alıntı: kasirga781

İnternetten indirerek izlemek gibi bir düşünceniz varsa infuse (tüm yetenekler için uygulama içi alım opsiyonu var) isimli uygulamayı bir deneyin. Ücretli düşünürseniz nPlayer da oldukça başarılı ve önereceğim bir uygulamadır. Her iki uygulamanın tam sürümleri AC3 kodek lisansına sahip.

Ya ücretsiz arıyorum zaten diziler ücretsiz fakat dizimag gibi sitelere girmeden direk izleme uygulaması
    Mesela android de "bir dizi film" diye bir uygulama var Dışarda okulda felan mobil internetimden dizi izlemek için

• 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.