Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler benim itunes da telefon bilgilerinde Udid numarası gözüküyor ama udid kayıtlı mı bilmiyorum bi yardımcı olurmusunuz yazıyor numara ama ben herhangi bir kayıt yaptırmamıştım.

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

ya beyler benim itunes da telefon bilgilerinde Udid numarası gözüküyor ama udid kayıtlı mı bilmiyorum bi yardımcı olurmusunuz yazıyor numara ama ben herhangi bir kayıt yaptırmamıştım.

O hepimizde var. Kayıtlı olmuş olmuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj su gibi gidiyor valla.
  • Arkadaslar ses kaydını bulamadım. Kaldirmislarmi yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

quote:

Orijinalden alıntı: iPhoneDalton

Şu duvar kağıdının yer değiştirme olayını nasıl kapatabiliriz.Şarjın bir kısmınıda sürekli hareket sensörünün açık olması yiyordur bunu çözebilen oldumu acaba ?

Bende değişmiyor duvar kağıdı. Telefon iPhone 4 belki ondandir.

bunu bulursanız bana da söylersenziz sevinirim bende öyel düşünüyoeum.

Ayarlar genel erisilebilirlik hareketi azalti acin hocam

sağolun hocam bu arada bbişey sorucam ben whatsapp ı kullanıyordum önceden jb sayesinde ve 25pp sayesinde simdi ise 25pp aktif değil olmuyor yükleniyor ama açılınca hemen kapanıyor o mavi yere tıklama olayını da yapıyorum hata veiryor whastapp ı başka nasıl yükleyebilirim

1,79 TL ödeyerek!! Ben bunu anlamıyorum 2.000 lira telefona veripte her zaman kullandığın bi programa 1.79 Lira vermemek. Biraz duyarlı olalım arkadaşlar

• Birde hoşuma gitmeyen bir özellik var. Rehberdeyken arka planda soluk sekilde on kamera çalışıyor. Ve kendimi görüyorum.

• quote:

Arkadaslar ses kaydını bulamadım. Kaldirmislarmi yoksa.

Yok bende bulamadım. Resmi sürümde olacaktır mutlaka zaten ben itunesde adam akıllı ses kaydı yapan paralı yada parasız bi programada rastlamadım. bilen varsa adını söylerse sevinirim. Denediğim çoğu program ya kısık sesle çekiyor yada gitar sesleri patlıyor hoparlörde
  • quote:

Birde hoşuma gitmeyen bir özellik var. Rehberdeyken arka planda soluk sekilde on kamera çalışıyor. Ve kendimi görüyorum.

Dostum o Facetime'ın rehberinde oluyor sadece. normal rehberde öyle bişey yok. Ki göreceli bişey demekki bana sorarsan da keşke normal rehberde de olsaymış :)
  • Banka uygulamaları çalışıyormu arakadaşlar?
    Özelliklede İşbank ve akbank?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Birde hoşuma gitmeyen bir özellik var. Rehberdeyken arka planda soluk sekilde on kamera çalışıyor. Ve kendimi görüyorum.

Dostum o Facetime'ın rehberinde oluyor sadece. normal rehberde öyle bişey yok. Ki göreceli bişey demekki bana sorarsan da keşke normal rehberde de olsaymış :)

Haklısın dostum FaceTime da çıkıyormuş. Ya ses kaydı programı silinirse kötü. Bir sürü ses kaydım vardı.

• Sanırım bir bug var FaceTime normalde 3gden açılıyordu. Ama arama yapamadım. Hücreden veri listesinde de FaceTime yer almıyor.

• quote:

facetime bölümünde oluyor o sadece.
  • buglar çok fazla canımı sıkmaya başladı geri mi silsem ne yapsam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

ya beyler benim itunes da telefon bilgilerinde Udid numarası gözüküyor ama udid kayıtlı mı bilmiyorum bi yardımcı olurmusunuz yazıyor numara ama ben herhangi bir kayıt yaptırmamıştım.

O hepimizde var. Kayıtlı olmuş olmuyorsun.

hmm tüh ya teşekkürler :)

• Devam arkadaşlar devam :) geliştirmeye destek olun, en stabil sürüm çıkana kadar beklemedeyim :D

• Daha once varmiydi bilmiyorum ama AppStore da istek listesi diye birsey var. Paralı olan uygulamaların fiyatını takip ediyorsunuz. Fiyat düşerse ya da bedava olunca alın diye.

• bende az önce iphone 5 yükledim.. güzel ama bazı takılmalar vs. var ama gerçekten hoşuma gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Devam arkadaşlar devam :) geliştirmeye destek olun, en stabil sürüm çıkana kadar beklemedeyim :D

Su anda bizi dinleyen varmı bilmiyorum. Kendimiz çalıp söylüyor gibi hissediyorum

• quote:

Daha once varmiydi bilmiyorum ama AppStore da istek listesi diye birsey var. Paralı olan uygulamaların fiyatını takip ediyorsunuz. Fiyat düşerse ya da bedava olunca alın diye.

Play Store dan çalmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugoss

Devam arkadaşlar devam :) geliştirmeye destek olun, en stabil sürüm çıkana kadar beklemedeyim :D

Su anda bizi dinleyen varmı bilmiyorum. Kendimiz çalıp söylüyor gibi hissediyorum

Olur mu hocam, buraya yazılan her olumsuzluk yüklemek isteyenlere fikir veriyor, daha kim bilir neler çıkacak.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.