Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme gelince gene hata vermeye başladı güncellemeyenler için sıkıntı yok daha önce video koymuştum ama şuan bende de donuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Kilit ekranindayken sag alt kosedeki kamera kisayolu ile kamerayi acarken yanlislikla alt bar aciliyordu.biraz ustten kaydirmak gerekiyordu. O sorun duzeltilmis.

İşte bu iyi olmuş....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Beta 4 indirdim ve uygun bir şekilde adımları izledim fakat 1602 hatası verip güncelleme yarıda kaldı. Neden böyle oldu acaba.

Bende de bozuk firmware htası verdi . acaba udid kaydı olmadan direk beta 4 kuramıyor muyuz . ben şimdi beta 1 kurmaya çalışcam artık üzerinden güncellerim telefonu beta 5 e. siz de böyle bir şey deneyebilirsiniz cevab gelene kadar . saygılar.

Beta1 kuramazsiniz kapali olmasi lazim beta 4 deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

quote:

quote:

Beta 4 indirdim ve uygun bir şekilde adımları izledim fakat 1602 hatası verip güncelleme yarıda kaldı. Neden böyle oldu acaba.

Bende de bozuk firmware htası verdi . acaba udid kaydı olmadan direk beta 4 kuramıyor muyuz . ben şimdi beta 1 kurmaya çalışcam artık üzerinden güncellerim telefonu beta 5 e. siz de böyle bir şey deneyebilirsiniz cevab gelene kadar . saygılar.

tüh ya . beta 4 te dosya bozuk hatası alıyoruym. yanlış bir şey mi yapıyorum acaba. dosyası megadan indirdim (chrome ile) sonra ultra iso ile ipsw dosyasını çıkardım masaüstüne sonra da. shift + güncellemeleri denetle yaptım ve firmware bozuk hatası aldım. ne yapmam gerekiyor acaba.

• quote:

quote:

quote:

Ben demin ana konudaki yazılanları bir bir uygulayarak Beta 4 kurup denemiştim ama nedense hata verdi. iPhone'u geri kurmak için dosyaları indiriyorum şimdi bakalım tekrardan deneyeceğim.

• Beta 4 u baska yerden deneyin olmazsa beta 3 u deneyin bir de

• quote:

Beta 4 u baska yerden deneyin olmazsa beta 3 u deneyin bir de

Hocam teşekkürler demin beta 3 te 1600 hatası almıştım şimdi doğruladı kuruluyor . :)
  • quote:

hocam beta 3 deneyin ben de oldu şimdi kuruyorum beta 3 ü.
  • Bende yapacağım da ekran takıldı burada;

★ ★ ★  İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★

DFU moduna da alamıyorum niyeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 7 Ağustos 2013; 2:16:15 >
  • Fotoğraf kaydetmeme sorunu bitmemiş. O kadar fotoğraf kaydettim sadece yarısı film rulosunda

• quote:

Güncelleme gelince gene hata vermeye başladı güncellemeyenler için sıkıntı yok daha önce video koymuştum ama şuan bende de donuyor

Twitter Uygulamasını benim telefon otomatik güncellemiş. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 7 Ağustos 2013; 2:20:56 >
  • akbank direkt çalışıyormu arkadaşlar deniyen yazarsa sevinirim
  • Twitter güncellendi ve artık düğmeler basılı tutunca çalışıyor, öncesinde normaldi ama (beta 5'te) acaba bilerek mi öyle yapılmış yoksa hata mı, iOS6 kullananlar bir bakabilir mi?
  • quote:

quote:

Üstadlar merhabalar . ben de bu hatayı verdi kurarken acana nedendir.(firmware dosyası bozuk olduğu için iphone a kurulamadı. )ilk sayfada verilen mega.co. ordan indirdim. bir kaç tane dmg açma programı denedim hepsindede aynı hatayı aldım. bir el atıverseniz çok makbule geçer . saygılar.

http://p1308.hizliresim.com/1d/7/r78f5.png

güncel

merhaba
    1. indirdiğin ipsw dosyasında problem var yeninden indir.
    2. firefox ya da google chrome yükle
    3. anaekranındaki kullanmadığın kısayol butonları çöpe at
    4. arkaplanı değiştir.

sanırım virtual machine ama dayanamadım :)

• Beta 3'ü tam olarak kurdun mu? Şimdi kuruyorum diyorsun da ondan da şüphe ettim yükleme ekranında sorun çıkarır diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Güncelleme gelince gene hata vermeye başladı güncellemeyenler için sıkıntı yok daha önce video koymuştum ama şuan bende de donuyor

Aynen hocam benimkini de mis gibi düzgündü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Aynen hocam benimkini de mis gibi düzgündü

Yapılabilecek pek te bir şey yok.
    Düzelmesini bekleyeceğiz. Twitter yakın zamanda yeni bi sürüm yayınlayabilir.

• Beyler kilit ekranıı açarken çıkan ses yok bende
  • quote:

Beta 3'ü tam olarak kurdun mu? Şimdi kuruyorum diyorsun da ondan da şüphe ettim yükleme ekranında sorun çıkarır diye.

bilgisayar reset attı . :)bluescreen verdi f**k this shit.
  • quote:

quote:

Beta 3'ü tam olarak kurdun mu? Şimdi kuruyorum diyorsun da ondan da şüphe ettim yükleme ekranında sorun çıkarır diye.

bilgisayar reset attı . :)bluescreen verdi f**k this shit.

Dur bakalım bende indirdim şimdi deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.