Şimdi Ara

★ ★ ★ İOS 7.1.2 Final Sürüm Anakonu ★ ★ ★ (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
54
Favori
345.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflarda zoom u tamamen kapamaya calışırken fotoğraftan çıkıyor bunu böyle bırakmazlar umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Mobilden alıntı veya cevapla kısmı olmamış bitti demediğiniz sürece bekliyor öyle

Aynen. ios6 da da bitti dememiz gerekiyordu. Eski haline dondurmusler.

Şuan sıradan bakıyorum passbook açınca parlaklığı sona vuruyor ama yarım gösteriyor bir bug oluşmuş

Edit safari 3 defadır atıyor hiç bir betada atmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Ağustos 2013; 1:07:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

arkadaşlar ben 6.1.3 kullanıyorum İos 7 beta yı yüklemeden direk beta 5 i yükleyebilir miyim ?

up
  • Üstadlar merhabalar . ben de bu hatayı verdi kurarken acana nedendir.(firmware dosyası bozuk olduğu için iphone a kurulamadı. )ilk sayfada verilen mega.co. ordan indirdim. bir kaç tane dmg açma programı denedim hepsindede aynı hatayı aldım. bir el atıverseniz çok makbule geçer . saygılar.

http://p1308.hizliresim.com/1d/7/r78f5.png
  • quote:

quote:

arkadaşlar ben 6.1.3 kullanıyorum İos 7 beta yı yüklemeden direk beta 5 i yükleyebilir miyim ?

up

En başta yazıyor arkadaşlar evet yükeleyebilirsiniz

Zaten beta 1 yüklenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 7 Ağustos 2013; 1:09:32 >
  • quote:

quote:

quote:

up

En başta yazıyor arkadaşlar evet yükeleyebilirsiniz

Zaten beta 1 yüklenmez

teşekkür ederim.
  • Ya bu beta 5 olmamış ancak detaylı bakabildim safari atıyor Facebook artık 10 kat daha iyi kasıyor

• Artık panorama fotoğraf koyduğumuzda arka plana başından sonuna kadar hareket etmiyor maalesef
    @gameover; Bende hiç kasma filan yok hocam sende bir problem olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Artık panorama fotoğraf koyduğumuzda arka plana başından sonuna kadar hareket etmiyor maalesef

Hocam sizi takip ediyorum tespitlerinizi filan okudum ama bir sıkıntı var gibi chromea geçiş yaptım sıkıntı yok. Betalar sürekli üst üste kuruldu hep belki restore etsem iyi olur ama 4de sıkıntı yoktu

• Evet sanırım telefon çöktü yarın bakıcam bir sıkıntı var bende

• Peggle oyuna girmiyordu, düzelmiş.
    Twitter düzelmiş.
    Bilmiyorum iOS 6'da varmıydı ama fotoğraf galerisinde albümler görünümündeyken iki parmağınızla fotoğrafı tutup büyültebiliyorsunuz, bu özellik tabletlerde vardı, fakat iOS 6'da telefonda yok diye hatırlıyorum.

Bence hala iOS6 kadar hızlı değil, stabil ama anlık takılmalar var. Ayarlarda ve mesajlarda soldan tutarak geri gelmek tam bir işkence, tam sıfır noktasından kaydırmanız lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

Üstadlar merhabalar . ben de bu hatayı verdi kurarken acana nedendir.(firmware dosyası bozuk olduğu için iphone a kurulamadı. )ilk sayfada verilen mega.co. ordan indirdim. bir kaç tane dmg açma programı denedim hepsindede aynı hatayı aldım. bir el atıverseniz çok makbule geçer . saygılar.

http://p1308.hizliresim.com/1d/7/r78f5.png

güncel
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Artık panorama fotoğraf koyduğumuzda arka plana başından sonuna kadar hareket etmiyor maalesef

Hocam sizi takip ediyorum tespitlerinizi filan okudum ama bir sıkıntı var gibi chromea geçiş yaptım sıkıntı yok. Betalar sürekli üst üste kuruldu hep belki restore etsem iyi olur ama 4de sıkıntı yoktu

Bencede bi restore çözer işi

• Pil performansları nasıl?

• Beta 1 ve 2 de kesin yoktu biliyorum ama diğer betalarda bakmadım artık bildirim merkezinde hava durumu konum servisi kapalı bile olsa gözüküyor beta 1 ve 2 de gözükmüyordu

• UDID kaydi yapilmis iPad 4 u iOS 7 Beta 3 den 5 e guncellenmiyor, yazilim guncel diyor sebebi nedir?

• Beta 4 indirdim ve uygun bir şekilde adımları izledim fakat 1602 hatası verip güncelleme yarıda kaldı. Neden böyle oldu acaba.
  • twitter kasmaları devam ediyor niyeyse :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Beta 4 indirdim ve uygun bir şekilde adımları izledim fakat 1602 hatası verip güncelleme yarıda kaldı. Neden böyle oldu acaba.

Bende de bozuk firmware htası verdi . acaba udid kaydı olmadan direk beta 4 kuramıyor muyuz . ben şimdi beta 1 kurmaya çalışcam artık üzerinden güncellerim telefonu beta 5 e. siz de böyle bir şey deneyebilirsiniz cevab gelene kadar . saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.