Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
167.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortalara doğru biraz geliyor gibi ama iyi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaustunde sızmayı hiç göremiyorum telefonla çektigimde cok abartı bı belırgınlık var karanlıkta.aydınlıkta ki resmi baz alıyorsak o kadarı problem olmaz.Geri götürüp değiştirmeye gerek yok sanırım dimi?
  • Bu arada yenileme hızını 75HZ yapmadım ama MW3 oyununun ayarlarında HZ seceneginde 75 hz çıktı (hep varmıydı bilmiyorum) ve 75HZ de oynayabildim gayet iyi ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

masaustunde sızmayı hiç göremiyorum telefonla çektigimde cok abartı bı belırgınlık var karanlıkta.aydınlıkta ki resmi baz alıyorsak o kadarı problem olmaz.Geri götürüp değiştirmeye gerek yok sanırım dimi?

Hayır keyfine bak :)

• saol :) iyiki bu monitörü almışım yardımı gecen herkese tesekkurler.Birde nvidia ekran kartım var monitörün kenarlarında çok az siyah boşluk kaldı tam oturmamış sizde de mi öyle benlik bir durum mu var anasayfada amd ile ilgili bi yazı var ama nvidia ile ilgili göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjan1

saol :) iyiki bu monitörü almışım yardımı gecen herkese tesekkurler.Birde nvidia ekran kartım var monitörün kenarlarında çok az siyah boşluk kaldı tam oturmamış sizde de mi öyle benlik bir durum mu var anasayfada amd ile ilgili bi yazı var ama nvidia ile ilgili göremedim

O monitörün kendi çizgisi. Yani oradan başlıyor görüntü. Herkes de ayni merak etmeyin :)

• Section8 kullanıcısına yanıt
    Saol karsimm
    Bu arada bildiğiniz çok pahalı olmayan masa askı aparatı var mı bu monitör için tavsiye edebiliceginiz? media markt'da var bir tane altta linkini verdigim bu urune de yorum atan arkadas pek tatmin edici bir yorum yapmamış "3 vidayı sıkınca 90 derece donmuyor gevşek bırakıncada bir tarafa sarkıyor"muş monitör :S buna alternatif olarak bulma imkanım var mı acaba

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONOROUS-SUREFIX-710-TV-Ask%C4%B1-Aparat%C4%B1,103452,465556,903461.html?langId=-14

• Bu ürünü ikinci el olarak ne kadara bulabilirim?
  • siyah ekranda ekranın altında arka ışık sızması yaşayan var mı bu monitörde ??
  • muzzi544 M kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi ilk mesajında da belirtmiş aynı bölgede sızma yaşadığını. Modele özgü genel bir sorun olabilir.

Bu arada uzun zamandır monitör değiştirmediğim için takip etmiyordum ama benim 7-8 yıllık Samsung monitörüm bile o.c. yapmadan 75hz destekliyor. Yeni monitörlerde bu artık istisnai bir durum mu oldu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KyLeGs -- 1 Ağustos 2014; 18:24:14 >
  • Bu monitörü ilk alanlardan biriyim 2013 eylülde almıştım. Artık ihtiyacım kalmadığından satmak istiyorum. Vatandan alınıp kutulu herşeyi tam faturası garantisi vs. Ederi nedir sizce 400 TL uygun mudur

• quote:

Orijinalden alıntı: KyLeGs

Konu sahibi ilk mesajında da belirtmiş aynı bölgede sızma yaşadığını. Modele özgü genel bir sorun olabilir.

Bu arada uzun zamandır monitör değiştirmediğim için takip etmiyordum ama benim 7-8 yıllık Samsung monitörüm bile o.c. yapmadan 75hz destekliyor. Yeni monitörlerde bu artık istisnai bir durum mu oldu nedir?

Evet

• Suanki fiyati ne dahili hoparlor var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcodek

Suanki fiyati ne dahili hoparlor var mi

Yok

560 civarı

• Arkadaşlar merhabalar , iyi geceler. Bende AOC E 2461 FWH var. Bright Frame açık ve % 100 yapıyorum ama arkadaki tuşlardan modu : weak'e alınca ayarlar bozuluyor. Benim oynadığım oyunda Weak çok iyi ama diğer ayarları bozuyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Emekli

Arkadaşlar merhabalar , iyi geceler. Bende AOC E 2461 FWH var. Bright Frame açık ve % 100 yapıyorum ama arkadaki tuşlardan modu : weak'e alınca ayarlar bozuluyor. Benim oynadığım oyunda Weak çok iyi ama diğer ayarları bozuyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Düzeltemezsin.

• Fiyatı 576 TL olmuş .
  • Hepsi buradada 510 tl şuan. Murat abi tavsiye etmiş bende sipariş verdim 2 gün önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larrikin -- 4 Ağustos 2014; 0:56:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larrikin

Hepsi buradada 510 tl şuan. Murat abi tavsiye etmiş bende sipariş verdim 2 gün önce

Aman estağfirullah hocam hayırlı olsun.

• Hepsiburadadan aldım sag ust cerceveye bastırınca hafif içeri giriyor sanırım cerceve acıklıgı denk geldi
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.