Şimdi Ara

Sony Vegas Pro Hazır İntro

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
15.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sitede siteyi tanıtmaya yönelik intro yarışması var ben bir kaç tane buldum ama hepsi ücretli sizin bildiğiniz hazır site tanıtmaya uygun intro var mı?Konu yeri inşallah doğrudur.

Not:Hazır derken yanlış anlamayın ben kendim editleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 30 Mayıs 2013; 19:12:29 >

• hocam youtube 'a free sony vegas intro veg yazarsan sonsuz şekilde bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smt325 -- 17 Haziran 2013; 10:54:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

hocam youtube 'a free sony vegas intro flp yazarsan sonsuz şekilde bulabilirsin

şimdi işime yaramasada saol ileride yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

quote:

Orijinalden alıntı: smt325

hocam youtube 'a free sony vegas intro flp yazarsan sonsuz şekilde bulabilirsin

şimdi işime yaramasada saol ileride yarar

hocam flp yazmışım veg olucak proje dosyalarını karıştırmışım :)
  • neden free olarak arıyosunuz ki kendiniz yapamıyormusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

neden free olarak arıyosunuz ki kendiniz yapamıyormusunuz

ben kendime aramıyorum ama kendin yapmak güzel bir şey için çok uzun sürmez mi
  • uzun sürebilir ama kendi fikrini ve becerini ortaya koymuş olursun sabır işi eee boşa cafe tükmiyoruz oturduğunuz koltuğa yapışıp kalıyosunuz beyninize işlemciye yüklenir gibi yükleniceksiniz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocinyo

uzun sürebilir ama kendi fikrini ve becerini ortaya koymuş olursun sabır işi eee boşa cafe tükmiyoruz oturduğunuz koltuğa yapışıp kalıyosunuz beyninize işlemciye yüklenir gibi yükleniceksiniz :D

söylerim kardeşime ben valla hiç anlamam böyle işlerden kardeşim 13 yaşında yapıyor bakalım yazdıklarını söyleyim katkısı olur (benim yaşım 18) bu arada 13 yaşında böyle şeylerle uğraşması sence kötü mü iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smelly cat -- 21 Haziran 2013; 10:48:19 >
  • derslerini atlamamak şartıyla iyidir aslında ilerde belki bu tür işlere yönelebilr güzel iş ama yorucuda :D
  • http://youtu.be/BYMt8z4-5SM

Örnek çalışmam izlerseniz sevinirim.(Sony Vegas iyidir adamım )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.