Şimdi Ara

AEG L75280FL mi yoksa Electrolux EWF1486GDW mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
6
Favori
23.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kliksa.com üzerinden Aeg l75280fl çamaşır makinesi satın aldım. İlk kurulum için servis çağırmak maksadıyla Aeg'nin kendi sitesindeki iletişim numarasını arıyorum fakat numara kulanılmıyor. Kurulum için kendi seçeçeceğim bir servisi mi arayacağım acaba,bilgisi olan var mı? Daha önce Siemens,Profilo beyaz eşya satın aldım çağrı merkezine kayıt bırakmıştım,onlar en yakın servisi yönlendirmişlerdi. Aeg nin böyle bir hizmeti olmaması canımı sıktı ve kafamı karıştırdı...@ooppss

neyse şimdi 1500 tl civari hangisini seçelim diyorsunuz ? ..aeg'de inverter motor degil mi ..bir de devir sayısı mı yoksa çelik kazan olması mı önemlidir dersiniz ?

EWF1286LEW ile 1486 çok ilginctir ki aynı fiyat ..acaba 1486'nin üstün özellikleri nedir ?
  • Ben bugün EWF1486GDW serisinden alıyorum. Electroworldde çalıştırdım kontrol ettim. sıkma sesini felan dinledim, hoşuma gitti. Buharlı olması da tabi ayru bir avantaj umarım memnun kalırım. Yorumlarınızı bekliyorum akşama kadar çünkü akşam alacam :)
  • Aeg 75280 inverter motor diye ballandira ballandira anlattiniz. işin gerçeği direct drive zannediyordum tüm inverterleri. biraz hayal kırıklığı oldu. benim bilgisizliğim. alin size resim bakalim nedir ne yorumlar gelecek. Kasnak dahil hersey plastik. üç adet amortisör var . üç adet su ventili. su seviye anahtarı eski modellerden farklı haliyle. kılasik allta hız kartı üsste ana kart plastik muhafaza içinde, su yalıtımı yok. yük sensörü nerede tam bakmadım. ama içi derli toplu makinanın. kazan büyük olduğu için yan duvar boşluğu az. dengeli yük dağıtımına o yüzden önem vermişler gibi düşünmeye başladım. kaldı ki yükü dağıtması eski makineme göre çok başarılı. yük uygun olmadan sıkmaya geçmiyor. Ne kadar dayanir bu makina göreceğiz. Şimdi memnun muyuz.Memnunuz. Ama şüphelerim var...
     AEG L75280FL mi yoksa Electrolux EWF1486GDW mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaryal -- 1 Aralık 2014; 13:27:04 >

• Bende dün AEG L75280FL aldım kliksadan 1350 tl ye diğer makinam arçelikti en son içinden kıvılcımlar çıktı ve değiştirme kararı aldım. Tamamen internetten araştırmalar sonucu karar verdim inşallah doğru bir karar vermişimdir eski bir model mi yeni bir model mi onu bile bilmiyorum.İnşallah kullananlar memnundur ve bende memnun kalırım

Benim gözlemim ;
    Yerli markalarımız kopyacı ve ben buldum yalancısı ve şişirme düşük kalite düşük işçilik dünya markalarıyla en az aynı fiyata satış politikası ki hakkı değil...vs...servisi zengin eder bizim bilgisiz ve araştırmadan habersiz yurdum insanıma hitap eder...

Dış görünüşüne bakıp teknolojik görünümlü kore markalarına yönelenler orta seviyedir ve sürprizli günleri bekler...şansına ne çıkar zaman gösterir...

Beyaz eşyanın mercedesi miele. (NOKTA)

MİELE alternatifleri yurdumuzda ; Electrolux/Aeg , bosch/siemens (madein germany olanlar!!) , ve diğer markaların sadece en üst modellerin bazıları kısmen diyebilirim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Önceki makinemiz alman bosch 10 senedir kullanıyoruz ...

Fırsat buldukça yazmaya çalışırım.

• c.makinesi arastirirken acemiligime geldi bir aydan fazla oldu,teknosa da son bir ürün olarak L75280FL buharli teshir urunu 3 yil garanti ile 1000 tl kararsiz kalip almadigima aslinda epeyce pismanim..

electrolux EWF1486GDW bimeks canli inceledim..aeg birkac modelde gordum ayni gun,dış gorunumde malzeme acisindan pek fark goremedim,electro time manager ozelligi guzel..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.