Şimdi Ara

Aynı anda Lisans ve Yüksek Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 4 yıllık lisans programı bitirip başka bir 4 yıllık lisans programına başlamış bulunmaktayım ancak yaş durumumdan dolayı 29 yaşını bitirince askerlik problemlerim başlıyor. Size sormak istediğim önceki lisans diplomam ile yüksek lisansa başlayıp aynı zamanda şu anda okuduğum bölümü devam ettirebilir miyim ? Yüksek lisans ile askerliğimi tecil ettirmek amacım biraz araştırdım fakat kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada şu anda 2. öğretim lisans programındayım.



  • yok mu bir bilgisi olan arkadaslar :(
  • Su an lisans egitimi aldiginiz üniversiteye danisirsaniz size buradaki herkesten daha fazla yardimci olabileceklerini düsünüyorum.
  • cevabını bulursan burada da paylaşır mısın? sorduğun soru emsal niteliğinde çünkü ve gayet güzel.
  • olabilir mümkündür, ancak normal şartlarda iki tane lisans üst üste askerlik yapmadan olmuyor, nasıl başardınız?

    tandığım birkaç kişi var,
    iticü hukuk
    istanbul üniversitesi yüksek lisans 83 model.
  • Tahminimce su an egitim gordugunuz universitede yuksek lisans yapma sansiniz daha fazla; bazi universitelerin 4+1 sistemi var, lisansin son senesinde yuksek lisans dersleri basliyor. Bagli bulundugunuz universitede yuksek lisans dersi alamiyorsaniz ya da baska okuldan almaniza olanak taninmiyorsa size tavsiyem 4+1 sistemi olan bir universiteye gecmeniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek Lisans ve Askerlik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.