Şimdi Ara

Düşük lig şampiyonları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nelerdir arkadar? silver V deyim yani yükselmek için düşük eloda hangi herolar etkili ? Veya sizin elohell den çıktığınız herolar nelerdir yazarsanız sevinirim.hangi hero ile fail olma durumumuz daha az ? Zorluğu önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akali diyebiliriz herhalde.

• Şako

• Xin Zhao. Silver 1den gold3 onunla geldim 10win 3 lose
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

Şako

Yeni shaco oynayan birinin failleme olasiligi %99.9999

• Kayle.
  • Bide neden olduğunu ? Sizin o hangi hero ile yükseldiğinizi yazarsanız sevinirim.benim gözlemlerime göre jarvan-ixn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elohellde op hero falan muhabetleri olur fakat genese yoktur. Sana sunu soyliyim bi arkadasi bronzedan cikardim golda, takimin morali cok hizli cokuyor. Baskansan mutlaka amumu shen malph blitz banla yoksa omg wtf tarzi laflar oluyor ve karai takim onlardan birini alinca butun takim oyuna 1-0 yenik basliyor ruhen, direk kaybettik diyorlar. Birisi feedleyince ortamda kavga olusmasini engelle, ve ya hata yapilinca. Takima her zaman moral ver, hata yaptigi zaman gul ama tersler sekilde degil : omg wtf bro hahahaha tarzi laflar elohelldekileri motive ediyor bana sorarsan anlamis degilim bu ortami

Butun olay bundan ibaret psikolojik ustunluk.

• Bu mantıkla o ligden çıkamazsın zaten, Kayle aldım neden 0-10 gittim yaa dersin.

Ha yinede bir söyliyim yinede. Garen OP.
  • Volibear rahat ve kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

Şako

Yeni shaco oynayan birinin failleme olasiligi %99.9999

Aynen öyle

• Ad tryndamer ve akali diyebiliriz ama benım gonlum tanky herolarda bknz.singed
  • Swain her türlü eloda gideri var
  • jarvan ezreal
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrioNebula

Elohellde op hero falan muhabetleri olur fakat genese yoktur. Sana sunu soyliyim bi arkadasi bronzedan cikardim golda, takimin morali cok hizli cokuyor. Baskansan mutlaka amumu shen malph blitz banla yoksa omg wtf tarzi laflar oluyor ve karai takim onlardan birini alinca butun takim oyuna 1-0 yenik basliyor ruhen, direk kaybettik diyorlar. Birisi feedleyince ortamda kavga olusmasini engelle, ve ya hata yapilinca. Takima her zaman moral ver, hata yaptigi zaman gul ama tersler sekilde degil : omg wtf bro hahahaha tarzi laflar elohelldekileri motive ediyor bana sorarsan anlamis degilim bu ortami

Sonuna kadar katılıyorum. Bu taktiği uyguladım son ranked maçlarımda. Etkisi eminim ki oldu. 4 win streak yaptım ama biraz da iyi takımlar geldi tabi. Bizden biri ölünce karşıdakinin canı da azsa düşman çok şanslı falan diyorum. Adam double kill alıca gj botta iyisiniz falan gaz veriyorum yani Bizimkiler çok ölürse de merak etmeyin toparlarız ben topta feedlendim falan diyorum amaç morallerin bozulmasını engellemek. Westte işe yarıyor tr yi bilemem ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: OrioNebula

Elohellde op hero falan muhabetleri olur fakat genese yoktur. Sana sunu soyliyim bi arkadasi bronzedan cikardim golda, takimin morali cok hizli cokuyor. Baskansan mutlaka amumu shen malph blitz banla yoksa omg wtf tarzi laflar oluyor ve karai takim onlardan birini alinca butun takim oyuna 1-0 yenik basliyor ruhen, direk kaybettik diyorlar. Birisi feedleyince ortamda kavga olusmasini engelle, ve ya hata yapilinca. Takima her zaman moral ver, hata yaptigi zaman gul ama tersler sekilde degil : omg wtf bro hahahaha tarzi laflar elohelldekileri motive ediyor bana sorarsan anlamis degilim bu ortami

Sonuna kadar katılıyorum. Bu taktiği uyguladım son ranked maçlarımda. Etkisi eminim ki oldu. 4 win streak yaptım ama biraz da iyi takımlar geldi tabi. Bizden biri ölünce karşıdakinin canı da azsa düşman çok şanslı falan diyorum. Adam double kill alıca gj botta iyisiniz falan gaz veriyorum yani Bizimkiler çok ölürse de merak etmeyin toparlarız ben topta feedlendim falan diyorum amaç morallerin bozulmasını engellemek. Westte işe yarıyor tr yi bilemem ama

+1

• J4 & Ori
  • Vayne.
  • Brand al ve kendini çelincir hisset

• quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

jarvan ezreal

/>
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.