Şimdi Ara

Msi 990xa-gd55 internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi günler.Msi 990xa-gd55 anakarta sahibim.Eski bilgisayarımdan 512 mb lık bir ram alıp monte etmeyi denedim.Bilgisayarım açılmayınca ram i çıkartıp bilgisayarımı çalıştırdıktan sonra internetim in olmadığını fark ettim.Bu sorunu çözmemin bir yolu varmı dır ? Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:27:46 >
  • Ram ddr1 sanırsam.Lan girişinin yanındaki ufak l.e.d ler yanmıyor.
  • cooook minik bir olasilikda olsa ddr1 rami ddr3 yuvaya yarım takıp makineyi calıstırınca anakartta belirli devrelerin bozulması doğaldır ram slotu bazi com portlar usblerden birazi yada lan gibi seyler bozulabilir 512lik ram için anakarta zarar vermek.. :) suan mantıklı olan bu gibi gözüküyor ısıklar yanmıyorsa... kabloyu kontrol edebilirsin kullandıgın... onun dısında vatandan pci ethernet kartı alabilirsin 15-20tl bişey :)

AMD Ryzen 5 5500 // MSI B550 Gaming // 1x16Gb Kingston 3200Mhz // 500GB Kioxia Nvme // Sapphire RX6600 // Corsair Graphite 230T // 600W Zalman Psu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550JK Ram Sorunu
    2 ay önce açıldı
    Gigabyte XMP Sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.