Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
0
Favori
11.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurrapper

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

felaket, bu nedir böyle yahu - jet aimbotu ilk kez görüyorum.

bakalım DICE BF4'de bunlara karşı bir önlem alacak mı.

Nedense bana çok denk geliyor.Tırt tırt diyo.Bütün sıktığı direk benim jette.Hiçmi bir mermin dışarı gitmez arkadaş.

Cinnet sebebi

Orijinalden alıntı: AC_Hawker

Hele o aimbot jetler yokmu

Bunlar sanırım hile satıcısı. Bu video da reklam. Aslında Jeti kullanana dikkat ettim, hilesiz de oynayacak kadar kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Hele o aimbot jetler yokmu

Bunlar sanırım hile satıcısı. Bu video da reklam. Aslında Jeti kullanana dikkat ettim, hilesiz de oynayacak kadar kullanıyor.

Hiç bir mermi boşa gitmiyor

• AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    reklamın amacı onu göstermek zaten.

Orijinalden alıntı: akay75

reklamın amacı onu göstermek zaten.

Yok gerçekten de herkes aynen böyle kullanıyor bu programı galiba. Operation Firestorm gibi geniş haritalarda, bunlardan en az bir tane oluyor tepemde 78-4 falan bitiriyorlar oyunu.
    ben de (baya geç olmakla birlikte) sonradan farkettim uçak hilesinin de olduğunu. o tür farklı k/d li adamları görünce oyunda, "vay be biz neden böyle kullanamıyoruz bu teyyareyi" diyordum. aslında adamlar hilenin dibine vurmuşlar uçakta da. yazık oluyor güzelim oyunlara...

Orijinalden alıntı: akay75

ben de (baya geç olmakla birlikte) sonradan farkettim uçak hilesinin de olduğunu. o tür farklı k/d li adamları görünce oyunda, "vay be biz neden böyle kullanamıyoruz bu teyyareyi" diyordum. aslında adamlar hilenin dibine vurmuşlar uçakta da. yazık oluyor güzelim oyunlara...
    Sorma...

Sorma...
    Şu sol üstteki FPS değerini nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: makik

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/FaxonDE/stats/878122057/

beyler bu dayıyı bir inceleyin ya 92 / 5 vurdu bir şey var ama çözemedim oynayış tarzı garip izledim biraz tuhaf tuhaf vuruyor ,

hocam adam hiç araç kullanmamış neredeyse ama tüm özellikler açık Bunları açmak için bir oyun paketi falan yoktu değil mi?

valla hocam bilmiyorum da öldürme oranı tuhaf genel toplamda ve oyun içinde 92/ 5 öldü tdm modu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar dikkatimi çeken heli kullanan adamların bazılarına kitlenemiyorum adam beni vuruyor level 100 olmuş dibine kadar giriyorum kullandığım heli kitlenmiyor ilk defa karşılaştım

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Arkadaşlar dikkatimi çeken heli kullanan adamların bazılarına kitlenemiyorum adam beni vuruyor level 100 olmuş dibine kadar giriyorum kullandığım heli kitlenmiyor ilk defa karşılaştım

kesin steals vardır kilitlenme süresini uzatır sen kilitlene ne kadar o kaçar uzaklaşır

Orijinalden alıntı: babaeski39

quote:

kesin steals vardır kilitlenme süresini uzatır sen kilitlene ne kadar o kaçar uzaklaşır

Alıntıları Göster
    az önce oyun çıoktım uzun aralardan sonra bir hileciyle daha karşılaştık harita caspain border bulunduğu yer D deki vericilerin olduğu yerden ben jetteyim nasıl bir keskin nişancıysa m9 la vuruyor görürseniz şaşırmayın

reportladım ama bir şey çıkmaz nick spartanec333

battelog zaten her şeyi gösteriyor nasıl bir keskin nicancı olduğunu

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/65061962/296790007/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaeski39 -- 7 Temmuz 2013; 17:39:16 >

• quote:

quote:

valla hocam o kadar çok bekledimki kitlenmesi için kitlenmiyor kaç kere oldu bu aynı adam da en sonunda çıktım oyundan

quote:

quote:

valla hocam o kadar çok bekledimki kitlenmesi için kitlenmiyor kaç kere oldu bu aynı adam da en sonunda çıktım oyundan

bazen sorun oluyor bir kaç defa başıma geldi stinger dediniz gibi kilitnmedi oyundan çıktım yeniden girdim aynı sorunu tekrar yaptı en sonunda repair install yaptım kendine geldi belki hilede olabilir artıkın bu olasılıklarıda ekleyin

• babaeski39 kullanıcısına yanıt
    Adam oyunu alalı iki gün olmuş sırf hile için almış herhalde

Orijinalden alıntı: AH-64D

quote:

Orijinalden alıntı: Akil Adam

quote:

Orijinalden alıntı: AH-64D

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

bahsettiğiniz hile ne tam olarak bilmiyorum ancak eğer 30 merminin 30 unuda igne deliğinden geçiriyorsa adam macro kullanıyordur. ve bu macro işi tamamiyle yasal yani EA nin engelleyebileceği bir şey değil. mouse yazılımı ile yapıldığı için tespit etmekte imkansız. onun dışında bir hileye maruz kaldı iseniz bilmiyorum. ama macrocular ile karşılaşınca ana bacı sövün sw değiştirin bir nebze rahatlatır.

Adama tank mermisi isabet ediyor ölmüyor, AMTRAC'ın içindesin AK-74M ile sana headshot atıyor vb.

o oyunun dandikliğinden bende tank mermisi ile adam vurumadığım çok oldu :)

Yanına vurmayı kastetmiyorum direk önündeki adamın gövdesine vurmaktan bahsediyorum. Youtube'da videoları var.

Bence hakkıyla oynamış. Sonradan After Effects ile vurduğu adamları kare içine almışlar. hep dış mihrakların oyunu bunlar #direnbf3

• quote:

Orijinalden alıntı: NecroCyber-777

amerikan ürünlere boykot başka birşey değil...amerika rusya savaşı hep olmuştur.neden call of duty mw2 no russians bölümü yasaklandı rusyada...böyle çekemiyorlar rusları oyunlarda hep bir faşistlik hep bir rusları efendim mohda da afganları falan..adamların kuyruk acısı var...ruslarda bunlara inat ne kadar hack programları varsa yazıp duruyorlar...bir çok hack sitesinin dice ile anlaşması bile vardır ben sanmıyorum bu kadar temiz durumda olduklarına zerre kadar inanmıyorum ..Ama toplum olarak savaşcı ve kavgacı milletiz genel olarak konuşuyorum...ee yani bende seviyorum başkalarıda seviyor zevk alıyoruz yalan değil ... ama bu hack olayı durmayacak bir durum...rusların amerika kavgası bitmedikten sonra daha cok yaşarız bu durumu
    Bu kadar hile olduğunu bilmiyordum BF 3'de,Bad Company 2 Candır

• SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    İşin gerçeği bu kadar revaçta olan bir oyunda olması işin gerçeği bana normal geliyor.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/65075336/351472494/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 7 Temmuz 2013; 21:39:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Heli ustası olmuş 2 günde.

dün yeni bir aimbot tarzı hileyle karşılaştım, adam etrafında herkesi anında indiriyor.
    killcam'de de "killed by ammobox" yazıyor, yani adam cephane kutuları ile ateş ediyor.
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)

• quote:

Heli ustası olmuş 2 günde.

belki adamın iyi bf geçmişi vardır veya bir önceki bf3 hesabını satıp yeni hesap almış olabilir veya hack veya heli profu olan arkadaşının helisine gunner olarak binmiştir vs.vs gider bu böyle maalesef herşey sonuca bakıyor istediğin kadar iyi oyna ama kazanan başkaları oluyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.