Şimdi Ara

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
0
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faheka_

quote:

Orijinalden alıntı: akay75

evet en mantıklısı bildiğin, güvendiğin serverlara girmek. ayrıca CQ modunda bir TDM gibi bir Metro (tüm modlar) gibi çok hileciye rastlamazsınız. nadiren uğrar, oyunun tadını kaçırır çıkarlar...

Artık alıştım abi onlar gelince ben bezdiriyorum oyundan onlar çıkıyor artık Kimseyi vurmuyorum nickini gördümmü ona dalıyorum abi ben belki 1-10 oynuyorum ama o adamı oyundan soğutuyorum. Her yerde oldukları için o serverdan çıksak başka bir serverda mutlaka oluyorlar

Alıntıları Göster
    ee yazsana buraya adam hileciyse peşinden koşturcana

• quote:

Abi dediğim gibi oyun sonuna kadar duramadıkları için oyunun akşına kapılıp unutuyoruz

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai
    Adam AN-94'ü 1200 rpm ve ve burst mode isabetinde full auto yapıyor. M16 için yapılan makroları siz düşünün; sonra Jika gibi adamlar ne yapıyor deyin. Araç hilelerini kanıtlamak zaten imkansız gibi.

Jika'da bence macro yok, genelde auto modda kullanıyor M16'yı. Ama temiz olduğuna ben de pek inanmıyorum. Çünkü adam aksiyona girdiğinde bariz zaman olarak önde. Ping 17 bundan da olabilir. TCP ayarlarıyla ilgili bir hileden-ayardan bahsetmişlerdi buda olabilir. Jika ve benzer 2-3 Fransız klanın oyuncularında zaten M16 dışında bir icraat yok. Hepsinde aynı durum var. Hep zaman olarak öndeler gibi.
    AN-94 macroya gelince, bende denedim ama biraz uzak mesafeden reconlara etkili oluyor. Bir ömür de bu şekilde geçmez. Aşağı yukarı internet değerleri benzer olan her oyuncuya karşı AN-94 macrosunun kralı da olsa M16-416-AEK ile üstün gelmek daha kolay.
    Bu üç silah zaten macrosuz da oyunun dengesiz üçlüsü. İhtiyaç olan iyi igecikmesiz internet.

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai
    Adam AN-94'ü 1200 rpm ve ve burst mode isabetinde full auto yapıyor. M16 için yapılan makroları siz düşünün; sonra Jika gibi adamlar ne yapıyor deyin. Araç hilelerini kanıtlamak zaten imkansız gibi.

Jika'da bence macro yok, genelde auto modda kullanıyor M16'yı. Ama temiz olduğuna ben de pek inanmıyorum. Çünkü adam aksiyona girdiğinde bariz zaman olarak önde. Ping 17 bundan da olabilir. TCP ayarlarıyla ilgili bir hileden-ayardan bahsetmişlerdi buda olabilir. Jika ve benzer 2-3 Fransız klanın oyuncularında zaten M16 dışında bir icraat yok. Hepsinde aynı durum var. Hep zaman olarak öndeler gibi.
    AN-94 macroya gelince, bende denedim ama biraz uzak mesafeden reconlara etkili oluyor. Bir ömür de bu şekilde geçmez. Aşağı yukarı internet değerleri benzer olan her oyuncuya karşı AN-94 macrosunun kralı da olsa M16-416-AEK ile üstün gelmek daha kolay.
    Bu üç silah zaten macrosuz da oyunun dengesiz üçlüsü. İhtiyaç olan iyi igecikmesiz internet.

Alıntıları Göster
    AEK 971 sorunsuz bir pc ve bağlantıyla tek başına canavardır hileye hurdaya ihtyaç duymayan harika bir silah aynı zamanda favori silahımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

Orijinalden alıntı: AH-64D

quote:

bahsettiğiniz hile ne tam olarak bilmiyorum ancak eğer 30 merminin 30 unuda igne deliğinden geçiriyorsa adam macro kullanıyordur. ve bu macro işi tamamiyle yasal yani EA nin engelleyebileceği bir şey değil. mouse yazılımı ile yapıldığı için tespit etmekte imkansız. onun dışında bir hileye maruz kaldı iseniz bilmiyorum. ama macrocular ile karşılaşınca ana bacı sövün sw değiştirin bir nebze rahatlatır.

Adama tank mermisi isabet ediyor ölmüyor, AMTRAC'ın içindesin AK-74M ile sana headshot atıyor vb.

araç içindeyken headshot yemeyi açıklayamam ama tank mermisinin isabet etmemesi tamamiyle pingle alakalı. cod 4 de 15-20 ping ile koşan adamları kaçırmayan ben bf3te silahı ezbere bilsemde mermi ne kadar aşağı düşecek hesaplasamda koşan hedefleri vurmakta zorlanıyorum. tek sebebide sabit olmayan ping 60-70-80 arası değişip duruyor haliyle adam vurmak oldukça zorlaşıyor. tanktada aynı hesap.

Hocam monterın neresi pişmanlık ? Merak ettim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

quote:

quote:

bahsettiğiniz hile ne tam olarak bilmiyorum ancak eğer 30 merminin 30 unuda igne deliğinden geçiriyorsa adam macro kullanıyordur. ve bu macro işi tamamiyle yasal yani EA nin engelleyebileceği bir şey değil. mouse yazılımı ile yapıldığı için tespit etmekte imkansız. onun dışında bir hileye maruz kaldı iseniz bilmiyorum. ama macrocular ile karşılaşınca ana bacı sövün sw değiştirin bir nebze rahatlatır.

Adama tank mermisi isabet ediyor ölmüyor, AMTRAC'ın içindesin AK-74M ile sana headshot atıyor vb.

araç içindeyken headshot yemeyi açıklayamam ama tank mermisinin isabet etmemesi tamamiyle pingle alakalı. cod 4 de 15-20 ping ile koşan adamları kaçırmayan ben bf3te silahı ezbere bilsemde mermi ne kadar aşağı düşecek hesaplasamda koşan hedefleri vurmakta zorlanıyorum. tek sebebide sabit olmayan ping 60-70-80 arası değişip duruyor haliyle adam vurmak oldukça zorlaşıyor. tanktada aynı hesap.

performans olarak bir problemi yok. sadece sözlerinde durmuyorlar. 4 ay bekledim bi laptobun gelmesini.

MONSTER® Q61MS-17624 , 19 Kasım 2012 Sipariş, 23 Mart 2013 teslim.
    CPU: Intel® Core™ i7-3610QM ||GPU:NVIDIA GeForce GTX 675MX 2GB GDDR5 256-Bit DirectX 11.1 ||
    RAM: 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHz SODIMM Kingston||SSD:128 GB Corsair Force GS SSD || HDD: 750GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ||
    DISPLAY: 17.3" Full HD (1920x1080) Mat LED Ekran

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

quote:

quote:

quote:

performans olarak bir problemi yok. sadece sözlerinde durmuyorlar. 4 ay bekledim bi laptobun gelmesini.

Alıntıları Göster
    linki ekliyorum hilecileri sizde raporlayın buyurun inceleyin. birde ukala ukala konuşmu en sondaki
    http://forum.donanimhaber.com/m_71083778/f_//tm.htm#73609664

Ana Sistem Intel i7 2600k 3400@4800 Mhz (1.28v) with NOCTUA NH-D14 | Ana Kart| Asus Maxımus IV Gene-Z/Gen3| 4*4 Gb Gskill Sniper Cl9 1600 Mhz DDR3 | Sapphire 1 Gb HD6850 | Corsair Force 3 GT 120 Gb SSD +|High Power 750Watt | Haf 912|Scythe Kaze Master Pro 5.25| SteelSeries 7H USB|LOGITECH - G9x GAMING LAZER MOUSE

• quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

linki ekliyorum hilecileri sizde raporlayın buyurun inceleyin. birde ukala ukala konuşmu en sondaki

Admın K.D. 1,59 Acuury 19,1 skill 713 bun adamın ne hilesi kardeşim sanmıyorum

Orijinalden alıntı: ILoseYourSelf

quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

Admın K.D. 1,59 Acuury 19,1 skill 713 bun adamın ne hilesi kardeşim sanmıyorum

quote]
    Hala hile demişsin tikertr hocam.Bak bi adamın oynama süresine, k/d oranına,dakika başına skoruna.O bölümde ölmeden 43 kişi vurdu ondan yazdı gırgırına. Yolun düşerse Antalyaya gel misafirimiz ol. Körü oynarken izlemek acayip zevkli.

• quote:

Orijinalden alıntı: wihtepapillon

evet arkadaşlar bir hileci eziğin daha statsları sıfırlandı

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/alex_FORT55/stats/358695429/

"hakkı aramaktan vazgeçenin hakkı yoktur."

ohh iyi olmuş nasıl rapor ediyoruz ne yazıyorum oraya ingilizcemiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB3A87D4D

Bu mesaj silindi.
    Aynen adamlar hileyi parayla satıyorlar ban yediğiniz taktirde tekrar key veriyorlar garanti ediyorlar yani biz reportlama devam edelim elimizden gelen bu

yahu bir akşam beraber girelim ava cıkalım hem muhabetleşiriz skype teamspeak falan :)) geçen mustafanın arkasından girdim baktım tankta değil kesin avdaydı bence

Orijinalden alıntı: Noobkiller

yahu bir akşam beraber girelim ava cıkalım hem muhabetleşiriz skype teamspeak falan :)) geçen mustafanın arkasından girdim baktım tankta değil kesin avdaydı bence

Bu ara pek takılamıyoruz iyi olur aslında hep beraber. Mustafa abinin yorumlarına bayılıyorum zaten. Tabi ertuğrul abilerde var var oğlu var güzel olur ayarlayalım

Orijinalden alıntı: Faheka_

quote:

Orijinalden alıntı: Noobkiller

Bu ara pek takılamıyoruz iyi olur aslında hep beraber. Mustafa abinin yorumlarına bayılıyorum zaten. Tabi ertuğrul abilerde var var oğlu var güzel olur ayarlayalım

Alıntıları Göster
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/FaxonDE/stats/878122057/

beyler bu dayıyı bir inceleyin ya 92 / 5 vurdu bir şey var ama çözemedim oynayış tarzı garip izledim biraz tuhaf tuhaf vuruyor ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 25 Mayıs 2013; 15:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

beyler bu dayıyı bir inceleyin ya 92 / 5 vurdu bir şey var ama çözemedim oynayış tarzı garip izledim biraz tuhaf tuhaf vuruyor ,

hocam adam hiç araç kullanmamış neredeyse ama tüm özellikler açık Bunları açmak için bir oyun paketi falan yoktu değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: makik

quote:

hocam adam hiç araç kullanmamış neredeyse ama tüm özellikler açık Bunları açmak için bir oyun paketi falan yoktu değil mi?

valla hocam bilmiyorum da öldürme oranı tuhaf genel toplamda ve oyun içinde 92/ 5 öldü tdm modu

• quote:

Orijinalden alıntı: makik

quote:

Alıntıları Göster
    var

• Bf almayı düşüniyodum hileleri böyle duyunca vazgeçicem heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GylR?

Bf almayı düşüniyodum hileleri böyle duyunca vazgeçicem heralde.
    az önce çokk ilginç bir hileci ile karşılaştım.
    su-35 ile havalandım. tam pozisyonumu aldım, roketleri gönderdim. son darbe için gunz a geçtim. ölümü hisseden hileci dostumuz büyük bir çeviklikle tanktan inip defibrillator ünü bana doğrultmasın mı??
    sonuç aşağıda

BF3 HİLECİLERİ TEK BAŞLIKTA

adam defibrillatör ile beni vurdu. hemde jetteyken. bende sinir oldum spawn olmadım. adamı takip ediyorum, defibrillatörle yardırıyor.
    zaten oyunun başında mi-28 ile havalanıyordum. biraz uçtuktan sonra, takk. growler itv ile tek mermide indiriyor beni, havoctayken. böyle 3-5 kez devam etti. en sonda da bu defibrillatör olayı oldu işte.

uzun zamandır hilecilerle karşılaşmıyordum. ama bu 1-2 haftadır çok sık görmeye başladım. dice uyuyor mu?
    lütfen reportlayın reportlattırın.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/vuuugina/

• quote:

Orijinalden alıntı: GylR?

Bf almayı düşüniyodum hileleri böyle duyunca vazgeçicem heralde.

hilecinin olmadığı oyun yok maalesef. ancak bf3te metro mapi haricinde pek barınamaz hileciler farkedilirle ve reportlanırlar. ben mesela çok az denk geliyorum. belli serverlar var sürekli girdiğim. bf3 almalı mıyım diye sorarsan bf4 çıkana kadar sabredebilirsen bf4 al daha iyi tabi. millet kurdu oldu bf3ün...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.