Şimdi Ara

Serdar Kılıç - Doğadaki İnsan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
8
Favori
17.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goncerivoo

Bugün 4.Bölüm var 21:05 TRT Haberde
    Bu adamı izlerken 45-50 dakkalığına huzurlu hissediyorum kendimi herşeyi unutuyorum resmen.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Akabey

Teşekkürler
    Reyiz bize yakınlarda imiş BAFRA'nın oralarda gezmiş
    OĞLAK'lar ve KUZU'lar beni bitirdi süperdi ama çok kısa sürdü :D

Tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Akabey

Reyiz bize yakınlarda imiş BAFRA'nın oralarda gezmiş
    OĞLAK'lar ve KUZU'lar beni bitirdi süperdi ama çok kısa sürdü :D

Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    4.Bölüm

• quote:

4.Bölüm

Alıntıları Göster
    @goncerivoo teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: waybe

@goncerivoo teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Parça parça izliyordum ama biriktirip izleyince daha iyi oluyor.

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Parça parça izliyordum ama biriktirip izleyince daha iyi oluyor.

Alıntıları Göster
    4ncü bölüm pek tatmin edici değildi fasulye görmek isterdim acıkcası yapacak zannettim bi ara

Orijinalden alıntı: Angry006

4ncü bölüm pek tatmin edici değildi fasulye görmek isterdim acıkcası yapacak zannettim bi ara

Alıntıları Göster
    TRT'ye mi geçmiş? Eskiden NTV'deydi sanki. Hatta yılan yedi diye bayağı olay çıkarmıştı hayvan hakları. Oysa Bear neler yiyor neler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

TRT'ye mi geçmiş? Eskiden NTV'deydi sanki. Hatta yılan yedi diye bayağı olay çıkarmıştı hayvan hakları. Oysa Bear neler yiyor neler

Alıntıları Göster
    Eski bölümlerinde Serdar Kılıç türkülerde söylediği oluyordu ara ara tekrar söylese keşke doğa manzaraları içinde kendi türkülerimizi güzel sesinden duymak çok hoş olur

• quote:

evet trtye geçti

Orijinalden alıntı: waybe

quote:

evet trtye geçti

Alıntıları Göster
    Keşke onun gibi yaşayabilsem ama büyükşehirde egzos borularından çıkan dumanlardan hormonlu yiyeceklerden kalabalıktan bir gün kurtulacağım bu karanlık şehirden bir gün gideceğim ve bu olumsuzlukların olmadığı bir yere gideceğim inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dağılın

Keşke onun gibi yaşayabilsem ama büyükşehirde egzos borularından çıkan dumanlardan hormonlu yiyeceklerden kalabalıktan bir gün kurtulacağım bu karanlık şehirden bir gün gideceğim ve bu olumsuzlukların olmadığı bir yere gideceğim inş.

Alıntıları Göster
    Programa tekrar başlamışta haberim olmamış.Bu konu sayesinde öğrendim.Hemen izleyeyim.

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

Programa tekrar başlamışta haberim olmamış.Bu konu sayesinde öğrendim.Hemen izleyeyim.

Alıntıları Göster
    Doğadaki İnsan,Bu akşam 21:05'te TRTHABER ekranlarında…
     Serdar Kılıç - Doğadaki İnsan

Ömrünün üçte birini doğaya adayan, yurtiçi ve yurtdışında bu konuda birçok yayına imza atan, ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden Serdar Kılıç, artık TRT ekranlarında…
    Serdar Kılıç, TRT’deki yeni programında, Bolu'da dağ evinden yola çıkarak Anadolu'ya doğru yol alacak. Doğadaki insanı arayacak, geçmişimizin izini sürerek, halen doğada yaşayan insanın mücadelesini anlamaya ve anlatmaya çalışacak. Aradığı sadece el becerisi, insan gücü ve üretim değil. Aradığı, binlerce yıllık geçmişimiz ile içimize işleyen duygular, gelenekler, öğretiler, hürmet, sevgi, vicdan, saygı ve birlikte yaratılan bir Anadolu kültürü…
    Şehirde sıkışıp kaybettiğimiz, genlerimize işlenen onlarca bilgi ve duyguyu yeniden hatırlamak adına, Doğadaki İnsan.
    Doğadaki İnsan, TRT ekranlarında…

• quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

Doğadaki İnsan,Bu akşam 21:05'te TRTHABER ekranlarında…
     Serdar Kılıç - Doğadaki İnsan

Ömrünün üçte birini doğaya adayan, yurtiçi ve yurtdışında bu konuda birçok yayına imza atan, ülkemizi dünyada başarıyla temsil eden Serdar Kılıç, artık TRT ekranlarında…
    Serdar Kılıç, TRT’deki yeni programında, Bolu'da dağ evinden yola çıkarak Anadolu'ya doğru yol alacak. Doğadaki insanı arayacak, geçmişimizin izini sürerek, halen doğada yaşayan insanın mücadelesini anlamaya ve anlatmaya çalışacak. Aradığı sadece el becerisi, insan gücü ve üretim değil. Aradığı, binlerce yıllık geçmişimiz ile içimize işleyen duygular, gelenekler, öğretiler, hürmet, sevgi, vicdan, saygı ve birlikte yaratılan bir Anadolu kültürü…
    Şehirde sıkışıp kaybettiğimiz, genlerimize işlenen onlarca bilgi ve duyguyu yeniden hatırlamak adına, Doğadaki İnsan.
    Doğadaki İnsan, TRT ekranlarında…

Alıntıları Göster
    Hasan Amca kral adamsın Bizim insanımız işte Hasan Amcadır ve daha nice Hasan Amcalardır
    Serdar Kılıç'ın Türkü söylemesini bekliyordum ve duydumda yine çok güzeldi her zamanki gibi

• quote:

Hasan Amca kral adamsın Bizim insanımız işte Hasan Amcadır ve daha nice Hasan Amcalardır
    Serdar Kılıç'ın Türkü söylemesini bekliyordum ve duydumda yine çok güzeldi her zamanki gibi

Alıntıları Göster
    Ntv den neden ayrıldı ?

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Ntv den neden ayrıldı ?

Alıntıları Göster
    trt haberin sitede programın tekrarlarıda yokki kaçırdım dünkini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ezequiel1

bu baya bi kaliteli programa benziyor. bolumlerin formati nasil beyler? formattan kastim mesela discoveryde bear grlys vardi ya o tarz bisey mi?
    Bende konuyu açıcaktım buraya açılmış iyi olmuş ilk bölümden beri izliyom bu adam harika sesi olsun bilgisi olsun konuşma kabiliyeti olsun dün akşamda vardı ana haber bülteninden sonra 9 da

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

bu baya bi kaliteli programa benziyor. bolumlerin formati nasil beyler? formattan kastim mesela discoveryde bear grlys vardi ya o tarz bisey mi?

O kadar atraksiyonlu değil ama hem adam çok güzel konuşuyor saatlerce dinlenir birde biligisi çok geniş izle derim ama bear grlys kadar beklentiyi yüksek tutma alanlar farklı biraz.

Leonard Cohen Hayranları
    Aliya İzzetbegoviç
  • quote:

Serdar çok yetenekli adam o teyze elmaları verdi ya orasıda çok güzeldi ama Doğada Tek Başına kadar iş yapmıyor bunda daha çok insan üzerine kurulu.

Leonard Cohen Hayranları
    Aliya İzzetbegoviç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

quote:

Serdar çok yetenekli adam o teyze elmaları verdi ya orasıda çok güzeldi ama Doğada Tek Başına kadar iş yapmıyor bunda daha çok insan üzerine kurulu.

Evet insana üzerine kurulu ki daha güzel daha içten yapıyor programı bu zaten programın ismindende anlaşılıyor unutulan bazı şeyleri hatırlatıyor gayette güzel yapıyor takdir edilesi bir insan
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.