Şimdi Ara

Fenerbahçe - Galatasaray | Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
1
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk maç başladı şu an fenerbahçe 10-8 önde ilk maçta yayını bilmiyorum ben fb tv den izliyorum. Şifresiz zaten herkes izleyebilir bilmiyorum takip eden var mı varsa burada tartışalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi hücum ediyoruz.

37-26 öndeyiz.

Gstv de yayınlıyor internetten izlemek isteyen arkadaşlar oradan izleyebilir.
  • Bırakmıştım actım son 3. Çeyreğin son 3 dk sini 16 sayılik fark kapandı hadi bakalım

• Harika geri dönüş ! 3. Çeyrekte 47-31 den 49-48 e geldi. Son 50 sn de 7 sayı attı fb ve fark 1 son çeyrek başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71212514 -- 24 Nisan 2013; 21:13:34 >
  • Son 2.10 gs 62-57 önde

• Son 16 sn fark hala 5 fb hücumu

• Kazandık

• Ilk maç bitti gs 64 fb 59 galatasaray seride 1-0 öne geçti. Gs ribaundlardaki üstünlüğü skoru belirleyen etken oldu. Ayrıca ilk yarıdaki çok düşük yüzdeli hücumumuz bizi bayağı zorladı. Fakat ben seriyi çevirebileceğimizi düşünüyorum. Avrupa 2. Si takıma güvenim tam. Son 7 senede olduğu gibi bu senede şampiyon olacağız. Fakat bugün gs iyi oynadı tebrik etmek gerek.

• Yönetim şakşakçıları doldurdu salona, Caferağa ruhunu öldürdüler. Neymiş biletler tükenmişmiş, ama gel gör ki salon bomboş. Nasıl tükenmeyse bu? Şaka gibi. Müstahak anasını satayım, bu yönetime hala en ufak eleştiride bile bulunamayan korkaklara müstahak!
  • Nasıl oynadık izlemeyi unuttum haberim yoktu.Gs nedense bize karsı ters geliyor zorlanıyoruz sanki.Umarim kızlar çevirir.

• 3-0 süpürüleceğimizi düşünüyordum. Bu kadro yapısıyla Fenerbahçe'yi yenmek büyük marifet. Helal olsun ne diyelim.

Ekrem Memnun takımı iyi hazırlamış. 15-0 seriye bizim gibi seyirci kalması yakışmadı, fakat sonuç önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Nasıl oynadık izlemeyi unuttum haberim yoktu.Gs nedense bize karsı ters geliyor zorlanıyoruz sanki.Umarim kızlar çevirir.

Bende yemek yediğim için ikinci çeyreği kaçırdım fakat ilk yarı kötü oynadık çok az sayı atabildik ve ribaundlarda etkisizdik. Ama 3. Çeyrek 16 sayıdan farkı 1 e indirdik 3 dk de fakat son periyot bu oyun devam etmedi. Son periyot ortada geçti maç 59-64 bitti.

• Vay be hiç umudum yoktu .

Ekrem hocaya helal olsun ne diyelim .
    Saha avantajını almamız iyi oldu
    2-0 yapmamız zor ama içeride bitirebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 24 Nisan 2013; 22:06:10 >
  • FB yönetimi biletleri satışa çıkarmadan tükendi ibaresi koymuş. Fenerli arkadaşım söyledi, yandaşlara dağıtmışlar bütün biletleri. Bizim işimize geliyor tabi böylesi ama FB'nin içi iyice karışmış demekki
  • Yenilmemiz kötü oldu ama sorun değil diye düşünüyorum %100ümüzü sahaya yansıtırsak çok rahat çeviririz seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

FB yönetimi biletleri satışa çıkarmadan tükendi ibaresi koymuş. Fenerli arkadaşım söyledi, yandaşlara dağıtmışlar bütün biletleri. Bizim işimize geliyor tabi böylesi ama FB'nin içi iyice karışmış demekki

Aziz Yıldırım diye bağırıyorlardı zaten.

Bu bizim işimize gelir zaten. Aynı senaryoya ikinci maçtada sürdürürüz. Bu maçta skor yükünü 2 oyuncu çekti Sancho ve Ann, Şaziye'de Pondexter üzerinde mutlak bir üstünlük kurdu. Harding'te keza Angel üzerinde Bahar'ın olmaması da bir dezavantaj ama Fowles'ı da çok etkili kullanamadığımız bir gerçek.

Ayrıca Işıl Alben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harry Kewell -- 25 Nisan 2013; 8:41:00 >

• 3 dakikada 16 sayi yedik ekrem hoca bir mola almadi maçı kaybedecektik hocaya ragmen kazandik

• Serinin ikinci maçı şimdi başladı 4-2 gs üstünlüğü var.

• Ilk çeyrek sonucu fenerbahçe 10 - 11 galatasaray çok kısır bir ilk çeyrek oldu

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.