Şimdi Ara

Yeni Başlayanlara Öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
9.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba eğer oyuna yeni başlıyorsanız size sadece bir kaç şey üstünde uyarıda bulunacağım.

-Yeşil Taşlar
    -Yerleşme ve duvarlar
    -Madenler

Yeşil Taşlar:

Yeşil Taşları çok sıkışmadıkça asla kullanmayın. Çünkü yeşil taşlar bittiğinde ne inşaatçı alabilirsiniz ne de gerektiği zamanda kullanabilicek yeşil taşı bulamazsınız. Yeşil taşlarla altın veya iksir almayın. Ya da çok kısa süreli bir şey olmadığı sürece yükseltmede kullanmayın. Çünkü her yükseltme için gem (yeşil taş) kullanacak olursanız 3-4 şeyin yükseltmesini tamamladığınızda yeşil taşınız biter diğer şeyleri beklemek zorunda kalırsınız. Bu yüzden yeşil taşları yeni bir inşaatçı almak için biriktirin. Eğer hiç yeşil taş harcamazsanız 4. İnşaatçıyı bile alabilirsiniz. Bir iki inşaatçıdan ne değişecek demeyin gelişmenizde çok fark atıyor.

Yerleşme ve Duvarlar:

Sadece bir kaç hususa değineceğim. Köy binanızı ortaya alın etrafına savunma birimleri koyun ( havan top okçu kulesi ) ve her şeyi duvarlarla çevirin. Duvarlarla geniş bir alan yapmaya çalışmayın çünkü eğer o geniş alanı dolduracak binalarınız yoksa içeridende asker bırakılabilir. Yine çok gördüğüm olayı daha yazacağım köy binanızı en köşeye alıp sonra v şeklimde kapatarak köyünüzü korumayın çünkü düşman köyünüze o taraftan rahatça saldırabilir bu yüzden duvardan kar etmeye çalışmayın köyünüzü mutlaka hepsini sarabilicek bir şekilde bir kare oluşturun ve içine tüm birimlerinizi koyun. ( İleride her şeyi toplu bir yere koymayın sadece şimdilik). Ve Duvarlardan önce savunma birinlerinizi yükseltmelisiniz.

Madenler:

Madenlere çok fazla öncelik vermenizi tavsiye etmem. Gelir sağlayacak fakat siz asıl geliri savaştan kazanacaksınız. Bu yüzden madenleri yükselteceğinize savunma birimlinizi ws yükseltin. İlerde madenler için zaman bulursunuz. Madenleriniz 5-6 olsa sizi köy binanız 7 - 8 kadar götürür. Madenleri yükselterek levelinizi şişirmeyin.

Önemli Not: Oyuna başlar başlamaz kupa kasmaya kalkmayın çünkü köyünüzdeki savunma birimleri gelişmeden yüksek kupalarda kalamazsınız. Böylece yaptığınız bütün kupalar ve o emek boşa gider. Bir kaç güne tekrar düşük kupanıza dönersiniz. Bu yüzden alt yapı sağlam olmadıkça fazla yükselmeyin. Ve köyünüzü yeterince dayanıklı hissettiğiniz anda hemen kupanızı 1250'ye çıkartın ve gelen 450 taş ve daha önceden sizde bulunan taşlarla 3. İnşaatçıyı alın böylece daha hızlı gelişebilirisiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• keşke başlamadan önce banada böyle akıl verenler olsaydı
  • Merhaba @Haroeris hocam,sanırım bu oyundan çok iyi anlıyorsunuz,verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sormak istediğim birşey var müsadenizle.
    41 levelim köy binasını 7 e bastım 2 gün kaldı.madenlerim ve depolarım ortalam 8-9 level yani bana yetiyor..sihirbaz kulelerim 2 level havanlarım 3 level okcu kuleleri 6..1250 kupa görevini yaptım 3. inşaatcıyı bastım.şu anda büyü fabrikasının levelini 2 yapıyor 1 havanımı 4 yapıyorum ve ana bina 7 oluyor..tavsiyeniz şimdi ne yapayım ?sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim müsait olursanız game center ismimi vereyim eksikleri yazar mısınız?teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Merhaba @Haroeris hocam,sanırım bu oyundan çok iyi anlıyorsunuz,verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Sormak istediğim birşey var müsadenizle.
    41 levelim köy binasını 7 e bastım 2 gün kaldı.madenlerim ve depolarım ortalam 8-9 level yani bana yetiyor..sihirbaz kulelerim 2 level havanlarım 3 level okcu kuleleri 6..1250 kupa görevini yaptım 3. inşaatcıyı bastım.şu anda büyü fabrikasının levelini 2 yapıyor 1 havanımı 4 yapıyorum ve ana bina 7 oluyor..tavsiyeniz şimdi ne yapayım ?sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim müsait olursanız game center ismimi vereyim eksikleri yazar mısınız?teşekkürler

Tesekur ederim yorumunuz icin. Oncelikle bu oyunda dusmanla eslesirken sadece kupaya gore eslesmediginizi belirteyim, dusmanlarla eslesirken koy binaniniz seviyesi onemli koy binasini olabildigince dusuk tutmaniz sizin faydaniza olacaktir 7.seviye koy binasini yaptiktan sonra amaciniz sihizbaz ve havanlari gidebildigu seviyeye kadar goturmeniz(bundan kastim 8.seviye koy binasi isteyene kadar gelistirmek) okcu kulesi ve toplar onemli degildir okculari tek vurusta oldurecek gucte olmalari kafidir. Ayrica duvarlarinizin durumunu bilmiyorum ama kesinlikle hepsini pembe yapmalisiniz. Yakinda koy duzenleri konumu bitirecem her seviye koy binasi icin cok guzel savunma resimleri ve taktikleri buluyorum sizlere yardimci olmak icin elimden geleni yapacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkur ederim hocam su anda hic sihirbaz kullanmiyorum 7. Seviye koy binasindan sonra kullanayimmi?su anda 130 kisilik ordu kampim var su sekilde yapiyorum:
    15 goblin (seviye 2 ama 3 oluyor su anda)
    7 dev(seviye 2)
    4 duvar yikici(seviye 2)
    Geri kalani okcu(seviye 3)
    Sizce nasil yapmaliyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sihirbaz kulesinden bahsetmistim askerden degil. Asker olan sihirbazlari cok yuksek seviye oyuncularin kullanmalari ideal. Konu biraz asagida kalmis olabilir bilmiyorum game center arkadaslik konusu var ordan beni ekleyebilirsiniz oyun icinden koyunuzu gordukten sonra baska tavsiyelerde verebilirim

• Yau facebookta oynayamadım link verebilecek var mı? Nereden oynayabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliNTeR

Yau facebookta oynayamadım link verebilecek var mı? Nereden oynayabilirim?

İpad iphone ipod..

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

İpad iphone ipod..

Eksik olsun o zaman
  • quote:

Facebooktan oynanmiyor bildigim kadariyla sadece arkadaslarinin nicklerini seviye ve klanlarina bakiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

quote:

Facebooktan oynanmiyor bildigim kadariyla sadece arkadaslarinin nicklerini seviye ve klanlarina bakiliyor

Hmm sağol..
  • Kesinlikle taş satın almayın bunun sonu yok, ben sadece 4. inşaatçı aldım başka da bir şey almadım, bu şekilde lvl 93 oldum. Paranızı kaptırmayın zaten oyunun o eski tadı da kalmadı, sürekli yeni şeyler ekleyerek oyun dinamiklerini bozuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

Kesinlikle taş satın almayın bunun sonu yok, ben sadece 4. inşaatçı aldım başka da bir şey almadım, bu şekilde lvl 93 oldum. Paranızı kaptırmayın zaten oyunun o eski tadı da kalmadı, sürekli yeni şeyler ekleyerek oyun dinamiklerini bozuyorlar.

Tasla yaptiktan sonra bir zevkide kalmiyor zaten

• Şu anda köy binam 7.Okcu seviyem 4 dev 4 goblin 4 ve barbar 4.Şimşek 3. Seviye buyu fabrikasıda 3.Köyümde barbar kral var.4. Seviye havanlar 6. Seviye okcu kulem 7. Seviye topum var.Altınım 700.000 ve 2-3 gune kadar köy binamı 8 yapacağım.Kupa olarak en son 1420 idi.Oyun yavaş yavaş baymaya başladı şahsen

• Güzel öneriler eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bul-B

Güzel öneriler eline sağlık.

Tesekkurler faydam oluyorsa ne mutlu

• Köy binasını geliştirmekte çok fazla acele etmeyin. Örneğin 6. seviyeden 7. seviye köye geçmek istiyorsanız, özellikle savunma binalarınızı ve duvarlarınızı mümkün olan en yüksek seviyeye getirip, ondan sonra geliştirin. Çünkü köy seviyeniz yükseldikçe, savaş anında kaybedecek kupa ve ganimet sayınız fazlalaşıyor.

Diğer arkadaşlardan da tüyolar bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 29 Mayıs 2013; 12:36:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Köy binasını geliştirmekte çok fazla acele etmeyin. Örneğin 6. seviyeden 7. seviye köye geçmek istiyorsanız, özellikle savunma binalarınızı ve duvarlarınızı mümkün olan en yüksek seviyeye getirip, ondan sonra geliştirin. Çünkü köy seviyeniz yükseldikçe, savaş anında kaybedecek kupa ve ganimet sayınız fazlalaşıyor.

Diğer arkadaşlardan da tüyolar bekliyoruz.

Evet haklisin suan ideal koy binasi seviyesi 8

• quote:

quote:

quote:

İpad iphone ipod..

Eksik olsun o zaman

Sadece zenginler oynayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Talha59

quote:

quote:

quote:

İpad iphone ipod..

Eksik olsun o zaman

Sadece zenginler oynayabilir

Abime benden çay!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.