Şimdi Ara

tr serverı lig sistemi gerçekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • tr serverında plat 1 bir oyuncu olarak lig sistemi hakkında size biraz bilgi vereyim. westte yada başka serverda yüksek bir ligde olup tr ye geçmeyi düşünenler için.

*Takımlar genelde iyi oyuncular ve yeteneksizler olarak eşleşir. çekişmeli oyun ayda yılda 1 kez denk gelir.
    *5-6 dakikayı bulan oyun bekleme süresi.
    *Serverdaki oyuncu azlığı nedeniyle platinium ligindeki adama bronz 5 ten bile adam denk gelebilir.
    *Serverdaki challengerların birkaçı anlaşmalı elo boost yapan, girdikleri çoğu oyunda feedleyip ''olsun biz trollüyoz nasılsa yeaaa'' kafasında olan tipler.
    * altın 1 in aşşağısı westin bronz 5 inden farksız
    *birbirleri için oyun satan takımlar çokça mevcut

özet: tr pişmanlıktır

• valla westte diamond 3 te oynuyorum takım bana hesap aldı trde turnuvalar falan filan için baktım gold 1 dedim elo kasayım bari 3 oyuna girdim champ ekranım gelmeden herkes allah kitap küfüre başladı işin komik tarafı küfür edenler sonra kanka olup bana küfür etmeye başladılar lololol. Hepsi birbirinden kötü troller challenger adam geliyor oda kötü herkes kötü abi valla westte elo kasmak çok daha kolay trde imkansız. Kimi desen babam dayak atıyo çıkmam lazım falan diyor. İllallah ettim bıraktım unranked olsam bile kasmaya çalısmam valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 21 Mart 2013; 14:09:38 >
  • Tr serverin lig sistemince ciddi sorun var. Winstreak yapıp lig atlama maclarına giriyorum abartısız söylüorm tam 9 kez girdim 2 günden beri 9. 3 oyun kazanp atlama macına giriyorum 2 oyun lose geri düşüyorum, 3 win 2 lose. Durum 2 gündür böyle.İnsan çok kötü bi oyuncu olsa bi le 18 oyundan 2 win cıkarır. Ama ne zmn lig atlama macına girsem o kadar komik playerlar geliyorki anlatamam. Jungle gerek yok diyen voliden supmu olur diyen 10 dk afk olup geri gelip işim çıktı diyen garen banlamadım diye ana avrat söven vs. Bi o kadarda karşıya yüksek ranktan oyuncu geliyor. Bu sisteme anlam veremedim bi türlü. Ciddi anlamda oyundan soğudum. Sanki sistem rank atlamanın önüne engel koymuş gibi.

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

valla westte diamond 3 te oynuyorum takım bana hesap aldı trde turnuvalar falan filan için baktım gold 1 dedim elo kasayım bari 3 oyuna girdim champ ekranım gelmeden herkes allah kitap küfüre başladı işin komik tarafı küfür edenler sonra kanka olup bana küfür etmeye başladılar lololol. Hepsi birbirinden kötü troller challenger adam geliyor oda kötü herkes kötü abi valla westte elo kasmak çok daha kolay trde imkansız. Kimi desen babam dayak atıyo çıkmam lazım falan diyor. İllallah ettim bıraktım unranked olsam bile kasmaya çalısmam valla

ahahahahahahahaha kimi desen babam dayak atıyor çıkmam lazım falan

• Bronz 1'den Gümüş 5 oldum tek seferde.Şimdi önümdeki maçlara bakıcam.Ben memnunum

valla westte diamond 3 te oynuyorum takım bana hesap aldı trde turnuvalar falan filan için baktım gold 1 dedim elo kasayım bari 3 oyuna girdim champ ekranım gelmeden herkes allah kitap küfüre başladı işin komik tarafı küfür edenler sonra kanka olup bana küfür etmeye başladılar lololol. Hepsi birbirinden kötü troller challenger adam geliyor oda kötü herkes kötü abi valla westte elo kasmak çok daha kolay trde imkansız. Kimi desen babam dayak atıyo çıkmam lazım falan diyor. İllallah ettim bıraktım unranked olsam bile kasmaya çalısmam valla

w/l op

Orijinalden alıntı: DarkGathering

quote:

Ya onu bırak bot lanede akali trollüyor support akali almış yanındaki adc bunun annesine küfür ediyor oda boş durmaz tabi allah kitap sövüyor bu adama 5 dk sonra bakıyorsun kanka bizim takıma bak cok kötüler falan diyip ( biri 0 6 diğeri 1-9 oynuyor ) hadi o zaman trolleyelim kanka diye trollemeye başlayıp bize sövüyorlar falan şaka gibi cidden kanser olmak üzereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günah almayayım, elo boost için midir yoksa arkadaşı mıdır bilemem, ama challengerlardan birisiyle (ki en üstlerde diyebilirim) bir gece aynı takıma denk geldik. Duo girdikleri kişi çok net kötüydü, seviye olarak da pek iyi değildi. Açıkçası challenger birisinin öyle birisiyle duo girmesi ilginç gelmişti bana da.

quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

quote:

Ya onu bırak bot lanede akali trollüyor support akali almış yanındaki adc bunun annesine küfür ediyor oda boş durmaz tabi allah kitap sövüyor bu adama 5 dk sonra bakıyorsun kanka bizim takıma bak cok kötüler falan diyip ( biri 0 6 diğeri 1-9 oynuyor ) hadi o zaman trolleyelim kanka diye trollemeye başlayıp bize sövüyorlar falan şaka gibi cidden kanser olmak üzereyim

Ne desem bilemedim ama acilen tribunal şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: huargu

Günah almayayım, elo boost için midir yoksa arkadaşı mıdır bilemem, ama challengerlardan birisiyle (ki en üstlerde diyebilirim) bir gece aynı takıma denk geldik. Duo girdikleri kişi çok net kötüydü, seviye olarak da pek iyi değildi. Açıkçası challenger birisinin öyle birisiyle duo girmesi ilginç gelmişti bana da.

ona pek eloboost denmez eloboost öyle bir şey değil.

Orijinalden alıntı: LLoncept

Nasıl oluyor tam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: huargu

quote:

Nasıl oluyor tam?

eloboost isteyen şahsın hesabına giriyor eloboost yapacak kişi.

eloboost isteyen şahsın hesabına giriyor eloboost yapacak kişi.

Doğru, ama bir challenger birisinin altın I bile olmayan birisiyle duo girmesini ben bir karşılığı olması gerektiğini hissettim sadece. Dediğim gibi yakın bir dostu olduğu için birlikte giriyor olabilirler.
  • geçen bi tryn vardı adam maddeye düşücem kaçıyorum ben dedi çıktı gitti, garip garip insanlar var west de kendine göre kötüdür belki ama bunlarla hiç karşılaşmadım, benim kuzenim almanya da oturuyo, yazın türkiyeye geldi, burda ranked oynamadı net düşer diye yani bu kadar hassaslar bu konuda. ranked'ı çok hafife alıyolar, level sistemi 50 ye falan yükselsin 30 leveldan sonra o arası lig sistemi falan yapılsın böyle olmuyo
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.