Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.501
Cevap
25
Favori
122.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bence de ilki.
  • beyler mangayı nerden okuyabilirim türkçe olarak? ve animede 25. bölüm hangi bölüm oluyor mangada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes010201

Bu animeyi 15.bölümde bıraktım devam etmemi önerirmisiniz ?

abartıldığı kadar iyi değil ama 15. bölüm civarı çok sıkıcıydı diye hatırlıyorum. çok şey bekleme ama yine de devam etmeni öneririm.
  • Bende 2. ve 3. arasında kaldım. 1. de bana güzel gelmedi.
  • 25. bölüm mangada hangi bolume denk geliyo ?
  • Mangası ile birebir gidiyor mu seri? Hani bir FMA'nın ilk animesi gibi mangadan bağımsız bir hale gelme durumu var mı? Yoksa animeye başlayacağım. Varsa mangadan devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Mangası ile birebir gidiyor mu seri? Hani bir FMA'nın ilk animesi gibi mangadan bağımsız bir hale gelme durumu var mı? Yoksa animeye başlayacağım. Varsa mangadan devam edeceğim.
    sadece animenin sonunda hafif bir değişiklik var diyebilirim fmadaki gibi uçurum yok animeyi bitirince yanılmıyorsam 34den devam ediyorsun.ben önce animeyi bitirdim sonra mangaya başladım anime zaten mangaya oldukça sadık kalmış bir sorun yaşamazsın mangasının çizimleri biraz farklı ama okudukça alışıyorsun konular karakterler gerçekten güzel işleniyor mangadada çizimlere alışmakta başta zorluk çektim ama onlarda gittikçe güzelleşiyor.2.sezonun başlamasına daha var gibi animeyi bitirip başlamanı öneririm mangaya

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 15 Mart 2021; 0:51:16 >
  • Bodrum kati olayina henuz mangada da deginilmedi. Olaylarin isleyis hizi yoruma acik bir konu ama bana kalirsa cok yavas gittigi yerler var evet. Yine de sıkmıyor
    Eren e gelirsek klasik ana karater tribinde bi genc. Belli bir amaci var o dorultuda ilerliyor yersiz atarlaniuor falan.. bu atarlar ve cocuksu tavirlari izleyicilerin yan karakterlere yönelmesine sebep oluyor haliyle. mesela ben feci bir mikasa faniyimdir^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niketa -- 21 Temmuz 2014; 4:09:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niketa

Bodrum kati olayina henuz mangada da deginilmedi. Olaylarin isleyis hizi yoruma acik bir konu ama bana kalirsa cok yavas gittigi yerler var evet. Yine de sıkmıyor
    Eren e gelirsek klasik ana karater tribinde bi genc. Belli bir amaci var o dorultuda ilerliyor yersiz atarlaniuor falan.. bu atarlar ve cocuksu tavirlari izleyicilerin yan karakterlere yönelmesine sebep oluyor haliyle. mesela ben feci bir mikasa faniyimdir^^
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 15 Mart 2021; 0:51:51 >
  • Cüzdanım sonunda geldi.

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan)

• bende birkaç gün önce bitirdim bölümleri.yeni sezona daha 2 yıl var diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bende birkaç gün önce bitirdim bölümleri.yeni sezona daha 2 yıl var diyorlar

Her manga sayısı ayda bir çıkıyor ve anime ile manga arasında da az sayı var. Filler doldurmak yerine beklemeleri bence daha mantıklı. Diğer animelerin kanser yayan fillerlarını düşündükçe, arada süre olan ancak tadına ilerleyen bir Attack on Titan'ı yeğlerim şahsen.
  • Animenin 2. Sezonu ne zaman çıkacak bilen var mı acaba ? Baktim bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Animenin 2. Sezonu ne zaman çıkacak bilen var mı acaba ? Baktim bulamadım

kimse bilmiyor

• Tamam sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Cüzdanım sonunda geldi.

wow cidden güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Levi ve Erwin odaklı yeni OVA yolda.

http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-08-05/attack-on-titan-no-regrets-spinoff-gets-anime-dvds/.77306

Güzel haber zaten 2.sezonun ne zaman başlayacağı belli değil en azından sağlam karakterlerle ova hazırlamaları iyi olmuş

• Umarım sizinde hoşunuza gider
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.