Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

"Bütün efektleri kapat 60 FPS olsun" Eeee ne anladık biz bu işten ? Konsol mu PC mi bu arkadaş nasıl iş anlamadım

Xboxone sahipleri şanslı, esram mode on-off ayarı koymuşlar.
  • Hiç bir ayarı kısmam arkadaş 30 FPS olsun farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'deki yüksek fiyatlı oyunların tamamı ülkemizde Aral İthalatın dağıtım hakkına sahip olduğu oyunlar. Aral İth.'ın dağıtmadığı tüm oyunlar bildiğiniz normal fiyatlar üzerinden satılıyor...
  • Şaka maka ayarları kapatma seçeneği mi koymuşlar. Düzgün çalışan oyun çıkmayacak mı bu konsola 60Fps dedin mi can çekişiyor makineler zaten aa dan bahsetmeye gerek bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Şaka maka ayarları kapatma seçeneği mi koymuşlar. Düzgün çalışan oyun çıkmayacak mı bu konsola 60Fps dedin mi can çekişiyor makineler zaten aa dan bahsetmeye gerek bile yok.
    Konsol oyununda efekt kapatma, açma özgürlüğü vermekte neymiş, lanet olsun böyle zihniyete. 60FPS yi yakalamak için, online moddaki adalet dengesini bozacaklar.

Yağmur, sis ve güneş ışığının göze vurma efektini kapatan ile açan arasında ki yarış zorluğu aynı mı olacak? Hayır, asla aynı olmayacak. Çünkü bir online yarış da, görsellik isteyen bazı yarışçılar efektler açık yarışırken, bazı yarışçılar da doğa olaylarından etkilenmemek ve 60FPS yakalamak için efektler kapalı yarışacak, doğal olarak efektleri kapalı olan çok avantajlı olacak. Çünkü, aşırısı doğa olaylarına maruz kalmayacağı için daha rahat yarışacak.

Online yarışlarda kimin efektleri açık, kimin efektleri kapalı bellide olmayacak. Biri doğa olaylarıyla mücadele ederken, diğeri doğa olaylarını kısıp yada kapatıp avantajlı şekilde yarışacak.

Bence, kesinlikle online odayı kuranın bu oluşumlara karar vermesi lazım. Gran Turismo da odayı kuran kişi, yarıştan hemen önce, araç hasarlarının görünürlüğünden, hava olaylarına kadar her şeyi ince ince ayarlıyor ve yarış anında herkes aynısı görüyor, en azından bu şekilde olmalı. Aksi taktirde, online yarışlara katılanın bir anlamı yok. Ben, sisten, yağmurdan, güneşten önümü göremezken, rakiplerim bu ayarları kısıp, önünü rahat rahat görebiliyorsa ve ben kimlerin bu ayarları kıstığını bilemiyorsam. Başlarım böyle adalet işine, online mücadele dediğin adaletli ortamda yapılır. Bizler bunun için, PC oyunculuğunu bırakıp, konsolu tercih etmedik mi?

• Şu ayar kapatıp açma muhabbeti bu jenerasyonun ömrünün aslında ne kadar kısa olduğunun göstergesi. Nerede muhteşem ps4 donanımı ? Xbox One'yi saymıyorum bile.

• Bu da fos çıktı, artık önümüzdeki maçlara bakacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olaylardan sonra açıkçası ben daha çok merak etmeye başladım oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Bu olaylardan sonra açıkçası ben daha çok merak etmeye başladım oyunu
    Project CARS da olacak pistlerin özellikleri ve SS li listesi.

http://www.projectcarsgame.com/locations.html

Not: Tam liste değil. Başka bir yerde daha fazla pist olduğunu gördüm. Özellikle Karting pistleri, vs. ile bir hayli fazlalaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 18 Nisan 2015; 13:38:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

assetto corsa formula serisi vb oyunlarla aynı fiyat işte nesinde bir anormallik var? Her oyun kendi kategorisinde fiyatlandırılıyor. PSN mantığı gibi yeni çıkacak oyunlar ne tarz olursa olsun hep pahalı olacak mantığı PC oyunlarında yok. Örneğin herkesi 4 gözle beklediği bir oyun olan Cities Skylines 49 TL, PSN de olsa her oyun gibi 60 usd yi döşeyeceklerdi.

Ayrıca PC platformunda Steam Kodu alabileceğimiz dünya dolusu güvenilir site var. Hangi Bölge PSN i bugün Watch Dogs u 1 usd ye season Pass ini 0.50 usd ye satıyor ki.
    Bu açıdan Steam a gelen TL desteğinden oluşan bazı fiyat farklılıkları da kapanıyor. İlla steamden almak zorunda değiliz sonuçta.

Bu oyunu da babalar gibi logitech direksiyonumuzla sınırsız FPS ile 75 TL ye oynamak varken, gamepad ile oynamak için 60 usd verir miyiz bilemiyorum.

PC de daha pahalıya geliyor oyunlar birim ücreti olarak değil, maliyet hesabı alarak, alıp satamamak gibi sıkıntılar var malesef, ( BF4+pre satana kadar göbeğim çatladı 210 a aldım 90 a sattım 2-3 ayda) korsana karşıyız gidiyorum steam den witcher alıyorum güm patladı elimde tamam 40 TL bişey di ama konsolda ilk gün far cry alıyorum dijital olarak kardeşlikle 2 ay sonra 20 tL zarara satıyorum, 160 TL ye "0" The order aldım kutulu 140 TL ye sattım ertesi gün 2. el olarak. Ne bileyim konsolda tek dezavantaj, PC ye göre daha çok oyun oynamaya başladım, 20-20 girmeye başladı. Arkadaş grupları partyler daha çok oluyor burada, yoksa sıkı PC severdim 98 den beri. En son 7850CF 2 sene önce kullanıyorudum zevkimi de aldım bari tamamen kopmadan .

Direksiyon olayı gerçekten facia ps4 de şuan komik derecede, zaten 2 yılda 2 araba yarışı çıktı gibi bişey elle tutulur. Sim severin konsolla işi olmamalı, GT7 gelsede direksiyon sıkıntısı mevcut, zorlama var malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

assetto corsa formula serisi vb oyunlarla aynı fiyat işte nesinde bir anormallik var? Her oyun kendi kategorisinde fiyatlandırılıyor. PSN mantığı gibi yeni çıkacak oyunlar ne tarz olursa olsun hep pahalı olacak mantığı PC oyunlarında yok. Örneğin herkesi 4 gözle beklediği bir oyun olan Cities Skylines 49 TL, PSN de olsa her oyun gibi 60 usd yi döşeyeceklerdi.

Ayrıca PC platformunda Steam Kodu alabileceğimiz dünya dolusu güvenilir site var. Hangi Bölge PSN i bugün Watch Dogs u 1 usd ye season Pass ini 0.50 usd ye satıyor ki.
    Bu açıdan Steam a gelen TL desteğinden oluşan bazı fiyat farklılıkları da kapanıyor. İlla steamden almak zorunda değiliz sonuçta.

Bu oyunu da babalar gibi logitech direksiyonumuzla sınırsız FPS ile 75 TL ye oynamak varken, gamepad ile oynamak için 60 usd verir miyiz bilemiyorum.

PC de daha pahalıya geliyor oyunlar birim ücreti olarak değil, maliyet hesabı alarak, alıp satamamak gibi sıkıntılar var malesef, ( BF4+pre satana kadar göbeğim çatladı 210 a aldım 90 a sattım 2-3 ayda) korsana karşıyız gidiyorum steam den witcher alıyorum güm patladı elimde tamam 40 TL bişey di ama konsolda ilk gün far cry alıyorum dijital olarak kardeşlikle 2 ay sonra 20 tL zarara satıyorum, 160 TL ye "0" The order aldım kutulu 140 TL ye sattım ertesi gün 2. el olarak. Ne bileyim konsolda tek dezavantaj, PC ye göre daha çok oyun oynamaya başladım, 20-20 girmeye başladı. Arkadaş grupları partyler daha çok oluyor burada, yoksa sıkı PC severdim 98 den beri. En son 7850CF 2 sene önce kullanıyorudum zevkimi de aldım bari tamamen kopmadan .

Direksiyon olayı gerçekten facia ps4 de şuan komik derecede, zaten 2 yılda 2 araba yarışı çıktı gibi bişey elle tutulur. Sim severin konsolla işi olmamalı, GT7 gelsede direksiyon sıkıntısı mevcut, zorlama var malesef.

Alıntıları Göster
    Konsolların kanayan yarası, simülasyon yapımların olmayışı mı? [Seviyeli tartışma ortamı]
    http://forum.donanimhaber.com/m_104903617/f_//tm.htm

Bir birinden değerli konsol oyuncu arkadaşlarımı, bu durumun neden bu aşamaya geldiği hakkında analiz yapmak üzere, yukarıdaki konuya davet ediyorum.

Not: Bu konuyu, PC oyuncularının da katılıp kavga çıkaracak yazılar yazması yerine, sadece, oyun konsolu kullanıcılarının muhabbet etmesi ve bu durumun neden böyle olduğu konusunda derin analiz yapılması amaçlı açtım. Belki, dünyanın öbür ucundan isyanımızı gören olur da, çözüm arayışı içine girerler.

• Pc de enpara ile 50 tl ye alınabilmesi mükemmel oldu. Gt7 çıktığında da konsola geri döneriz

• quote:

Orijinalden alıntı: neczer

Pc de enpara ile 50 tl ye alınabilmesi mükemmel oldu. Gt7 çıktığında da konsola geri döneriz
     Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

Project CARS'ın bölgelere göre kesinleşmiş çıkış tarihi

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI!

Detaylı bilgi
    http://www.projectcarsgame.com/home/project-cars-goes-gold

• PS4 için fiyat belli oldu mu bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

PS4 için fiyat belli oldu mu bilginiz var mı?
    USA Playstation Store da henüz ön siparişe çıkmadı. Muhtemelen $60 olacaktır.

https://store.playstation.com/#!/en-us/home/games
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Normal oyun fiyatındanmış.

Bir yerde sadece dijital olarak ve fiyatının diğer oyunlara göre daha uygun olacağını okumuştum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Normal oyun fiyatındanmış.

Bir yerde sadece dijital olarak ve fiyatının diğer oyunlara göre daha uygun olacağını okumuştum da.

Alıntıları Göster
    PC versiyonu Steam TR de 75TL den satışa çıkmış, belki onla karıştırıyorsunuzdur.

• quote:

PC versiyonu Steam TR de 75TL den satışa çıkmış, belki onla karıştırıyorsunuzdur.

Olabilir.Tam hatırlayamadım ben de.Daha fazla ertelenmeden çıksın da artık spotçu falan nerde ucuz bulursak ordan alıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Bu olaylardan sonra açıkçası ben daha çok merak etmeye başladım oyunu

Bro bende tam tersi soğudum oyundan çıktığı gibi almayabiliim ama bakalım duruma göre

• Ben sana al veya alma derim kardeşim merak etme

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.