yeni nesil multimedya oynatıcılarını deneyin winampın ömrü bitti artık amarok kıral
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
quote:
Orjinalden alıntı: WoraZ
en büyük farklılık 5.1 sürümünde çıkmıştı, 5+1 ses sistemi desteği ile gelmişti. bundan sonra kayda değer değişiklik göremedim, sıralama dışında.
bi ss atabilcenmi bakalım nasıl liste sıralamasıymış bu
arkadaşım kullandıysan bilirsin. parça listesinde sırala verdiğinde (alt+q / q) winampı kapatıp açtığında dahi sıra kaldıysa onlar silinmiyor bir sonraki açışta görünüyor. bahsettiğim bu..
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
bu winamp'ın dosya türlerini seçebileceğimiz bir yeri yok mu.kapatmak istiyorum. ne zaman açsam winampı bütün media dosyalarını winampa çeviriyor.
winamp|options|pferences|file types| restore file types.... buradaki onay işareti kaldır.. ve yandan istediğin dosyaları çıkar
saolasın ama 5.3 gelinceye kadar indirmem ben pek bi farklılık olmuyor sanki
tşk. ama hiçbir farkı yok
Ben indiRdim eski winamp'imda gitti bisi dinleyemiommmm neden bilmiom yaRdim edin siliom 5.22 yi
eskisinin üzerine kuruyor bi bozukluk olmaması lazım. herzaman ben öyle yapıyorum. winamp ı komple kaldır sistemden. daha sonra tekrar 5.22 yi yükle düzelir umarım...
aslında çok bariz bir fark yok ama geçenlerde bi skin bulmuştum. onu kullandığım zaman işlemciye gereksiz yüklenme oluyordu ve oldukça rahatsız olmuştum. bellek kullanımı da oldukça yüksekti (20 mb civarında) daha sonra yeni versiyonu çektim (5.21 di sanırsam) bu sorunlar düzeltilmişti. artık aynı skin daha az sistem kaynakları kullanıyor.
sağol
Ben bir + göremedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme