Şimdi Ara

Bu ayakkabı alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o site türkiye içine satıyormu ? kargo yolluyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Güzel bir pantolonun altına giyeceksen al tabi. Davet, düğün müğün özel yerler vs. güzel gider. Bu tip yerlerde bir kaç saat durulur ve bu durumda ayakkabının sadece görnüşü önemlidir. Rahata gerek yok.

AMA günlük giyecekseniz; ayak sağlığınızı ve moralinizi önemsiyorsanız sakın almayın, beş para etmez olur bu durumda. Onun yerine nefes alabilen yapıda, uygun tabanlı bir trekking ayakkabısı tercih edin. Mesela;

http://www.atlaskamp.com/karrimor-erkek-trekking-ayakkabi-exhale-k228/

http://www.atlaskamp.com/karrimor-erkek-performans-ayakkabisi-session-weathertite-k229/

http://www.atlaskamp.com/karrimor-erkek-trekking-ayakkabi-interval-event-k231/

Dediğim gibi günlük, uzun süre ayakta duracak bir ayakkabı alacaksanız ne olur bu tip bir şey alın. Hiç tanımadığınız insanlara güzel görünecem diye sağlığınızdan ve moralinizden olmayın (ağrısı olan ayak yürümeyi eziyet haline getirir, insan bir an önce eve gitmek ister).

Katiliyorum bu tip ayakkabilar uzun sure kullanimda 1-2 saat te buna dahil asiri derecede terleme nemlenme yapiyor. Ha rahatliklarina laf yok ama hepsi bir arada olan yakkabi sayisida az.

• 3 kisiden 5inde bu tarz ayakkabi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 lira olsa neysede 110 pahali ama ayakkabi sik duruyor alirsan pisman olmazsin

•  Bu ayakkabı alınır mı?

böyle bir şeyler al
  • Tavisye ederim güzel ayakkabi 1 yıldır kullanıyorum bende kahverengisi var. Ben 165 TL ye almıştım.
  • Bildigin klasik bir ayakkabi

• Gayet güzel
  • Yorumlarınız için saolun, kararımı verdim u ayakkabıyı almayı düşünüyorum büyük bir aksilik çıkmassa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Bu ayakkabı alınır mı?

böyle bir şeyler al

bu tür ayakkabılar çok hoşuma gidiyor. Hangi mağazada bulunur acaba marka nedir
  • Aynısının siyahı var.En ufak tozu üzerine çekiyor ve kumaşından dolayı ıslak bezle silmeden de geçmiyor.Kesinlikle alma...Lacoste,Nike yada Onitsuka Tiger öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Bu ayakkabı alınır mı?

böyle bir şeyler al

bu tür ayakkabılar çok hoşuma gidiyor. Hangi mağazada bulunur acaba marka nedir

Resmi internetten rastgele buldum ama bu tarz ayakkabilar genelde giyim magazalarinda bulunuyor. Avmleri gez bulursun benzerlerini

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.