|
jsWindow 30. güncellemesini aldı! 354 kere indirildi!

-
-
Siteyi kapattınız ancak ben kullanmaya devam ediyorum ve beğeniyorum ve çok kullanışlı.
Beizde bir tabir vardır "meleni xocitika xoci izin" anlamı başkasının danası boğa görünür.
Bizde bu yabancı hayranlık oldukça bunlar var olacaktır ancak mucadele etmek gerekir, kaç neslimiz biz yapamayız biz beceremeyiz içimize işledi, teknofest sayasinde bende yaparım demeye başladık ancak daha yolun başındayız bunu diyen daha genç çocuklar bunlar büyüyecek çocuklarına sende yaparsın diyecek dede olacak hem dede hem baba çocuğa tabiki yaparsın ataların deden baban yaptı sende yaparsın diyecek ama pes etmemek lazım.
Hala daha TV de oturumlarda hep avrupadan örnek verirler inşallah bunlarda bitecek kolay değil.
Aslında ingilizce versiyonuda olda dünyaya açılırdı.
Hatta hatırlıyorum ceviz forumda biri üşünmedin de oturup bunu mu yazdın diye sormuştu size, aslında kendisi başkalarına nasıl da bağımlı haberi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X