Şimdi Ara

Terfi Maçları Hakkında Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar terfi maçına hak kazandım... 3 maçtan 2 sini kazanırsam küme atlayacağım.. .1 kazanıp 1 kaybettim... Önüzümüzdeki 1 maçı almam gerek..

Sorum şu; eğer kaybedeceğimiz kesinleşirse son ana kadar dayanıp, son anda oyıundan çıkarsam bu mağlubiyet mi sayılır? Yoksa 1 maç hakkım hala kalır mı?

• 1 maç hakkın kalır. Dene ve gör %100 facebook onaylı.
  • Güldürdün O maçta takımın yenilirse yenilgi sayılır , Üstüne birde report yersin.
  • 9x report gg.
  • Hala reporttasınız... Leave atacağım zaman, yenilmeye 3-5 saniye kala demek istemiştim.. Neyse zaten olmuyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Hala reporttasınız... Leave atacağım zaman, yenilmeye 3-5 saniye kala demek istemiştim.. Neyse zaten olmuyormuş

Leave diye geçmez 3-4 dakika içinde oyun biterse ama reportlanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitime doğru çıkarsan Leave olmuyo zaten. Adam keskin zeka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cf hakkında bir kaç soru
    12 yıl önce açıldı
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aman hakkınız yanar.Hatta soyle bir şey soyliyeyim arkadaşlar dikkat etsin.Terfi maçalarında takımı beğenmediniz veya da net gitit oyundan düştünüz, (daha oyuna girmeden pick ekranında ) Bütün terfi hakkınız gidiyor 90 puandan devam ediyorsununz aman dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

Hocam aman hakkınız yanar.Hatta soyle bir şey soyliyeyim arkadaşlar dikkat etsin.Terfi maçalarında takımı beğenmediniz veya da net gitit oyundan düştünüz, (daha oyuna girmeden pick ekranında ) Bütün terfi hakkınız gidiyor 90 puandan devam ediyorsununz aman dikkat.

aman hocam yapma volkan ya yapma , oyuncu değişikliği hakkımızda doldu dolduuuuu konuya geline dostum bende aynı durumdayım ilk maçım win , 2. maçımda 40-20 gibi bi skor varken trollemem sonucu lose oldu son şansım bu almam lazım Trdeysen haberleşelim :D
  • Bir uyanık siz değilsiniz arkadaşlar, hakkınızla çıkmaya uğrasın nasıl kurnazlık yaparım diye değil
  • bende birşey sormak istiyorum pek bilgim yokda bu yeni sezon hakkında, güzel bi seri yakaladım ranked da en son maçımdan sonra ekranda ''congratulations new series'' gibi birşeyler dedi okuyamadım tam olarak çünkü refleksdenmidir nedir direk ok dedim kapattım yani, bu terfi ettiğime dair bir bilgilendirmemiydi acaba? çünkü daha sonrasında girdiğim maçda lp gelmedi(yada oyun göstermedi) ne kadar lp olduğuda yazmıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

bende birşey sormak istiyorum pek bilgim yokda bu yeni sezon hakkında, güzel bi seri yakaladım ranked da en son maçımdan sonra ekranda ''congratulations new series'' gibi birşeyler dedi okuyamadım tam olarak çünkü refleksdenmidir nedir direk ok dedim kapattım yani, bu terfi ettiğime dair bir bilgilendirmemiydi acaba? çünkü daha sonrasında girdiğim maçda lp gelmedi(yada oyun göstermedi) ne kadar lp olduğuda yazmıyordu..

promotion serisindesin. profilinden bak. 5 çizik varsa 3 maç kazanmalısın. 3 çizik varsa 2.
  • quote:

Hocam aman hakkınız yanar.Hatta soyle bir şey soyliyeyim arkadaşlar dikkat etsin.Terfi maçalarında takımı beğenmediniz veya da net gitit oyundan düştünüz, (daha oyuna girmeden pick ekranında ) Bütün terfi hakkınız gidiyor 90 puandan devam ediyorsununz aman dikkat.

Aynısını dün yaşadım işte... Nasıl olsa terfideyim, puan düşmez dedim.. 90a düştü... Toparlayabilene aşk olsun

halbuki 1 maç alıp 1 maç kaybetmiştim.. kazansak çıkıyordum... Akılsız baş işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Aynısını dün yaşadım işte... Nasıl olsa terfideyim, puan düşmez dedim.. 90a düştü... Toparlayabilene aşk olsun

halbuki 1 maç alıp 1 maç kaybetmiştim.. kazansak çıkıyordum... Akılsız baş işte

Aynen oyle çok kötü bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.