Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (912. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.121.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: girice

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Atışmaya gerek yok kardeş , atışacak konu yok . Konu fazlasıyla uzamasın diye yazdım .

Bu arkadaşın fanboyla alakası yok . Ondan alıntı bir mesaj . Gayet düzgün arkadaştır kendisi. Ne düşünüyorsa yazar . Gerektiğinde över , yeri gelir söver .

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Geçmiş olsun Emre hocam, ben ve eminim birçok arkadaşta eklediğin resimlere ağzımız açık olarak bakmışızdır şaşkınlıktan...

Vallahi pes ve yorumsuz...

En iyisini yaptın bencede, bu kadar uğraşmak onlar için çok çok fazla bile...

Htc firması One'ın hayrını görsün ve şu kronik sorunlar için Dünya genelinde insanlara yaşattığı kötü macerayı yeni çıkaracağı amiral gemisinden birkaç gün önce şöyle bi düşünsün bakalım halim ne olacak diye

Arkdslar gercekten tartismaya gerek yok bence.herkes hem sorunlarini yazmali hemde faydali olmali bence.burda degisimde sorun yasayan arkadslarin sorunlarini gundeme getrmesi bence cok normal ve hos karsilanmali.ates dustugu yeri yakar basa gelmeyince bilinmez.zaten adamlar magdur olmus birakin iclerini doksunler.ayrica bu forum olmasa cogu kisi hatali kullanicak baya zaman sonra farkina varcakti.bence sakin olalim hepimiz birbirmize faydali olalim gerekirse magdur arkadslarimiz icin hep birlikte htc ye cephe alalim.benim cihazimda bi sorun yok ama bu nedenle gozlerimi kapatacak degilim bu sorunlara.ayrica garantörlugü bukadar kotu olan bi firma ilerde sizinde basiniza gelebilecek bi durimda ayni duyarsizligi gosterecektir.hep birlikte birlik olalim arkadaslar hakkimizi yedirmeyelim

Alıntıları Göster
    edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lynx06 -- 8 Haziran 2013; 10:41:03 >

• Evet hepsinde dusuyor da mesela benim samsung s2 ile cektigim fotograflarda dusse de kalite boyle piksel piksel gozukmuyordu fakat htc onela cekip instagrama koydugum fotolar inanilmaz dusuyor kalitesi. Bunu kamerasinin 4mp olmasina bagliyorum bir ayari yoksa instagram falan kullananlar icin cok kotu oldu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girice kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strength of Materials

güle güle kullanın
    http://www.kvkteknikservis.com/

Sitede çökmüş vaziyette dün saat 4 ' ten beri . Bi bakamadım telefonun son durumuna .
  • kacak3425 K kullanıcısına yanıt
    kasa açıklığı ölü pixel gibi sorunlar mevcutmu acaba?
  • quote:

evet arkadaslar su anda elıme ulasan mesajda kvk da telefonum hazırmıs hemen ucuyorum bakırkoy kvk ya tum ıncelemelerını yapıyorum detaylı bır sekılde en ufak sorun var ıse orayı ayaga kaldırcam not. 25.05 de teslım etmıstım 08.06 ıyı zamanda geldı sanırım ınsallah sorunsuzdur da gule gule kullanırım gelısmelerden sızlerı haberdar edıcem dua edın arkadaslar sorunsuz bır cıhaz gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcvts

Arkadaşlar sizce de telefon çok ama çok yavaş şarj olmuyormu ?

Evet çok uzun sürede şarjoluyor ama htc bbunu bilerek yapmış yani bataryanin daha uzun ömürlü olmasi için yap hatta haberde vardi bununla ilgili ama bakamadım

• quote:

Arkadaşlar ben telefonu makedonyadan getirttim ve software sürümünün son sayıları: 401.13. Ama olması gereken 401.17 sanırım sizin sürüm kaç acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: einti

evet arkadaslar su anda elıme ulasan mesajda kvk da telefonum hazırmıs hemen ucuyorum bakırkoy kvk ya tum ıncelemelerını yapıyorum detaylı bır sekılde en ufak sorun var ıse orayı ayaga kaldırcam not. 25.05 de teslım etmıstım 08.06 ıyı zamanda geldı sanırım ınsallah sorunsuzdur da gule gule kullanırım gelısmelerden sızlerı haberdar edıcem dua edın arkadaslar sorunsuz bır cıhaz gelsın

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba 18.05.2013 tarihinde aldığım ht34 serisi telefonumu 29.05.2013 tarihinde telsevice'ce bıraktım DOA değişim bekliyor. Telefonu ne zaman alabileceğim hakkında fikirleriniz nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

Orijinalden alıntı: zxcvts

Arkadaşlar sizce de telefon çok ama çok yavaş şarj olmuyormu ?

Evet çok uzun sürede şarjoluyor ama htc bbunu bilerek yapmış yani bataryanin daha uzun ömürlü olmasi için yap hatta haberde vardi bununla ilgili ama bakamadım

Bende 2 saat sonra %100 oluyor .%10 kalinca sarz takiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Slim Shady

Arkadaşlar ben telefonu makedonyadan getirttim ve software sürümünün son sayıları: 401.13. Ama olması gereken 401.17 sanırım sizin sürüm kaç acaba?

Sonu 17 olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: girice

quote:

Orijinalden alıntı: Real Slim Shady

Sonu 17 olmali

Ama güncelleme gözükmüyor. Ayrıca benim telefonumdan tr dil seçeneği yok nerden ekleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinuhe.s

1 tane ölü piksel peydahlandı

Alıntıları Göster
    serviste 20 iş gününü dolduran telefon için ne gibi bir işlem yapılacağını bilen varmı. çarşamba günü benim 20 iş günüm doluyor ve para iadesi talep etmek istiyorum ama bunun için bir işlem yapmalımıyım bilmiyorum.

• Arkadaslar kilif icin oneriniz nedir? C840 mi yoksa spigen mi? Bugun siparis verecegim gittigidiyordan.

• quote:

Orijinalden alıntı: winston72

Arkadaşlar merhaba 18.05.2013 tarihinde aldığım ht34 serisi telefonumu 29.05.2013 tarihinde telsevice'ce bıraktım DOA değişim bekliyor. Telefonu ne zaman alabileceğim hakkında fikirleriniz nedir acaba?

bende değişim için verdim dostum 2 hafta bekledim cihazı olduğu gibi geri aldım değiştirmediler benimkini ölü piksel falan yoktu ön kameranın üst tarfaında sadece bi açıklık vardı onuda normal olarak tanımlayıp doa yı gercekleştirmediler...tahminim senin cihazı almanda 20 günü geçecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan

Bu telefonu nexus4le karşılaştırmak ne derece doğru olur beyler? Tamam işlemcisi daha iyi olabilir ama çözünürlük farkından dolayı aradaki performans farkı olmayacaktır hatta aynı gpu olduğu için nexus 4 önde bile olabilir. (Donanım açısından) yoksa ekran ses sağlamlık kamera gibi konularda daha iyidir htc one ona lafım yok.

Alıntıları Göster
    Varya bu telefon sırf çelik kasa olduğu için bile alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

kılıf fotoları bekliyoruz , akşam çekip ekliyecem demiştiniz.

S.A. istersen şu ikisini bir incele...

1-

2-

Yukarıda bir numaradaki kasadan sipariş verdim. Görür görmez hayran kaldım. İsterseniz youtube DRACO DESİGN HTC ONE ALUMİNİUM BUMPER CASE yazıp kasayı inceleyebilir vede yorumda bulunabilirsin sence nasıl almakla iyi yapmışmıyım? Daha telefon elime ulaşmadan 92,74 Dolarcık verip kasa alıyoruz akıl işimi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: winston72

kvk da iki hafta civarına düştü değişim süreci teleservice hakkında kesin bir bilgim yok fakat biraz daha geç olabilir kvk ya göre teleservice e veren arkadaşların yazdıklarına bakınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

selam arkadaşlar htcnin orjinal kılıfını aldım ama iç kısmına çok toz girdiği için hiç memnun kalmadım, kılıf öneriniz var mı acaba? bu arada cihaz siyah ona göre bi kılıf önerirseniz mutlu olurum. birde konuda imza bulmadım bu konuda yardımcı olabilirseniz duacınız olurum.

S.A. bu konu hakkında form açmıştım istersen birde oraya bir göz at, eğer maddi yönden sıkıntın yoksa aşağıda 1 numarayı incelemeni tavsiye ederim ben gümüş renginden sipariş verdim gelmesini bekliyorum...92,74 Dolarcık toplam maliyeti :)

http://forum.donanimhaber.com/m_75743207/f_//tm.htm#76127265

1-

2-

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

valla ben burdaki kadar az faydalı paylaşım olan forum görmedim. cihazı ön plana çıkaran özellikler, fotolar, kolay kullanıma dair ip uçları falan hiç görmüyorum. zamanında s2 forumunda neler paylaştık. burda denildiği gibi varsa yoksa kasa açıklığı, ölü piksel olayı ve mikrofon cızırtısı. ağlama duvarı gibi gerçekten de. çok iç karartıcı. sırf bu yüzden bir karar verip alamadım cihazı, bu kadar mı sorunlu diye. video çeken de yok. hatta ilk sayfada faydalı paylaşım da çok az. samsung dandik deniliyor ama orda en azından teknik anlamda gerçekten de derin bilgiler de paylaşılıyor. hadi biraz bilgi lütfen!

S.A. sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım her türlü konu burada konuşuluyor her şey karma karışık arkadaşlara diyorum ki arkadaşlar telefon için kılıf, ekran filmi vs her türlü aksesuarlar için form açtım bu tür konuları orada konuşup bilgi ve resim paylaşalım böylece daha derli toplu ve çabuk bilgi sahibi olabileceğimiz form sayfası olur diyorum. Buna benzer seninde dediğin gibi telefonun bilinmeyen veya herkes tarafından bilinmeyen incelenirken tesadüfen keşfedilen herhangi bir teknik özelliği HTC (M7) BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ gibi örnek formlar açarak paylaşırsak karmaşıklığa sebep olmadan daha net ve çabuk bilgilere ulaşabiliriz diyorum ama malesef dikkate alınmıyor her türlü konu burada konuşuluyor karma karışık oldu insan aradığı bilgiye ulaşamıyor malaesef...

örnek:http://forum.donanimhaber.com/m_75743207/f_//tm.htm#76127265

inceleyebilirsin gerçi halen malaesef tek sayfada ikinci sayfa açılacak kadar kimse gelip paylaşımda bulunmadı :))

• 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.