Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.120.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Daha komik olanı . Diğer firmaların hatalarını görmeyip , tek firmaya yüklenen senin gibi işe yaramaz fanlar ...

Belli s4 aldığın .

Bende zamanında s3 aldım. Artık tiksindim yağlı plastik tutmaktan. 100 kişiden 90 'ında gördükçede midem bulandı. Sana plastik kralınla mutluluklar.

s4 aldığını yazmak içinmi geldin buraya .

senin mesajlarını okudum. genel olarak haksızsın. bir de genel fenerbahçeli özelliği gösteriyorsun. bir laf atılınca "ama sizde de şu var yea ühühü" olayı. direkt diğer markaların örneklerini falan vermişsin. hatalıysa hatalı kardşeim. ayrıca galatasaray şampiyon, fenerbahçe daha hayatta şampiyonluk göremez.

Neymiş lan fenerbahçeli özelliği ? kmsn sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Mantıklı bir karar vermişsin.
    Vakit kaybetmeden siyahından kap derim.Turkcell'den almayı neden düşünmüyorsun ?

İşin aslı önümüzdeki hafta sonu Ankara'ya gideceğim. Geçen sefer netten aldık şanslı çıktık Çekirge hesabı bu sefer de şanslı çıkamam herhalde. O yüzden elden almayı planlıyorum. Öğrencilik yılları Ankara'da geçti. Avuç içi gibi şehri bilirim. Buradaki paylaşımlara da bakıyorum Ama Ankara'da cihaz yok herhalde. O yüzden önümüzdeki hafta sonuna kadar bekleyeceğim Ankara'da bulamazsam, mecbur Türkcell Mağaza'dan sipariş vereceğim gözü karartıp. HT34 olur FA34 olur. Nisan üretimi cihazlarda mükemmel ses kaydı yapan bir mikrofon mevcut. Neden almışken en iyi donanım olmasın değil mi?

• tamam emrefb burda yararlı şeyler paylasıyor bırcok kişiye faydası olmuştur fakat ondan fazlasında da boş muhabbet yapıyor kırlılıkten baska bırsey degıl aksam pc ye oturup forma gırdıgımde 10 sayfa bırden ılerı gıtmıs oluyor her bır satırı tek tek okuyorum bırsey kacırmamak ıcın sayfaların yarısından cogu emrefb nın mıllete saldırı ve samsungculara ates ettıgı aşikar bırseylerı ıspatlama pesınde burası yerı degıl bıraz saygılı olması lazım onune gelene saldırmaması lazım üslubunu duzeltmesı lazım ama kurtulduk yaaa tabı lafını yemezse 40 gun 40 gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: RascalFalcon

Evet paneller aynı. Lakin fabrikadan çıkarken yapılan ekran kalibrasyonları farklı. Yani prof. fotoğraf makinelerinde beyaz dengesi olur ya onun gibi. Nasıl ayarlanırsa öyle. Bilmiyorum benzetmem doğru oldu mu? XDA'da da konuşulan güncelleme ile düzelebileceği/eşitlenebileceği yönünde.

kesinlikle doğru örnek vermişssin aynen katılıyorum aynı zamanda fotoğrafçılıkta yapıyorum bahsettiğin konuya hakimim aynı marka model cihaza sahip arkadaşımla makineleri karşılaştırdığımız da %10 da olsa bi farklılık oluyordu , sebebi dediğin gibi kalibrasyonların farklı olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayazgecem

quote:

quote:

Daha komik olanı . Diğer firmaların hatalarını görmeyip , tek firmaya yüklenen senin gibi işe yaramaz fanlar ...

Belli s4 aldığın .

Bende zamanında s3 aldım. Artık tiksindim yağlı plastik tutmaktan. 100 kişiden 90 'ında gördükçede midem bulandı. Sana plastik kralınla mutluluklar.

senin mesajlarını okudum. genel olarak haksızsın. bir de genel fenerbahçeli özelliği gösteriyorsun. bir laf atılınca "ama sizde de şu var yea ühühü" olayı. direkt diğer markaların örneklerini falan vermişsin. hatalıysa hatalı kardşeim. ayrıca galatasaray şampiyon, fenerbahçe daha hayatta şampiyonluk göremez.

bilir kişiyim, uzmanım.

• arkadaşlar bugün yurt dışına çıkan bi tanıdık ile görüştüm kendime ve bi arkadaşa htc one alalım dedim htc amerikadan şiparişi verdi kendisi haziranın 1-2 gibi amerikada olacak adrese istedi nasip ise haziranın 9 unda beyaz 32gb htc one gelecek
    developer serisini almayı düşündüm ancak fiyatı biraz pahalı oluyor diğerine göre

bi sorum olacakta herhalde amerikada satılan htc one ların ilk partileri bitmiştir değil mi? kasa açıklığı ses tuşlarında oynama sorunu felan olmaz herhalde??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Rdv -- 18 Mayıs 2013; 23:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Rdv

arkadaşlar bugün yurt dışına çıkan bi tanıdık ile görüştüm kendime ve bi arkadaşa htc one alalım dedim htc ameriakdan şiparişi verdi kendisi haziranın 1-2 gibi amerikada olacak adrese istedi nasip ise haziranın 9 unda beyaz 32gb htc one gelecek
    developer serisini almayı düşündüm ancak fiyatı biraz pahalı oluyor diğerine göre

bi sorum olacakta herhalde amerikada satılan htc one ların ilk partileri bitmiştir değil mi? kasa açıklığı ses tuşlarında oynama sorunu felan olmaz herhalde??

Daha önce de bahsetmiştim. ABD'den arkadaşımın kendine aldığı cihazda titreşim sorunu vardı. Hemen değiştirmişler. Telefon yazarken pat pat yapıyormuş. Ne demek istedi bilmiyorum ama yazdığı e-posta böyleydi serisi de FA34 HTC ABD'de zamanında en değerli markalardandı. Telefonları da sağlam olmuştur her zaman. Ama HTC One'da neden böyle oldu açıkçası bilmiyorum. Aldırdığınız kişi her bir şeyini kontrol etsin mutlaka.

@uurakdemir

Teyit mesajı almam iyi oldu. O zaman yazılımla mutlaka çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Mayıs 2013; 23:18:54 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Belli s4 aldığın .

bilir kişiyim, uzmanım.

Senin uzmanlığına ... Fenere laf atma yerimi lan burası

• quote:

Orijinalden alıntı: einti

tamam emrefb burda yararlı şeyler paylasıyor bırcok kişiye faydası olmuştur fakat ondan fazlasında da boş muhabbet yapıyor kırlılıkten baska bırsey degıl aksam pc ye oturup forma gırdıgımde 10 sayfa bırden ılerı gıtmıs oluyor her bır satırı tek tek okuyorum bırsey kacırmamak ıcın sayfaların yarısından cogu emrefb nın mıllete saldırı ve samsungculara ates ettıgı aşikar bırseylerı ıspatlama pesınde burası yerı degıl bıraz saygılı olması lazım onune gelene saldırmaması lazım üslubunu duzeltmesı lazım ama kurtulduk yaaa tabı lafını yemezse 40 gun 40 gece

Ben artık şikayet ettim ne hali varsa görsün inşAllah gerekeni yaparlar inanın seviyesi bu derece aşağılarda gezen biri daha görmedim ergen tartışması yapmak istemiyorum gerekeni yaparlarsa bu konunun çok daha verimli olabileceği kanısındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belli s4 aldığın .

bilir kişiyim, uzmanım.

Senin uzmanlığına ... Fenere laf atma yerimi lan burası

Boşver arkadaş adam s4 kullanıcısı .

Htc One'a çatacak yer bulamadı . s4 aldığınada pişman , böyle gelip htc ' ye laf atıp kendini rahatlatmaya çalışıyor.

Artık Htc ' ye laf atabileceği bir boşlukta kalmayınca, başka şeylere yöneliyor .

• Bu fa34 ve ht34 ekran farkını ozetleyebilecek varmı?hangisi daha iyi?

• Rootlayip custom rom yukledikten sonra herhangi bir problemde urun garanti disina mi cikiyor? Herhangi bir problemle karsilastigimda garantiye yollamadan once stock rom yuklesem anlasilir mi?
  • quote:

tamam emrefb burda yararlı şeyler paylasıyor bırcok kişiye faydası olmuştur fakat ondan fazlasında da boş muhabbet yapıyor kırlılıkten baska bırsey degıl aksam pc ye oturup forma gırdıgımde 10 sayfa bırden ılerı gıtmıs oluyor her bır satırı tek tek okuyorum bırsey kacırmamak ıcın sayfaların yarısından cogu emrefb nın mıllete saldırı ve samsungculara ates ettıgı aşikar bırseylerı ıspatlama pesınde burası yerı degıl bıraz saygılı olması lazım onune gelene saldırmaması lazım üslubunu duzeltmesı lazım ama kurtulduk yaaa tabı lafını yemezse 40 gun 40 gece

Açık söylemek gerekirse burada fotoğraf paylaşan, aldığı cihazı çekip koyan, yeni bir bilgiyi paylaşan sayısı bir elin parmakları kadar. Bunlardan biri de @EmreFB1907.

Ayrıca Emre'nin ateşli söylemleri yanlışsa, s4 alıp buraya koşup gelenlerin, s4'ün fotoğraflarını paylaşanların yaptığı da ondan daha da yanlış. Tam panel mevzusu konuşuluyor pat araya s4 giriyor. Tam fotoğraf paylaşılıyor pat araya s4 giriyor. Tam garanti işleyişi konuşuluyor pat araya s4 giriyor. Zaten şu kısımları düzgünce konuşup tüketsek cihazın sorunlarını tamamen bitireceğiz. Rom/Root konusu da ayrıca var zaten. Aynı konu sahibine ait. Burada pm ile de birçok yardımcı olduğumuz kişiler var.

Öncelikle EmreFB1907'den önce aramızdaki s4'cüler çıksa konu zaten rahatlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Mayıs 2013; 23:36:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Rootlayip custom rom yukledikten sonra herhangi bir problemde urun garanti disina mi cikiyor? Herhangi bir problemle karsilastigimda garantiye yollamadan once stock rom yuklesem anlasilir mi?

Hayır kesinlikle sorun olmaz. Orijinal ROM'a dönüp root'u da kaldırdığınız takdir de garantinin anlaması mümkün değil.

quote:

Orijinalden alıntı: digitalunix

Bu fa34 ve ht34 ekran farkını ozetleyebilecek varmı?hangisi daha iyi?

Açıkçası şu iyi bu iyi yok. Hepsi sorunlu çıkabiliyor ya da sorunsuz. Paketi mutlaka açtırın ve kontrol ederek alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Mayıs 2013; 23:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

quote:

Ben artık şikayet ettim ne hali varsa görsün inşAllah gerekeni yaparlar inanın seviyesi bu derece aşağılarda gezen biri daha görmedim ergen tartışması yapmak istemiyorum gerekeni yaparlarsa bu konunun çok daha verimli olabileceği kanısındayım

Ah be güzel kardeşim . Kimi kime şikayet ediyorsun . Yukarda , hiçbir çıkarım olmamasına rağmen yardımcı olmaya çalıştığım pm leri gösterdim . Bunlar yüzde 10 ' uydu

İnandırıcı olması açısından buyur , son 1 saatte gelen pm'ler . Hepsinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım .

Biz herkese açığız . Düzgün konuşan adamada bi saygısızlığımız olmamıştır . Sen bana nasıl gelirsen, ben seni öyle karşılarım .

Sen şikayet ediyorsun ya. Ben banlanırsam hiçbirşey kaybetmem. Fakat benden değişim sürecinde yardım alan , haber bekleyen birçok insan mevcut. Onların adına üzülürüm . İşlerini kolaylaştırabilmek için uğraşıyorum.

En basiti , forumda değişime bir arkadaş sadece cihazı vermişti. Uyarıp kutu ve aksesuarları hemen götürüp bırakmasını , DOA değişim olarak kaydettirmesini söyledim. Onun işini 2 gün öne aldı sadece bu söylediğim bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 18 Mayıs 2013; 23:41:16 >

• 3 adet makro ve bir adet de, az ışıklı ortam fotosu ekliyorum arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: RascalFalcon

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Rootlayip custom rom yukledikten sonra herhangi bir problemde urun garanti disina mi cikiyor? Herhangi bir problemle karsilastigimda garantiye yollamadan once stock rom yuklesem anlasilir mi?

Hayır kesinlikle sorun olmaz. Orijinal ROM'a dönüp root'u da kaldırdığınız takdir de garantinin anlaması mümkün değil.

quote:

Bu fa34 ve ht34 ekran farkını ozetleyebilecek varmı?hangisi daha iyi?

Açıkçası şu iyi bu iyi yok. Hepsi sorunlu çıkabiliyor ya da sorunsuz. Paketi mutlaka açtırın ve kontrol ederek alın.

Onu demiyorum, zaten herkes baksın kontrol etsin o ayri. Bu bahsi geçen %10 fark hangi yöne meyilli veya tam açılımı nedir?

• quote:

Onu demiyorum, zaten herkes baksın kontrol etsin o ayri. Bu bahsi geçen %10 fark hangi yöne meyilli veya tam açılımı nedir?

HT'li ve FA'lı serilerde kullanılan panel yüzde 90 aynı. Lakin ekran kalibrasyonları farklı HT ve FA'nın beyaz dengeleri farklı, bu yazılım ile çözülebilecek bir durum ki XDA'da 4.2.2 ile fark kalmayacağı söyleniyor. O yüzden sorunsuzunu bulduğunuz takdirde birini alın geçin.
  • Saolasın hocam . Sana saygım büyük .

Burda yazılanlar kadar sanıyor bazıları . Özel emeklerimizle , cihaz sahibi arkadaşlara , sanki kendi malımızmış gibi yardımcı olmaya çalışıyoruz .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunusfurkanayse

quote:

Ah be güzel kardeşim . Kimi kime şikayet ediyorsun . Yukarda , hiçbir çıkarım olmamasına rağmen yardımcı olmaya çalıştığım pm leri gösterdim . Bunlar yüzde 10 ' uydu

İnandırıcı olması açısından buyur , son 1 saatte gelen pm'ler . Hepsinede elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım .

Biz herkese açığız . Düzgün konuşan adamada bi saygısızlığımız olmamıştır . Sen bana nasıl gelirsen, ben seni öyle karşılarım .

Sen şikayet ediyorsun ya. Ben banlanırsam hiçbirşey kaybetmem. Fakat benden değişim sürecinde yardım alan , haber bekleyen birçok insan mevcut. Onların adına üzülürüm . İşlerini kolaylaştırabilmek için uğraşıyorum.

En basiti , forumda değişime bir arkadaş sadece cihazı vermişti. Uyarıp kutu ve aksesuarları hemen götürüp bırakmasını , DOA değişim olarak kaydettirmesini söyledim. Onun işini 2 gün öne aldı sadece bu söylediğim bile

Ben zaten bu konuda kimseye seviyesizce ya da haddimi aşan bir söz ya da ima kullanmadım sana da iyi niyetli yaklastim daha öncede bu tür tartışmalara son verip paylaşım yapalım diye buradakilerin dikkatini çekmeye çalıştım kimseyle polemiğe girme gibi bir derdim yok sadece bugün HTC one konusunda gerçekten birşeyler görmek isterdim tek gördüğüm seviyesi yerlerde gezen tartışmalar ve abartilan ufacık sorunlar bir de kimi kime şikayet ediyorsun derken emre kardeşim yönetici kademesindeysen ne diyelim yapacak birşey yok o zaman Allah à havale ediyoruz

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.