Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.123.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem62

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: cem62

quote:

Ürünü cuma günü servise vermiştim . KVK'dan sorgulattığımda durumun hala inceleniyor aşamasında olduğunu görünce KVK'yı aradım. Mesaj atmışlardı cihazınızda belirtilen sorunlar bulunmuştur falan diye . Ama sorguladığımda durum değişmemişti .

Cihaz HTC'ye ulaştı, HTC'yi arayın, tarafımıza kesin onay gelmedi dediler.

HTC'yi aradım.

Cİhazınız teknik servisimizde. İnceledik ve değişim için İngiltere'den üst yönetimden onay bekliyoruz dedi .

Sabırla bekleyin , muhtemelen hafta içi sonuca ulaşır dedi.

Siz cihazınızı Türkiye'den mi aldınız? Yurtdışından da alınanlar için uluslararası garanti var diyorlar o nedenle merak ettim.

O uluslararası garanti var denilenler biraz yaş .

Türkiye faturası olmadan fazla ilgilenmiyorlar.

Anladım, yurtdışından alınanlarda bir aksi durum yaşanırsa kasa açıklığı vs. epey sorun olacak.

Vallahi Kvk bana nereden aldın dedi. Dedim Turkcell'den aldım .

Faturanızı görebilirmiyim dedi . Fatura arabada kalmış dedim . Eğer fatura onaylaması yapmazsak , teknik servisimiz bakar parça değişimi için gerekli koşullar belirlenir , ücret takibini siteden yapabilirsiniz falan dedi

Gittim faturayı aldım getirdim . Fotokopisini aldı geri verdi bana . Değişim olması durumunda HTC'ye gidecek cihaz falan dedi. Onlardan talep gelip , cihaz gelince değişiminiz yapılır sorun varsa falan dedi.

Muamele anında değişiyor . Türkiye distrübitör faturalı ve 21 gün içerisinde verilen cihazlara muamele değişiyor .Ben bunu yaşadım .

• teşekkürler bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolas_jk -- 14 Mayıs 2013; 15:22:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurakdemir

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

Orijinalden alıntı: campcamp

Arkadaşlar bende bugün S4'ü sattım ve yarın alacağım HTC One.

Hocam gecende one satip s4e gcmistiniz ne hizlisiniz masallah

Benimde s4 ü bi hevesle alıp 1 hafta satışa çıkaran çok arkadaşım var , arkadaşı anlıyorum

Bu arkadas one almisti, satmisti s4e gecmisti simdi tekrar one'a geciyor s4ten ciddi geri donusler var ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şu adresten ;

seri yada imei numaranızı girerek telefonunuzun imal tarihini öğrenebilirsiniz.

kendi telefonum için yaptığım sorgulamada

Query to the information you provide IMEI number is:
    Model: HTC One
    Sales of Origin: Turkey
    Release date: 2013/04/23

bu bilgilere eriştim.Şükürler olsun ki telefonda ne ölü pixel ne kasa açıklığı var.

• FA34WW serisi alan arkadaşlar detaylı testlerinizi dört gözle bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Association

quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

quote:

Orijinalden alıntı: Association

Optimum Gaziemirde s4 ve htc one ı inceledim.Arkadaşlar ekran kalitesi olarak htc one s4 ü resmen eziyor.diğer teknik hususlar hakkında pek bilgim yok ancak htc one gerçekten pırıl pırıl bir ekrana sahip.Fiyat biraz düşerse ben de almayı düşünüyorum.Aslında yurtdışından almak daha mantıklı gibi ancak bakacaz artık.

MediaMarkt'ten mi baktınız?

evet .

Hemşehrilerim! İzmir'de yeni seriden getirten yer var mı?

• Serdar'la konuştuk biraz önce turkcell de cihazı 3 kişi kontrol etmişler , htc sorumlusuda oradaymış sorun olursa anında değiştiririz demişler , buna gerek kalmamış tamamen sıkıntısız cihaz teslim almış ilk kutuda , hayırlısı olsun.
  • sıkıntısızsa sorun yok diyeceğimde, şimdide yeni bi şey çıktı, ekran kontrastı ve titreşim sorunu. bunlar nasıl farklımı acaba ht34 serisinden.
  • quote:

Serdar'la konuştuk biraz önce turkcell de cihazı 3 kişi kontrol etmişler , htc sorumlusuda oradaymış sorun olursa anında değiştiririz demişler , buna gerek kalmamış tamamen sıkıntısız cihaz teslim almış ilk kutuda , hayırlısı olsun.

İnşallah sorunsuz bir seridir tesadüf, şans değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

Arkadaşlar şu adresten ;

http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx

seri yada imei numaranızı girerek telefonunuzun imal tarihini öğrenebilirsiniz.

kendi telefonum için yaptığım sorgulamada

Query to the information you provide IMEI number is:
    Model: HTC One
    Sales of Origin: Turkey
    Release date: 2013/04/23

bu bilgilere eriştim.ި¹k¨¹rler olsun ki telefonda ne öl¨¹ pixel ne kasa açıklığı var.

¸ù¾İÄúÌṩµÄIMEIºÅÂë²éѯµ½µÄĞÅÏ¢ÊÇ£º
    »úĞÍ£ºHTC One£»
    ÏúÊ۵أºÍÁ¶úÆä£»Turkey
    ³ö³§ÈÕÆÚ£º2013/04/26¡£

No prob

• güzel haber. bende yaşanan problemlerden dolayı türkiye'den almaya karar verdim cihazı az ya da çok vereceğiz artık parasını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Htc aldik bakalim :-)

Sende mi brütüs . Şaka bir yana hayırlı olsun hakan hocam. Bekliyoruz değerlendirmelerini

Hocam ben her iki cihazida ali yorum
    Hem s4 hem öne

S4 henüz almadim yakinda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Beyler selam.
    Htc One 64 Developer Edition kullanmaktayım.
    Yazılım numaram 1.29.1540.3 bundan sonra çıkmış güncelleme felan varmı ?

Rom kullananlar hangi romu kullanıyo memnunmusunuz acaba ?

Beyler lütfen yardım....

Rom kullanan arkaşalar romlar stabimi çok kararsınız lütfen yardımm..

Bu arada CID nımaram bs_us001 rom yükleniyormu bunlara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

sıkıntısızsa sorun yok diyeceğimde, şimdide yeni bi şey çıktı, ekran kontrastı ve titreşim sorunu. bunlar nasıl farklımı acaba ht34 serisinden.

Hocam dün söylemiştim. Arkadaşım ABD'den FA34 almıştı. Bana ve kendine. Bende de HT34 var sorunsuz. Alan arkadaşım sadece kasa açıklığını ve piksel sorununu test etmiş ikisinde de yokmuş. Benimkini kutusuna kaldırmış. Fakat kendininkini kullanmaya başlamış. Attığı maile göre titreşim problemi olduğu için bugün iade edecekmiş. Titreşim sorununun detayını yazmamış. Mail yazdım benimkini de dene dedim. Bakalım ne diyecek. Bu HTC'ler herhalde iyice şans işine döndü.
  • aslında fa34ww serisi yeni sayılır ya tekrar düşündümde. çünkü 23 nisanda üretilmiş. öncekiler 12 nisan üretimliydi ve fa serisinde titreşim ve ekran sorunu yokmuş önceki bilgilere göre.
  • Hakan hocam su zamana kadar cok telefonla hasir mesir oldunuz heralde, one hakkindaki gorusleriniz degerlidir alabilir miyiz :)

• Htc Sorumlusu, ekranın vakumla sökülüyor olmasından dolayı , kasada açıklık oluyormuş ve bu aslında sorun değilmiş onlara göre normalmiş ama kullanıcılar bunu sorun gibi kabul ediyorlar demiş , sanırım kasa sorununu yüzünden değişime gelen cihazları htc garanti olarak sorun olarak kabul etmeyecek değişime gelen cihazlar aynı şekilde iade olabilir , anlatılandan çıkan özet bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 14 Mayıs 2013; 15:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

güzel haber. bende yaşanan problemlerden dolayı türkiye'den almaya karar verdim cihazı az ya da çok vereceğiz artık parasını.

Hocam türkiye'den alma bence yurtdışında satılanlarda problem yok zaten ayıplı malları bize kakalamış HTC.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakin1907

quote:

Orijinalden alıntı: RascalFalcon

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Mayis uretimlileramerika ve avrupaya yollaniyo, diger ulkelerde iade edilen eski hatali htc onelarida paketleyip turkiyeye yolluyolar demekki.

Öyle görünüyor FA34XW , FA34WW, taksim turkcell de bu şekilde , FA34WW serisi yeni bi seri bunu görmedim daha önce , FA34XW zaten satılıyordu
    serdargs şu anda FA34WW serisini alıyor, bakalım nasıl çıkıcak, incelemeyi orada yapacak programlar vs anlattım inşallah sorunsuz çıkar.

Sırf bu yüzden şu hafta geçtikten sonra değişim olsun istiyorum . HT34 ' ü göndermesinler gene. Zaten haftaya HT34 diye birşey kalmaz ortalıkta

34 lü seri geldi yine gerçi , ama dünkü üstünden geçtiğimiz farklar mevcut FA serilerde , sonu WW olan yeni bi seri bakalım sorun çıkcakmı makinelerde

34'lerin tamamı Nisan üretimi. Buradan anlaşılan @[__Zahid__]'in de dediği gibi büyük ülkelerde sorunlu çıkıp iade edilen ürünleri Refreshed yapıp Türkiye, Ukrayna gibi ülkelere kakalamak.

Eh hocam siz de sonunda anladınız olayı.

http://eksisozluk.com/htcnin-hatali-urettigi-telefonlari-trde-satmasi--3830233?focusto=33860315

Başka açıklaması kalmadı eğer ki Mayıs'ın ortasında Nisan üretimi malı yeni diye getiriyorsan bir problem vardır. Zaten orada iade geçilen cihazları çöpe atacak halleri yok. Malum kasa alüminyum. Eritip de geri dönüştürme ile uğraşmazlar.

• 
Sayfa: önceki 597598599600601
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.