Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.127.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gdervisoglu

http://www.ebay.com/itm/171001572040?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

http://www.ebay.com/itm/Genuine-HTC-HC-C841-Red-Black-Flip-Case-One-M7-/400436006044?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d3bd88c9c

57 tl civarlarında en uygun bu satıcılarda var.. Ben de sipariş verdim. Alacaklar için linkler yukarıda

Kardeş bende bu satıcıdan aldım :) adama dedim özel satış aç uçakla yolla çabuk gelsin dedim. kral postasıyla yolladıgını 2-3 gün içinde giriş yapacagını en geç 15 gün içinde elimde olacagını söyle. sorun çıkarsa yardımcı olacagınıda belirtti. adamdan yana sıkıntım yok ta bu postacılardan tırsıyorum. gereksiz gördükleri postaları getirmiyorlarmış bu seferde postam gelmesin direkt sikayet edecim..

eline ulaşırsa bilgilendir kardeş

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Teşekkür ederim. Ben bulgaristanda yaşiyorum burda bir siteden aldım. 60 liraya geldi TL karşılığı.
    Kılıf gerçekten güzel ve kullanışlı. Yan olarak çok güzel tutuyor telefonu. iç kısım yumuşak ekranı çizmiyor felan.

görüntüde çok güzel pratikte dedigin gibiyse tadından yenmez :) gördğüm en şık ve kullanışlı kılıf gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 10 Mayıs 2013; 23:52:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matem-atik

quote:

Orijinalden alıntı: uurakdemir

quote:

vala arkadaslar benımde kafam karıstı sımdı konusurken ses de problem var telefonda gıdıp gelıyor garantıye verecegım galıba ist vatandan aldım adana vatana gotursem ılgılenırler mı acaba veya nereye goturmem gerek

Ses gidip gelmiyor Ses bazen HD ye düşüyor bazen normal eski telefon gibi oluyor bende de oldu o kast ettiğin buysa eğer ? hattını çıkarıp başka hatla denedin mi çekimle ilgili bi sorunda olaiblir?

hayır denemedım ama denesem de baya uzun sure denemem lazım baska hat ıle cunku sureklı yapmıyor arada yapıyor konustugum arkadasların sesı bana gelıyor ama bazen benım sesım karsı tarafa sankı cok uzaktan konusuyor muşun gıbı gelıyor dıyorlar sence bu senın dedıgın ıle alakalı mıdır bunun bır ayarı yok mu yoksa boyle devam mı edecek garantıye versem sonucu ne olur acaba

Bu bence şebeke sorunu olabilir , ama bunu başka hat atıyorum , avea kullanıuyorsundur birde turkcell kullan dene , çözüm olmazsa , piksel vs sorunun varmı bilmiyorum yada kasa , garantiye vermenizde yarar var , kasa açıklığı vs mana edin yeni cihaz isteyin vericeklerdir %90

• quote:

Orijinalden alıntı: MB2006

Merhaba arkadaslarda bende bugun aksam is cikisi Capitol Turkcelle bi heves kostum teshirde gri olan Htc One gorunce bir sevindim anlatamam biraz kurcaladim cihazi ozellikle kasa araligi filan bol bol baktim ancak telefonun isciligi kusursuz inanilmaz yenilikci bir kasa yapisi ve estetikle uretilmis bu ozenden dolayi eski bir HtC kullanicisi olarak(HD2 eski telefonum) tekrar sapka cikardim kim ne derse desin bir kere cok iyi calismis dersine HTC...cok farkli bir telefon olmus iphone bile bu kez HTC'yi ornek almasi gerekecek galiba :-)
    olu pixellere bakma sansim olmadi bekleyenler vardi...menuler kullanici arkadaslarin soyledigi gibi cok akici eski sense'lerden sonra bu light sense telefonu cok hizli ve stabil hale getirmis tebrik etmek gerek bir kez daha bu kadar incelemeden sonra gorevli arkadasa gri olani varmi elinizde dedim bir heves " maalesef kalmadi haftaya gelecek ama siyah var" dedi ;-(( tum eski telefonlarim siyah veya koyu gri idi 1997'den bu yana bir sony p990 metalik renkliyidi kullandigim siyahi istemedim bekleyecegim biraz daha cuma aksam trafiginde yorgun argin kos kos eve donduk :-)
    Forum arkadaslarimdan ricam istanbulda anadaolu veya avrupada gri renkli bulabilecegim (kontratli ) bildiginiz Turkcel Tim varsa bilgilendiriseniz sevinirim...HD2'yi kazaya kurban ettikten sonra emanet bir iphone 4 kullaniyorum bir an once alip emaneti saglam vermek arzum, tesekkurler simdiden
    Arkadaşlar merhaba,

Daha önce başkasının başına geldi mi bilmioyrum ama telefonumun ekranında bir sorun var gibi.

Ekranın en üst tarafında P:0/1 dX 0.0 dY 0.0 Xy 0.0 Prs 0.27 size 0.33 yazıyor ve ekrana dokundukça rakamlar değişiyor. Ve yine ekrana dokundukça sanki ekrana yazı yazıyormuş gibi ince bir çizgi oluşuyor tekrar dokununca kaybolup yenisi olmaya başlıyor. elefonu alalı daha 2 gün oldu içine şarkıdan başka birşey yüklemedim. Ayarlara falan baktım hiçbirşey bulamadım. açıp kapadım düzelmedi. Sıfırlama yapmadım. Ekran görüntüsü atmayı bilmiyorum bir programı var mı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

Bugun Marmara Park Saturn'de inceledim telefon tasarım, hafiflik ekran vs. bakımından çok güzel ama kamerası gerçekten berbat çekıyodu.

Bak berbat çekiyor dediğin telefonla kuzeni çektiydim Daha bunun üzerine 2 kamera güncellemesi aldı telefon . Bize gelmedi henüz

Sürekli bu kadar net mi çekiyor, ışığı görünce tesadüfen mi oldu? Bu kadar canlı ve net fotoğraflar var mı başka?

• quote:

Orijinalden alıntı: IznickX

quote:

quote:

quote:

vala arkadaslar benımde kafam karıstı sımdı konusurken ses de problem var telefonda gıdıp gelıyor garantıye verecegım galıba ist vatandan aldım adana vatana gotursem ılgılenırler mı acaba veya nereye goturmem gerek

Ses gidip gelmiyor Ses bazen HD ye düşüyor bazen normal eski telefon gibi oluyor bende de oldu o kast ettiğin buysa eğer ? hattını çıkarıp başka hatla denedin mi çekimle ilgili bi sorunda olaiblir?

hayır denemedım ama denesem de baya uzun sure denemem lazım baska hat ıle cunku sureklı yapmıyor arada yapıyor konustugum arkadasların sesı bana gelıyor ama bazen benım sesım karsı tarafa sankı cok uzaktan konusuyor muşun gıbı gelıyor dıyorlar sence bu senın dedıgın ıle alakalı mıdır bunun bır ayarı yok mu yoksa boyle devam mı edecek garantıye versem sonucu ne olur acaba

Bu bence şebeke sorunu olabilir , ama bunu başka hat atıyorum , avea kullanıuyorsundur birde turkcell kullan dene , çözüm olmazsa , piksel vs sorunun varmı bilmiyorum yada kasa , garantiye vermenizde yarar var , kasa açıklığı vs mana edin yeni cihaz isteyin vericeklerdir %90

Alıntıları Göster
    pekı istanbul vatandan aldım adana dakı vatana gotursem ılgılenırler mı yoksa baska servısı var mı

• Kumanda özelliğini nasıl çalıştırıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Arkadaşlar bu DOA değişim türünde . Kutulu 0 cihaz geliyor.

O halde bizdeki aparatları veriyormuyuz . Şarj cihazını vs. vermesem olurmu ki . Yoksa aparat kontrolü yapıyorlarmı .

Ben servise verirken adam sordu kutuyu diger parcalariyla verirseniz kapali kutu verirler demisti bende herseyi vermistim. Emin olmak icin arayip sorabilirsiniz.

Şu şarj cihazını alabileydim iyiydi ya

Kutuyu tüm aparatlarıyla getirin diye belirtmezlerse , en iyisi şarj cihazını götürmeyeyim .

Şarj cihazı nerde derlerse evde bırakmışım derim . Onuda getir derlerse , yeni kutudan çıkan şarj cihazını veririm .

2 kere gidiş geliş 50 lira gaz yakacağım ona sayarım ya. gidiş geliş 100 km yol gidiyorum

Hocam yapmayin oyle bisey benim s2 degisecekti denedim, hafiza kartimi aldim kutuyu acmislar icinden hafiza kartini almis oyle yollamis cakallar

hem avrupa-amerika standartlarında satış sonrası hizmet istiyoruz hem de adamları her türlü çarpma peşindeyiz.

aynı hizmet sistemi burda oturmuyorsa bunda bizim payımız da var. nasıl oralarda müşteri memnuniyeti üst seviyedeyse müşteriler de dürüst, ne koparsam kar modunda değiller.

millet bu sene içerisinde apple store açılacak fiyatlar çok düşmese bile adam gibi hizmet alacağız diye seviniyor ama bu millet onu da suistimal eder, apple kar değil zarar eder muhtemelen. sanmıyorum ki aynı hizmet kalitesi burda da yürüsün.

iyi niyeti, müşteri memnuniyeti amaçlı çalışmaları suistimal etmemek lazım arkadaşlar, prosedürü neyse uyun ki aynı şekilde devam etsinler

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    genelde sesin gidip gelmesi kesilen simlerin sorunu hocam.

@barannium power tuşu + home ile screenshot yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: barannium

Arkadaşlar merhaba,

Daha önce başkasının başına geldi mi bilmioyrum ama telefonumun ekranında bir sorun var gibi.

Ekranın en üst tarafında P:0/1 dX 0.0 dY 0.0 Xy 0.0 Prs 0.27 size 0.33 yazıyor ve ekrana dokundukça rakamlar değişiyor. Ve yine ekrana dokundukça sanki ekrana yazı yazıyormuş gibi ince bir çizgi oluşuyor tekrar dokununca kaybolup yenisi olmaya başlıyor. elefonu alalı daha 2 gün oldu içine şarkıdan başka birşey yüklemedim. Ayarlara falan baktım hiçbirşey bulamadım. açıp kapadım düzelmedi. Sıfırlama yapmadım. Ekran görüntüsü atmayı bilmiyorum bir programı var mı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkürler

Arkadaşlar sorunu hallettim gerçi sorun değilmiş boşa panik yapmışım ama başka biri panik olmasın diye yazıyorum,

ayarlar>geliştirici seçenekleri> işaretçi konumu sekmesini nasıl olduysa açmışım ve ekranın üstünde bu uyarılar çıkmış onu kaldırınca halloldu.

Başka bir konu benim telefonumda HT34LW serisi ama ölü piksel yok android marketen indirdiğim bir programla baktım herhangi bir sorun gözükmüyordu. Telefonu ankara bahçelievler vodafonedan almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceqa

genelde sesin gidip gelmesi kesilen simlerin sorunu hocam.

@barannium power tuşu + home ile screenshot yapıyorsun
    yok benımkısı kesılmıs degıl dırek yenı mıkro sım kart telf almadan 1 hafta once avea dan turkcell gecmıstım zaten dırek mıkro sım kart vermısler
  • quote:

pekı istanbul vatandan aldım adana dakı vatana gotursem ılgılenırler mı yoksa baska servısı var mı

İlgileniyorlar hocam bakarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

quote:

Bugun Marmara Park Saturn'de inceledim telefon tasarım, hafiflik ekran vs. bakımından çok güzel ama kamerası gerçekten berbat çekıyodu.

Bak berbat çekiyor dediğin telefonla kuzeni çektiydim Daha bunun üzerine 2 kamera güncellemesi aldı telefon . Bize gelmedi henüz

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Sürekli bu kadar net mi çekiyor, ışığı görünce tesadüfen mi oldu? Bu kadar canlı ve net fotoğraflar var mı başka?

Dilinden anlarsan bu aletin yapamayacağı birşey yok kardeş. Güncellemeler gelsin o zaman kafa tutacam bütün compact makinelere

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Alttaki fotoğrafta özellikle zil düğmelerinin o kısım 3d gibi . Sanki dışarı çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 11 Mayıs 2013; 0:04:47 >

• quote:

yok benımkısı kesılmıs degıl dırek yenı mıkro sım kart telf almadan 1 hafta once avea dan turkcell gecmıstım zaten dırek mıkro sım kart vermısler
    ozaman şansınız varsa simi başka telefonda deneyin bir süre çünkü servise verip telefonsuz kalıncada sıkıntı oluyor servistende sorun yok diye dönerse iyice kötü oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IznickX

quote:

İlgileniyorlar hocam bakarlar

Alıntıları Göster
    eyvalla kardeş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tanreall

quote:

quote:

Dilinden anlarsan bu aletin yapamayacağı birşey yok kardeş. Güncellemeler gelsin o zaman kafa tutacam bütün compact makinelere

Samsung S4 de kullanan biri olarak yaklaşık 20 gün bence s4 çok daha üstün ancak 2 güncelleme dediğin gibi bize gelmedi, onlar geldiğinde karşılaştırma yapmak mümkün olcak ama kesnlikle s4 o kadar parayı hak eden bi telefon değil bana kalırsa şahsi fikrim.

• quote:

ozaman şansınız varsa simi başka telefonda deneyin bir süre çünkü servise verip telefonsuz kalıncada sıkıntı oluyor servistende sorun yok diye dönerse iyice kötü oluyor

eski telefonumda bir sorun yoktu ama normal bıldıgımız nokıa 1100 modelı telefondu akıllı tel degıldı
  • quote:

quote:

eski telefonumda bir sorun yoktu ama normal bıldıgımız nokıa 1100 modelı telefondu akıllı tel degıldı

Alıntıları Göster
    Cihazı yarın İstanbul'da satın alabileceğim güvenilir bir yer var mı? Bir sıkıntı çıkarsa satın almadan kutuyu açtıracak vs...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Piksel testini hangi programla yapıyım beyler biri sevabına bi cevap verirse memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: barannium

Arkadaşlar merhaba,

Alıntıları Göster
    siyahı gelse de alsak arkadaş yaaa, ben de zor duruyorum gidip gümüşü almamak için. yalnız bu hatalar çok can sıkıcı, daha önce one X imi KVK adlı uyduruk şirket yüzünden 3.5 ay kullanamadığım ve sinir krizleri geçirdiğim için çok endişeleniyorum. inş. yukarıda yazdığı gibi değişime kolay giderler bu sefer. ikincisi de gidip büyük bir marketten alacağım kesinlikle, en azından onlar 1 ayı geçerse iade alıyorlar, KVK gibi mahkemeye vermemizi beklemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dgndgn2

Piksel testini hangi programla yapıyım beyler biri sevabına bi cevap verirse memnun olurum.

Dead Pixel Test

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 537538539540541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.