Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.127.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Strength of Materials

Arkadaşlar bana çok acil yardım lazım dedem yurt dısından geliyor ve ben htc one getirmesini rica ettm fakat dedem teknolojiden hiç anlamaz ve ne alacağını falan beceremicegini söyledi ben burdan amerikanın htc sitesinden kredi kartımla telefonu alıp dedemin evinin adresini vermeyi düşünüyorum böyle bir imkan varmı cevap verirseniz çok sevinirim.

saygılar..

Yanlısım varsa duzeltirler
    Benim bildigim htc sitesi turk kredi kartlariyla alisverisi direk iptal ediyor.

İşler sarpa sarıyo o zaman desenize

Arkadaşlar bir bilen yokmudur.Acele etmem gerek çok vaktim yok.Daha önce Çinden bile bişeyler aldım ama Htc sıkıntı yapar diyorlar doğrumu

Alıntıları Göster
    Ben bu telefonu alırsam bozuluna kadar kullanırım. Miladı dolduğunda da koyarım bir köşeye, nasip olursa torunlarıma gösteririm; bak, 2013'te adeta devrim niteliğini taşıyan, sayıları bir elin parmaklarını geçmeyecek kaliteli telefonlardan biriydi bu diye. En azından bir değer kalacak elimizde. Tabii bu Türk malı olsaydı daha iyi olurdu, orası ayrı.

Düzenleme: Dün Türkcell mağaza'dan yola çıkan telefonlar sahiplerine ulaştıysa bir iki ufak inceleme bekliyoruz... Sırf kendimize müslüman olmayalım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 3 Mayıs 2013; 14:20:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

alanların hepsine hayırlı olsun, böyle herkes alırken para elimizde alamıyoruz ya artık insan 1 gün daha sabredemiyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu telefonu İngilterede nerden kaça alabilirim? tavsiyesi tecrübesi olan var mıdır?
  • quote:

alanların hepsine hayırlı olsun, böyle herkes alırken para elimizde alamıyoruz ya artık insan 1 gün daha sabredemiyor

Alıntıları Göster
    Herkes de oturup ciddi ciddi cevap vermiş elemana, hata sizin

Bir kişi de dememiş ki,

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbo ispiro

Herkes de oturup ciddi ciddi cevap vermiş elemana, hata sizin

Bir kişi de dememiş ki,

Alıntıları Göster
    Telefon 5 dk önce elime geçti arkadaşlar, açıyorum kutuyu , 3 aydır konuşuyoruz bir elime alayım one ı :).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfyer

Facebook htc türkiye sayfasına yapılan yorum yarıldım

TC Meltem Ocaklı Aktaş
    htc s4 aldım tele müzik yuükledim zil sesi yapamıyorum bırıncı sorun ıkıncısı ses kaydet yok sarj neden hmen bıtıyo yardım lütfenn

Herhalde telefoncuda yeni çıkan ne bulduysa hepsini almış.
    Aslında hangi telefonunla problem yaşıyorsun diye yazıp konuyu uzatacaksın.

• Şuan itibarıyla avea mecidiyeköyden htc one aldım haber veren arkadaşa çok teşekkürler darısı bekleyenlerin başına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

kanka komşu çocuklarına vermiyolarmış hae

Alıntıları Göster
    BEYLER ARZUM GALAXİ SERİSİ ÇIKMIŞ

4 ÇEKİRDEKLİ FULLL HD EKRANI VAR SÜPÜRGE ÖYLE BÖYLE DEGİL TAM Bİ OYUN CANAVARI

• quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

Şuan itibarıyla avea mecidiyeköyden htc one aldım haber veren arkadaşa çok teşekkürler darısı bekleyenlerin başına.
    Alet tasarım olarak harika, kasa kenarlarında herhangibir açıklık yok benim gördüğüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Telefon 5 dk önce elime geçti arkadaşlar, açıyorum kutuyu , 3 aydır konuşuyoruz bir elime alayım one ı :).

Hayırlı olsun hocam sizede iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

Şuan itibarıyla avea mecidiyeköyden htc one aldım haber veren arkadaşa çok teşekkürler darısı bekleyenlerin başına.

Rica ederim hocam yardımcı olduysam ne mutlu güle güle kullanın cihazınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif55

quote:

Alıntıları Göster
    Daha önce HTC marka bir telefon bu kadar ilgi gördü mü? bilmiyorum.
    Keşke daha önce çıkarsaydı da millet başka yönlere kaymasaydı. Kesinlikle 2013 ün en iyisi...
    Sanırım ONE modeli HTC için milat olacaktır... Eğer sonraki süreci doğru bir şekilde götürürse düşünemiyorum bile...

• quote:

quote:

Çok teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler

akşam güzel bi kafeye git kızlar olsun telefonu özellikle görükce bi yere arka tarafını çevirerek masaya koy eger tip varsa akşam mutlu son

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

quote:

quote:

Çok teşekkürler

akşam güzel bi kafeye git kızlar olsun telefonu özellikle görükce bi yere arka tarafını çevirerek masaya koy eger tip varsa akşam mutlu son

Alıntıları Göster
    Rahat olun arkdaaşlar konuyu gelip saptıranları şikayet edin "[18 Mayıs 2013; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]" ceza sistemi

• quote:

hocam hayırlı olsun darısı bize inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

Rahat olun arkdaaşlar konuyu gelip saptıranları şikayet edin "[18 Mayıs 2013; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]" ceza sistemi

aynen bende önceki sayfalardaki mesajını şikayet etmiştim 2dk önce bildirim düştü baktım 18ine kadar uçmuş mutlu son
  • quote:

Orijinalden alıntı: swindler

Alıntıları Göster
    24 saattir kullanıyorum hiçbir şekilde donma vs. bi hata vermedi.Çok stabil ve hızlı yağ gibi akıyor.Rehbere girerken beklemek yok sense 5 ayrı bi güzellik katmış JB ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTKN

24 saattir kullanıyorum hiçbir şekilde donma vs. bi hata vermedi.Çok stabil ve hızlı yağ gibi akıyor.Rehbere girerken beklemek yok sense 5 ayrı bi güzellik katmış JB ye

Alıntıları Göster
    4. e çıkıp avea bayilerini gezesim var ula istanbulda yaşıyoruz telefon bulamıyoruz dağın tepesinde olsak hemen gelmiyor diyecem, hep benden uzak 3-5 bayiye mi dağıtmışlar arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByTKN

Alıntıları Göster
    Telefon hiçbir android telefona benzemiyor, yağ gibi akıyor gerçekten.
  • quote:

4. e çıkıp avea bayilerini gezesim var ula istanbulda yaşıyoruz telefon bulamıyoruz dağın tepesinde olsak hemen gelmiyor diyecem, hep benden uzak 3-5 bayiye mi dağıtmışlar arkadaş

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün sabah itibari ile xperia z'mi satmış bulunmaktayım.. Alana da satana da hayırlısı olsun inş.. Turkcell mağazadan geliyorum şu an. 5 mayıs'ta ellerinde olacağını söyledi. Ön kaparoyu verdim.. Nasipse 2 gün sonra elimizde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 3 Mayıs 2013; 14:51:07 >
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.