Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1290. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackice_serkan
Teşekkür ederim, yaptım açıldı fakat sesli navigasyon halen aktif değil, sizde de böyle mi?
Sesli navigasyon ne yazıkki yok keşke olsa güzel olurdu alternatif iyi olur. Gerçi bende sygic ve igo kurulu sıkıntım yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: murtaza
quote:
Orijinalden alıntı: chevanton
Çift parmakla durum çubuğunu aşağı indirirseniz istediğiniz kısayol ekranı gelecektir
konu ne bilmedim ama birkaç yerde daha gördm. bu saatin olduğu üst barı tek parmakla çekip aşağı sürükleyince bir menü geliyor. 2 parmakla aşağı sürükleyince inmiyor ki zaten.
Kardeş yanlışın var. 4.2.2 ile birlikte 2 parmakla indirince kısayol bildirim menüsü iniyor.
arkadaşlar crackli bazı programlar kuruyorum oyun daha doğrusu apkmania dan. virüs programım yok önerebileceğiniz pili çok tüketmeyen bir virüs programı var mı acaba? ücretsiz olması ilk tercihim :)quote:
Orijinalden alıntı: FuXiNquote:
Orijinalden alıntı: murtaza
quote:
Orijinalden alıntı: chevanton
Çift parmakla durum çubuğunu aşağı indirirseniz istediğiniz kısayol ekranı gelecektir
konu ne bilmedim ama birkaç yerde daha gördm. bu saatin olduğu üst barı tek parmakla çekip aşağı sürükleyince bir menü geliyor. 2 parmakla aşağı sürükleyince inmiyor ki zaten.
Kardeş yanlışın var. 4.2.2 ile birlikte 2 parmakla indirince kısayol bildirim menüsü iniyor.
Alıntıları Göster
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: adarkayalikk
Merhbalar
Su telefonu ilk aldgmzda galerideki fotograflar varya hani zoe ile birlikte hepsini bana gonderebilrmsnz benim icin cok onemli
Bide ben teli oto parlaklkdan ckaryorm guc tassarufunu kapatıyorum ama yinede kameradan galeriye gecıste parlaklık azalyor ne yapablrm
Son olarak her bildirim için ayrı ses ayarlayamıyormuyız email için farklı mesaj için farklı bulamadm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yıne nıye onayda sayfa?quote:
Orijinalden alıntı: adarkayalikkquote:
Orijinalden alıntı: adarkayalikk
Merhbalar
Su telefonu ilk aldgmzda galerideki fotograflar varya hani zoe ile birlikte hepsini bana gonderebilrmsnz benim icin cok onemli
Bide ben teli oto parlaklkdan ckaryorm guc tassarufunu kapatıyorum ama yinede kameradan galeriye gecıste parlaklık azalyor ne yapablrm
Son olarak her bildirim için ayrı ses ayarlayamıyormuyız email için farklı mesaj için farklı bulamadm
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkans -- 22 Temmuz 2013; 18:15:05 >
-
Test edip şarj sonucunu yarın yazayım sizequote:
Orijinalden alıntı: Golden Gatequote:
Orijinalden alıntı: ilkker
kernel bulletproof ile htc logosuna basılı tutunca ekran kapanıyor.tekrar basılı tutunca açılıyor.soldan sağa logo üzerinde parmağı sürtünce yine kilit açılıp tersini yapınca kapanıyor.
Dediğiniz şekilde kilidin açılması demek , orasının devamlı aktif konumda beklemesi demek . Bu sebeple bekleme modunda şarj ciddi seviyede azalır muhtemelen
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar ios 7'deki kontrol panel için marketten bu uygulamayı yükleyebilirsiniz.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shere.easycontrollerquote:
Orijinalden alıntı: berkans
yıne nıye onayda sayfa?
Alıntıları Göster
Üstten iki parmakla kaydırmak yerine bunu alta adayıp parmağınızla htc logosundan yukarı doğru kaydırdığınız zaman menü açılıyor ve çok da kullanışlı. İsterseniz ekranın diğer kısımlarına da atayabiliyorsunuz, alttan üste geçiş boş olduğu için ben oraya adadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: newcherry
arkadaşlar crackli bazı programlar kuruyorum oyun daha doğrusu apkmania dan. virüs programım yok önerebileceğiniz pili çok tüketmeyen bir virüs programı var mı acaba? ücretsiz olması ilk tercihim :)
TrustGO kullanıyorum ben, fena değil gibi. APKmania dan çok uygulama indirdim bir sorun çıkmadı.
Arkadaşlar bugun aldığım HTC One cihazım güncellemyi görmedi,bişiler mi yapmam gerekiyor ayarlamam gereken bişiler mi var?
Cihazın ses ve görüntü kalitesi süper..Ama sağa sola koyarken içim acıyo çizilecek diye...
http://www.htc.com/tr/accessories/htc-double-dip-flip/ bu linkteki kılıftan Türkiyede satan bir yer var mı acaba?Bunun dışında telefona zarar vermeyecek kılıf arıyorum,ne önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: xperiat55
Arkadaşlar bugun aldığım HTC One cihazım güncellemyi görmedi,bişiler mi yapmam gerekiyor ayarlamam gereken bişiler mi var?
Cihazın ses ve görüntü kalitesi süper..Ama sağa sola koyarken içim acıyo çizilecek diye...
http://www.htc.com/tr/accessories/htc-double-dip-flip/ bu linkteki kılıftan Türkiyede satan bir yer var mı acaba?Bunun dışında telefona zarar vermeyecek kılıf arıyorum,ne önerirsiniz?
Bazı vodafone bayilerinde var o kılıf. Şanslıysan bulabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 22 Temmuz 2013; 19:11:19 >
-
beyler hdmı koblosu aldım mhl ozellıkı ama tvye bagladıgımda cıkıs alamıyorum ozel bı programı falan varmı acabaquote:
Orijinalden alıntı: xperiat55
ayrıyetten allahını seven root atmayla ılgılı bı turkce vıdeo yapsın
-
Arkadaşlar,
Güncellemeden önce telefon kapalıyken alarm çalışmıyordu.
Ama bugün serviste uyurken acı bir şekilde :-) telefon kapalıyken alarmın çalıştığını fark ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: cihat emre
beyler hdmı koblosu aldım mhl ozellıkı ama tvye bagladıgımda cıkıs alamıyorum ozel bı programı falan varmı acaba
Sarj aletinide takmaniz gerekiyor..yoksa goruntu alamzsiniz..
https://www.facebook.com/HtcOneTurkiye?ref=hlquote:
Orijinalden alıntı: özgün134quote:
Orijinalden alıntı: cihat emre
beyler hdmı koblosu aldım mhl ozellıkı ama tvye bagladıgımda cıkıs alamıyorum ozel bı programı falan varmı acaba
Sarj aletinide takmaniz gerekiyor..yoksa goruntu alamzsiniz..
Alıntıları Göster
-
kamerada muhtemelen en yüksek parlaklık seviyesindedir, galeriye dönünce de ayarlı olan parlaklık seviyesine düşüyordur.
her bildirim için ayrı ses var. sms için sms ayarlarına, mail için mail ayarlarına yani kısaca hangi uygulama için istiyorsan onun ayarlarına girip değiştir. -
Bugun biraz kullandim arkadaslarda telefonu bes dakka internet resimlere felan baktjm resim cektim felan ama biraz isindi garip geldi acikcasi napcaz bu telin isinma sorununu ya isinma sorunu olmasa alacamda
Ekran açık olmayınca çok gitmiyor ama pilin zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. -
Arkadaşlar ben bu telefonu almayı düşünüyorum da güncelleme durumu nolur bunun sizce nexus 4 kadar desteklenir mi yazılım olarak ?quote:
Orijinalden alıntı: sp83
Ekran açık olmayınca çok gitmiyor ama pilin zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X