Bildirim
HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1247. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dgncn07
Dediğiniz videoyu ben çok önceden izleyip uygulamalara bakmıştım ve son yorumu yazan sizsiniz sanırım ondan öncede olumsuz yorum yazan ve aynı durumdan şikayet edenler var . Siz diyince açıp bakmadım öncedende biliyordum programın sorunlu olduğunuÇözümünü bulursam yazarım buraya
teşekkür ederim sağolasın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: brnber
quote:
Orijinalden alıntı: onur806
quote:
Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Çok faydalı olmuş bu başlık.
Benim sorunum ise Telefonum da karşı tarafa ses gitmiyor. Ancak kulaklık ile konuşabiliyorum. Hatta o bile takılıyor.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mi ?
Çözüm nedir ?
Teşekkürler
Hemen servis
Gondericem servise. Şirket telefonunu bekliyorum.
Acaba değişim olur mu ?
Bıktım şu Htc'den...Hep bana mi denk gelir ?
Aynısı banada oldu ve yolladım servise bakalım ne olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
FA36GW serisi olarak karanlıkta sokak lambasının ışık patlaması ve zifiri karanlık flashlı çekimlerde kitleme yapsam dahi bulanıklık bendede oluyor arkadaşlar, hatta hiç net fotoğraf yok. İade edeyim mi hepsiburadaya telefonu hakkım varken?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: okanrua
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: onur806
quote:
Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Çok faydalı olmuş bu başlık.
Benim sorunum ise Telefonum da karşı tarafa ses gitmiyor. Ancak kulaklık ile konuşabiliyorum. Hatta o bile takılıyor.
Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mi ?
Çözüm nedir ?
Teşekkürler
Hemen servis
Gondericem servise. Şirket telefonunu bekliyorum.
Acaba değişim olur mu ?
Bıktım şu Htc'den...Hep bana mi denk gelir ?
Aynısı banada oldu ve yolladım servise bakalım ne olacak.
Sesiniz hiç mi gitmiyor du yoksa ara ara kesinti mi oluyordu?
-
Ben de Next Browser kullanıyorum ve şu an için en iyi tarayıcı budur diye düşünüyorum. Pocket, Facebook, Evernote ve barkod eklentileri de gayet iyi. -
Mikrofonu ağzıma dayayıpta bağırınca birazcık gidiyordu. Ara ara kesilme yoktu
Hocam senin sorunun cevabı bende,ayarlar->güvenlik->cihaz yöneticileri burda dediğin uygulamanin yanında tik vardır onu kaldirirsan sorun bitecektir :)
An itibari ile 4.2.2 guncellemesini almis bulunmaktayim suan indiriyor deisiklikleri yazicam...
Edit: once 1.5 mb guncelleme geldi sonra denetle dedim 4.2.2 geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeykiss -- 17 Temmuz 2013; 3:57:19 >
quote:
Orijinalden alıntı: sergeykiss
An itibari ile 4.2.2 guncellemesini almis bulunmaktayim suan indiriyor deisiklikleri yazicam...
Edit: once 1.5 mb guncelleme geldi sonra denetle dedim 4.2.2 geldi
Ben de güncellerken aynısı olmuştu. Önce 1,5 mblık dosya indi yani. -
-
tşk ederimm kardeşş..büyütmeye gerek yok yani durumu..saool incelemn için...içimee dert olmuşştu... -
quote:
Orijinalden alıntı: palio78
quote:
hocam programın altında bu tarz sorunlardan bahsedilmiş yorumlarda keşke okuyup indirseydiniz . AÇıkcası aklıma sizin yaptıklarınızdan farklı birşey gelmiyor uygulama yöneticisinden verileri sil zorla durdur kaldır . Bu seçenekleri denedinizmi
Aktif değil ki hocam hiç birisi..ne yapacağımı şaşırdım ya..bilen birisi yok mu acaba..programı da rastgele yüklemedim yani youtube htc one için best applicationlar die video var ilk 10 arasında .. bakayım diye yüklemiştim..inşaallah bilen birisi çıkar
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/07/17/4RXL.png
telefon yöneticisi olarak atanmış olabilir.
Airdroidde böyle bir durum vardı sanki önce yöneticiliğini iptal etmek gerekiyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cooldfiiree
tşk ederimm kardeşş..büyütmeye gerek yok yani durumu..saool incelemn için...içimee dert olmuşştu...
Güncellemeden sonra mahvolmuş flaşlı çekim yaw. . Karanlıkta çektiğim birkaç resmi koyayım güncellemeden önce, öylesine üzerine düşülmeden hatta odaklama yapılmadan çekilen resimler .
Sağ taraftaki gömlekli benim .Çok çok az ışıklı zifiri karanlığa yakın bir köşede çekmiştik bunu .
Bu tamamen 0 ışıklı ortamda gecenin bi saati can sıkıntısına flaş patlattığım bi resim .
Bunu balkonda 0 ışıkta çekmiştim. Mecbur sansürledim.
Güncellemeden sonra nereyi çeksem bulanık, yukardaki mesajımdaki gibi hepsi. kilitle falanda alakası yok, çektiğim 10 resimden 9'u bulanık çıkıyor ne yaparsam yapayım
EDIT: Yukarda daha önce çekilmiş resimle aynı yeri şimdi çektim . Böyle çıkıyor . Güncellemeden sonraki flaşlı çekim durumu ... Odaklayarak, odağı kilitleyerek hepsinde sonuç böyle çıktı Daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştım .
Bende durum bu ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 17 Temmuz 2013; 5:06:33 >
-
Telefonla ilk çektiklerim. Sanırım 1. fotoğrafta HDR modunu açmadım ancak 2. resim HDR ile çekildi.
Edit: Telefon ile buraya attıklarım arasında dağlar kadar kalite farkı var yalnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamosFener -- 17 Temmuz 2013; 5:29:14 >
-
Türkiyeden almak için nereyi tavsiye edersiniz fiyat bakımından? Bir de hangi sürümler sorunlu acaba? -
Arkadaşlar gsmarena'daki teknik özelliklerde ve bildiğim kadarıyla cihazın pili Li-Po ancak, GSam battery monitor ve CPU-Z'de pil türü Li-Ion yazıyor acaba bu durum güncellemeden sonra mı oldu daha önce hiç dikkat etmedim ama az evvel dikkatimi çekti, bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.
quote:
Dostum bide ekrana ae af kilitli yazısı gelene kadar dokunup çekmeyi denermisin
Onuda denedim sonuç aynı tskler.
quote:
ışığa odakladığımda
http://m1307.hizliresim.com/1c/k/qczvd.jpg
Zifiri karanlık ae af yazısı gelene kadar manuel odaklı resim
http://j1307.hizliresim.com/1c/k/qczx1.jpg
Işığa odaklı olmayan resim gördüğünüz gibi ışık patlaması yok
http://t1307.hizliresim.com/1c/k/qczz6.jpg
Güzel bir kameran varmış aynı telefonu kullanıyoruz ama kameraları farklimi yoksa :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: vehbi
USA'dan satın aldığım HTC One telefonuma hala 4.2.2 güncellemesi gelmedi :( Aynı durumda olan var mı acaba?
Benim arkadaşım da amerikadan getirtdi ona da güncelleme henüz gelmedi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X