Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.117.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

Orijinalden alıntı: zxcvts

quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

panaromik çekim. 4.2.2
     HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

Burası neresi ?

Erzurum. Gölet diye bir mesire alanı

Aha burda da hemşerimi buldum.Hasankale'ye giderkenki yoldan sola sapınca gittiğimiz gölet mi bu hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: dgncn07

Dediğiniz videoyu ben çok önceden izleyip uygulamalara bakmıştım ve son yorumu yazan sizsiniz sanırım ondan öncede olumsuz yorum yazan ve aynı durumdan şikayet edenler var . Siz diyince açıp bakmadım öncedende biliyordum programın sorunlu olduğunu Çözümünü bulursam yazarım buraya

teşekkür ederim sağolasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnber

quote:

Orijinalden alıntı: onur806

quote:

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Çok faydalı olmuş bu başlık.

Benim sorunum ise Telefonum da karşı tarafa ses gitmiyor. Ancak kulaklık ile konuşabiliyorum. Hatta o bile takılıyor.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mi ?

Çözüm nedir ?

Teşekkürler

Hemen servis

Gondericem servise. Şirket telefonunu bekliyorum.

Acaba değişim olur mu ?

Bıktım şu Htc'den...Hep bana mi denk gelir ?

Aynısı banada oldu ve yolladım servise bakalım ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FA36GW serisi olarak karanlıkta sokak lambasının ışık patlaması ve zifiri karanlık flashlı çekimlerde kitleme yapsam dahi bulanıklık bendede oluyor arkadaşlar, hatta hiç net fotoğraf yok. İade edeyim mi hepsiburadaya telefonu hakkım varken?

• quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onur806

quote:

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Çok faydalı olmuş bu başlık.

Benim sorunum ise Telefonum da karşı tarafa ses gitmiyor. Ancak kulaklık ile konuşabiliyorum. Hatta o bile takılıyor.

Bu sorunu yaşayan arkadaşlar var mi ?

Çözüm nedir ?

Teşekkürler

Hemen servis

Gondericem servise. Şirket telefonunu bekliyorum.

Acaba değişim olur mu ?

Bıktım şu Htc'den...Hep bana mi denk gelir ?

Aynısı banada oldu ve yolladım servise bakalım ne olacak.

Sesiniz hiç mi gitmiyor du yoksa ara ara kesinti mi oluyordu?

• Berilac Burrows B kullanıcısına yanıt
    Ben de Next Browser kullanıyorum ve şu an için en iyi tarayıcı budur diye düşünüyorum. Pocket, Facebook, Evernote ve barkod eklentileri de gayet iyi.
  • Mikrofonu ağzıma dayayıpta bağırınca birazcık gidiyordu. Ara ara kesilme yoktu

• Hocam senin sorunun cevabı bende,ayarlar->güvenlik->cihaz yöneticileri burda dediğin uygulamanin yanında tik vardır onu kaldirirsan sorun bitecektir :)

• An itibari ile 4.2.2 guncellemesini almis bulunmaktayim suan indiriyor deisiklikleri yazicam...

Edit: once 1.5 mb guncelleme geldi sonra denetle dedim 4.2.2 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeykiss -- 17 Temmuz 2013; 3:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sergeykiss

An itibari ile 4.2.2 guncellemesini almis bulunmaktayim suan indiriyor deisiklikleri yazicam...

Edit: once 1.5 mb guncelleme geldi sonra denetle dedim 4.2.2 geldi

Ben de güncellerken aynısı olmuştu. Önce 1,5 mblık dosya indi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColorTR

FA36GW serisi olarak karanlıkta sokak lambasının ışık patlaması ve zifiri karanlık flashlı çekimlerde kitleme yapsam dahi bulanıklık bendede oluyor arkadaşlar, hatta hiç net fotoğraf yok. İade edeyim mi hepsiburadaya telefonu hakkım varken?

Vallahi benide kıllandırdınız karanlıkta flaşlı çekim konusunda. Bende oturduğum yerden deneme yaptım . 10 tane çektim 1'i dışında hepsi böyle bulanık çıkıyor .

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP]

10 tane falan çektikten sonra ancak bunu biraz net çıkartabildim .

Kesinlikle ve kesinlikle bu güncellemeden sonra oldu . Elimde daha önce çekilmiş flaşlı fotoğraflar var. Zifiri karanlıkta çekilen , hiçbirinde böyle çıkmamış . O resimleri koyamıyorum çünki şahıs resimleri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 17 Temmuz 2013; 4:47:51 >

• tşk ederimm kardeşş..büyütmeye gerek yok yani durumu..saool incelemn için...içimee dert olmuşştu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: palio78

quote:

hocam programın altında bu tarz sorunlardan bahsedilmiş yorumlarda keşke okuyup indirseydiniz . AÇıkcası aklıma sizin yaptıklarınızdan farklı birşey gelmiyor uygulama yöneticisinden verileri sil zorla durdur kaldır . Bu seçenekleri denedinizmi

Aktif değil ki hocam hiç birisi..ne yapacağımı şaşırdım ya..bilen birisi yok mu acaba..programı da rastgele yüklemedim yani youtube htc one için best applicationlar die video var ilk 10 arasında .. bakayım diye yüklemiştim..inşaallah bilen birisi çıkar

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/07/17/4RXL.png

telefon yöneticisi olarak atanmış olabilir.

Airdroidde böyle bir durum vardı sanki önce yöneticiliğini iptal etmek gerekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cooldfiiree

tşk ederimm kardeşş..büyütmeye gerek yok yani durumu..saool incelemn için...içimee dert olmuşştu...

Güncellemeden sonra mahvolmuş flaşlı çekim yaw. . Karanlıkta çektiğim birkaç resmi koyayım güncellemeden önce, öylesine üzerine düşülmeden hatta odaklama yapılmadan çekilen resimler .

Sağ taraftaki gömlekli benim .Çok çok az ışıklı zifiri karanlığa yakın bir köşede çekmiştik bunu .

Bu tamamen 0 ışıklı ortamda gecenin bi saati can sıkıntısına flaş patlattığım bi resim .

Bunu balkonda 0 ışıkta çekmiştim. Mecbur sansürledim.

Güncellemeden sonra nereyi çeksem bulanık, yukardaki mesajımdaki gibi hepsi. kilitle falanda alakası yok, çektiğim 10 resimden 9'u bulanık çıkıyor ne yaparsam yapayım

EDIT: Yukarda daha önce çekilmiş resimle aynı yeri şimdi çektim . Böyle çıkıyor . Güncellemeden sonraki flaşlı çekim durumu ... Odaklayarak, odağı kilitleyerek hepsinde sonuç böyle çıktı Daha önce böyle birşeyle karşılaşmamıştım .

Bende durum bu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 17 Temmuz 2013; 5:06:33 >

• Telefonla ilk çektiklerim. Sanırım 1. fotoğrafta HDR modunu açmadım ancak 2. resim HDR ile çekildi.

Edit: Telefon ile buraya attıklarım arasında dağlar kadar kalite farkı var yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamosFener -- 17 Temmuz 2013; 5:29:14 >

• Türkiyeden almak için nereyi tavsiye edersiniz fiyat bakımından? Bir de hangi sürümler sorunlu acaba?
  • Arkadaşlar gsmarena'daki teknik özelliklerde ve bildiğim kadarıyla cihazın pili Li-Po ancak, GSam battery monitor ve CPU-Z'de pil türü Li-Ion yazıyor acaba bu durum güncellemeden sonra mı oldu daha önce hiç dikkat etmedim ama az evvel dikkatimi çekti, bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.

• quote:

Dostum bide ekrana ae af kilitli yazısı gelene kadar dokunup çekmeyi denermisin

Onuda denedim sonuç aynı tskler.

• quote:

ışığa odakladığımda
    http://m1307.hizliresim.com/1c/k/qczvd.jpg

Zifiri karanlık ae af yazısı gelene kadar manuel odaklı resim
    http://j1307.hizliresim.com/1c/k/qczx1.jpg

Işığa odaklı olmayan resim gördüğünüz gibi ışık patlaması yok
    http://t1307.hizliresim.com/1c/k/qczz6.jpg

Güzel bir kameran varmış aynı telefonu kullanıyoruz ama kameraları farklimi yoksa :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

USA'dan satın aldığım HTC One telefonuma hala 4.2.2 güncellemesi gelmedi :( Aynı durumda olan var mı acaba?

Benim arkadaşım da amerikadan getirtdi ona da güncelleme henüz gelmedi

• 
Sayfa: önceki 12451246124712481249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.