Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.128.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kayıtlı cihazların büyük bir çoğunluğu sorun çıkartıyor geçici kayıt yaptırıp kayıtlı diye satıyorlar dikkatli olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: çArşı-Arda

kayıtlı cihazların büyük bir çoğunluğu sorun çıkartıyor geçici kayıt yaptırıp kayıtlı diye satıyorlar dikkatli olun

Hocam mağazadan alıyorum sorun olacağını pek sanmıyorum referansları falan da var adamın.
  • Artık kayıtlı cihazları imei atarak satıyorlar dikkat edin. (Yurtdışı cihazlar için söylüyorum)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gdervisoglu
    Nokia' yüzünden kaldırıldı demek daha doğru. Çünkü teknoloji Nokia'ya ait değil. Başka bir şirketin -ST Microelectronics- üretip Nokia'ya sattığı bir teknoloji. Fakat şirket -nasıl oluyorsa oluyor- htc ye de aynı mikrofonlardan veriyor.. Netice de Nokia'da bu mikrofonları sadece biz kullanacaktık, öyle anlaşmıştık yaptığınız ayıp değil mi kardeşim vs. den sonra, htc ye hdr mikrofon satışını durdurtturuyor.. Haliyle htc de ne yapsın, elindeki mevcut hdr mikrofonları kullanıyor.. Stoklar bitince sözde benzer bir teknoloji kullanacak -göreceğiz-

Yılan hikayesi olmuş Teşekkürler bilgi için

• One mini yi beklemeye karar verdim. Yurtdisi tahmini cikis fiyati 400 euro imis. Acaba burada kaca olur. One a gore bir fiyat cazipligi olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

benim cihaz sorgulamada reddedildi-kayıt yok diyor aylardır kullanıyorum. anlamadım gitti. ne sms geldi nede kapandı.

şimdi ben pasaport bulma derdine gireyim mi. sim kart değişirse sorun olur mu. geçici kayıt işlemleri avea hattım takılıyken olmuştu. mesela turkcell veya vodafone taktığımda mı sorun olur.

one s konusundan hatırlmıyorum sizi.. benimde cihazım aynı konuma düştü ve belli bir süre sonra kapandı.. gerçek bir pasaport bulup kaydettirdim... öyle yapın
  • şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsınız
  • quote:

şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsınız

Teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

quote:

şimdiden hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırsınız

Teşekkür ederim hocam

Alıntıları Göster
    http://www.ebay.com/itm/151023686332?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

aldım kılıfı. 1 haftada geldi çok kalınlaştırmıyor, telefonu sarması güzel. sadece ses tuşunu biraz blokluyor. tavsiye için teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nuly

htc'de güncellemeler az ve geç geliyor diyorlar doğru mu???

(şimdiye kadar) doğru.
  • Double dip case taktiktan sonra ekranin sol tarafı gitti. Az biraz basınca içine göçüyor sol taraf sanki altında boşluk varmış gibi. 1 ayida geçti servisten doa değişim isteyeceğim. vodafone bayisine gotursem onlar servise gönderir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sthelse

quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

quote:

Orijinalden alıntı: aliwwtdd

quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

Teşekkür ederim whatsapp plus kurdum 50 mb a çıktı video gönderme limitim birde mp3 leri direk gönderebiliyorum whatsapp üzerinden ama yinede video kırpma özelliği yok ki bizim cihazlardan örneğin 1 dk lık çekim yaptık whatsapp a göre standart kırpma yapamıyoruz. İosta olan basit bir durumun androidde olmaması can sıkıcı hemde böyle deli kullanılan bir programda

Whats app plus markette varmı yoksa whats app ın kendi sitesinden mi indiriliyor

http://www.****.com/android-internet-uygulamalari/app-mod-whatsapp-plus-v3-80-30-06-2013-tavsiye-edilir-786302.html

Buradan indirdim ben . Çalışması için önce eski whatsappı silin sonra marketten tekrar kurun mesajlarınızı silmemişseniz size yedek buldum diyecek geri yükleyin tamamen kurulumu yapın. Sonra tekrar kaldırın telefondan teli yeniden başlatın ve indirdiğiniz whatsapp plusı kurun yine aynı şekilde sizden mesajlarınız varsa geri yükleyecek ve tamam artık bir üst sürüm whatsapp tasınız.

Edit:16 mb sınırı arttırmak için
    Whatsapp - üst sağ üç nokta - PLUS - 5 media sharing -orjinal picture size yazan yere tıkla -upload size limiti arttır 5mb 5 mb arttırılıyor her arttırdığınızda reboot yapmak isteyecek hayır deyin en sonda evet deyin

Telefonun rootlu olması mı gerekiyor??

Alıntıları Göster
    bir arkadasım Fransa ya gidecek. İnternette HTC One ' ın Fransa fiyatını bir türlü bulamadım. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Makul bir fiyatsa getirtmeyi düşünüyorum.

• Arkadaslar hizlial dan aldigim telefon 1 gunde degistirilip gonderildi yeni gelen telefonda sifir hata var ne kasa acikligi nede ölüpixel sukur sıkıntı çekmeden degistirdiler telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli52

bir arkadasım Fransa ya gidecek. İnternette HTC One ' ın Fransa fiyatını bir türlü bulamadım. Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi? Makul bir fiyatsa getirtmeyi düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, htc one ve xperia Z arasında seçim yapmak gerekirse neyi seçmem gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

http://www.ebay.com/itm/151023686332?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

aldım kılıfı. 1 haftada geldi çok kalınlaştırmıyor, telefonu sarması güzel. sadece ses tuşunu biraz blokluyor. tavsiye için teşekkürler :)

Hayırlı olsun 1 adet mi almıştınız? Fazla varsa alabilirm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazzzem

quote:

Orijinalden alıntı: legolas_jk

Hayırlı olsun 1 adet mi almıştınız? Fazla varsa alabilirm?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar telefonu 1500 lira civarına son seri olarak alabileceğim bir yer var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: SingleShot

Merhaba arkadaslar malum htc one imizin hassas bir kasasi var acaba teleservice de kasa degisimi yapiolarmi fiyati hakkinda bilgisi olan varmi okadar sanssizimki yakinda tel ucgen sekline gircek:)) saka bi yana kasa cok cabuk zarar goruyor bnm gibi kilif karsiti insanlar icin zor durum.

http://www.ebay.com/itm/New-OEM-Replacement-Black-Metal-Housing-Cover-Case-SIM-Tray-f-HTC-One-M7-801E-/181162366726?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2a2e1e5706

• quote:

Orijinalden alıntı: numb83

Arkadaşlar, htc one ve xperia Z arasında seçim yapmak gerekirse neyi seçmem gerekir?

eğer seçimi sony'den yana yapacaksanız biraz daha bekleyip honami alın derim,he o kadar bekleyemem derseniz htc one alın elbette..xperia z'de düşük hoparlör sesi,dış kapaklarının yalama olması,boya atması gibi etken eksileri..en azından kullanıcı yorumları bunları belirtiyor..
  • Real racing 3 neden yavaşlıyo? Daha ne kadar verecem para bu ne !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur806 -- 3 Temmuz 2013; 10:56:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watcherb

Arkadaslar hizlial dan aldigim telefon 1 gunde degistirilip gonderildi yeni gelen telefonda sifir hata var ne kasa acikligi nede ölüpixel sukur sıkıntı çekmeden degistirdiler telefonu

Valla helal olsun ,malum sorunları olan bir telefonu internetten almayı nasıl cesaret ediyorsunuz Hemde piyasayla aynı paraya. Ben ancak açıp incelemeye müsaade eden bir yerden alabilirim. Sonra sorun durumunda ugrasmak adama cok koyar
  • 
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.