Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
8.105
Cevap
80
Favori
294.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apple59

Arkadaşlar,
    Tüm forumdaşlara ve yazımı okuyan harkese
    MUTLU ve SAĞLIKLI NİCE YILLAR diliyorum.
    Herkese selamlar...

Alıntıları Göster
    Günaydın arkadaşlar

Yeni yılınız kutlu olsun, yüce yaradan yeni yılda hepimize sağlık, mutluluk ve bereket nasip etsin. (Amin)

Yeni yılınız kutlu,
    Custom Buildiniz nezih,
    Sıcaklık Değerleriniz düşük,
    Sisteminiz Stabil Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

Günaydın arkadaşlar

Yeni yılınız kutlu olsun, yüce yaradan yeni yılda hepimize sağlık, mutluluk ve bereket nasip etsin. (Amin)

Yeni yılınız kutlu,
    Custom Buildiniz nezih,
    Sıcaklık Değerleriniz düşük,
    Sisteminiz Stabil Olsun

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar İsteyen Olursa - 12Cm NoiseBlocker E-loop B12-4 - Sessiz Performanslı Fan

http://forum.donanimhaber.com/m_100766792/f_//tm.htm#100766792

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Arkadaşlar İsteyen Olursa - 12Cm NoiseBlocker E-loop B12-4 - Sessiz Performanslı Fan

http://forum.donanimhaber.com/m_100766792/f_//tm.htm#100766792

Alıntıları Göster
    Selamlar , uzun süreden sonra yine ufak bir upgrade yapacağım .

Maximus 7 Hero için mosfet soğutucu sparişi vermiştim , bugün geldi .

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Sadece sıvı renginde kararsızım , kırmızı yada mavi seçeneğim var .

şu an yeşil kullanmaktayım .

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Selamlar , uzun süreden sonra yine ufak bir upgrade yapacağım .

Maximus 7 Hero için mosfet soğutucu sparişi vermiştim , bugün geldi .

Sadece sıvı renginde kararsızım , kırmızı yada mavi seçeneğim var .

şu an yeşil kullanmaktayım .

Alıntıları Göster
    sistemi temizlemeyeli 9 ay oldu. blok ve radyatörleri flush yapmak istiyorum. musluk-rakor-hortum (1/2-3/4)-rakor-rad şeklinde bağlantı yapmak istiyorum bunun için musluk ucuna takılacak rakor nasıl olmalı?

bu olur mu?

http://www.nalburtek.com/en-ucuz-musluk-rekoru-musluk-rekorlari-mix-metrik-rekor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 2 Ocak 2015; 14:34:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

sistemi temizlemeyeli 9 ay oldu. blok ve radyatörleri flush yapmak istiyorum. musluk-rakor-hortum (1/2-3/4)-rakor-rad şeklinde bağlantı yapmak istiyorum bunun için musluk ucuna takılacak rakor nasıl olmalı?

bu olur mu?

http://www.nalburtek.com/en-ucuz-musluk-rekoru-musluk-rekorlari-mix-metrik-rekor

Alıntıları Göster
    laptoplara uygulama yapmak mümkün mü?

• trumpet kullanıcısına yanıt
    Işıklandırmanı tam bilemiyorum ama şkş renk arasında kırmızı daha güzel olur. Ekran kartının backplateini de kırmızıya boyayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

Işıklandırmanı tam bilemiyorum ama şkş renk arasında kırmızı daha güzel olur. Ekran kartının backplateini de kırmızıya boyayabilirsin

Evet kırmızı yaparım herhalde . Teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

Evet mümkün , youtube da bir video var , ama adam hepsini el işi ile kendi yapıyor . Pek tavsiye etmem ama .

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

Evet mümkün , youtube da bir video var , ama adam hepsini el işi ile kendi yapıyor . Pek tavsiye etmem ama .

Alıntıları Göster
    nzxt h440 kırmızı-siyah kasa ile black-red bir build yapıyorum , msi x99 gaming 7 , kırmızı siyah primochill hortumlar , mo-ra 3 radyatör vs vs ile
    ek universal sıvı soğutma bloğu kullandığım için son olarak gtx 970 lerin vrm pasif soğutucu yapacağım onları halledince ilk resimi buraya atacağım güzel birşey olacak herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

nzxt h440 kırmızı-siyah kasa ile black-red bir build yapıyorum , msi x99 gaming 7 , kırmızı siyah primochill hortumlar , mo-ra 3 radyatör vs vs ile
    ek universal sıvı soğutma bloğu kullandığım için son olarak gtx 970 lerin vrm pasif soğutucu yapacağım onları halledince ilk resimi buraya atacağım güzel birşey olacak herhalde

Hayırlı olsun bende mo-ra3 kullanıyorum hangisinden kullanıyorsun sen iyi bir radyatördür.
  • Concerve kullanıcısına yanıt
    Resimleri bekliyoruz hocam. Ayrıca bu radyatör hep aklımda. Yanlış anlamadıysam pasif kullanacağım yazmışsın. Keşke pasif ve aktif derece farklarını görebilseydik. Bende bu aralar bu radyatörü denemek için proje arayışındayım. Zaman diyelim. Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGaRaS

Resimleri bekliyoruz hocam. Ayrıca bu radyatör hep aklımda. Yanlış anlamadıysam pasif kullanacağım yazmışsın. Keşke pasif ve aktif derece farklarını görebilseydik. Bende bu aralar bu radyatörü denemek için proje arayışındayım. Zaman diyelim. Kolay gelsin...
    yok pasif değil silverstone 180mm fan var 4 tane , büyük bir radyatör tamam ama böyle 1-2 saat ve üzeri oyun vs oynandığında radyatör artık ısınır , fansız olmaz bence eğer ortam sıcaklığıda çok düşük değilse

birde sli ekran kartı vs varsa sistemde , bir 480 lik birde 360 or 480lik 2 radyatörde kullanılabilir (480lik den çıkan işlemciye oradan yine 360 or 480 rad oradan ekran kartına gibi) , tabi mo-ra 3 gibi rad uzun süreli kullanımlar için ve tabi büyük olduğu için suyun ısısı biraz daha düşebilir sanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 8 Ocak 2015; 18:43:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

yok pasif değil silverstone 180mm fan var 4 tane , büyük bir radyatör tamam ama böyle 1-2 saat ve üzeri oyun vs oynandığında radyatör artık ısınır , fansız olmaz bence eğer ortam sıcaklığıda çok düşük değilse

birde sli ekran kartı vs varsa sistemde , bir 480 lik birde 360 or 480lik 2 radyatörde kullanılabilir (480lik den çıkan işlemciye oradan yine 360 or 480 rad oradan ekran kartına gibi) , tabi mo-ra 3 gibi rad uzun süreli kullanımlar için ve tabi büyük olduğu için suyun ısısı biraz daha düşebilir sanıyorum
    o zaman ben pasif anlamışım.

Ayrıca dediğin gibi ayrı büyük radyatörler hep iş görür. Birde mo-ra3 dediğin gibi büyük ve ısıyı düşürür kanımca kasanın dışında da olacağından extra derece ye avantaj sağlıyacaktır. Misal bendeki sistemde yankapaklarını açınca 4-5 derece düşüş algılıyorum. İlginç bir olay. Dışarıyada toz v.b sebeplerden koyamadığımızdan ayrı bir ünite şart gibi.misal resimdeki projeyi yeni bitirdim ve teslim ettim. Haf 935 kasalarda bu ayrı kabine yönelik uygulama yapmaya yönelik düşünülmüş ama opsiyonlar sınırlı tutulmuş . Malesef...

• MaGaRaS M kullanıcısına yanıt

• quote:

Sonunda tamamlamışsın. Hayırlı olsun

• [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    Tamamladım evet de . Sahibine hayırlı olsun diyelim :))
  • quote:

Tamamladım evet de . Sahibine hayırlı olsun diyelim :))
    Sistemin son halinden görüntü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c3LaL35 -- 9 Ocak 2015; 1:32:00 >
  • c3LaL35 kullanıcısına yanıt
    foto çykmyyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

foto çykmyyor??
    Arkadaşlar Merhaba,

Sizden bir ricam olacak.Sıvı soğutma ile ilgili bilgim sıfır ve hangi parçaları almam gerektiğini inanın bilmiyorum çünkü çok karışık bir işlem hiç bilmeden...

Donanım bilgisini buraya yazsam bana neler almam gerektiğini hatta detaylıca sepet olarak sunabilecek bir arkadaşım var ise çok minnettar kalırım :)

Kasa : Aerocool Strike-X Xtreme Devil Red Edition

İşlemci : Intel i7-4790K 1150 Pin işlemci

Anakart : Asus B85 Pro Gamer Anakart

Ram : 4 slot 4x4 ya da 4x8 olacak...

Ekran Kartı : Evga GTX 970 FTW ACX 2.0

Hangi parçaları temin etmem lazım hepsininde çalışır ve güzel bir görsel sağlayabilmek için..
    Ekran kartı çok elzem değil ilk etapta çünkü çoğu yerde daha sıvı soğutma platei yok gördüğüm kadarı ile..

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.Herkese hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: engehosting

Arkadaşlar Merhaba,

Sizden bir ricam olacak.Sıvı soğutma ile ilgili bilgim sıfır ve hangi parçaları almam gerektiğini inanın bilmiyorum çünkü çok karışık bir işlem hiç bilmeden...

Donanım bilgisini buraya yazsam bana neler almam gerektiğini hatta detaylıca sepet olarak sunabilecek bir arkadaşım var ise çok minnettar kalırım :)

Kasa : Aerocool Strike-X Xtreme Devil Red Edition

İşlemci : Intel i7-4790K 1150 Pin işlemci

Anakart : Asus B85 Pro Gamer Anakart

Ram : 4 slot 4x4 ya da 4x8 olacak...

Ekran Kartı : Evga GTX 970 FTW ACX 2.0

Hangi parçaları temin etmem lazım hepsininde çalışır ve güzel bir görsel sağlayabilmek için..
    Ekran kartı çok elzem değil ilk etapta çünkü çoğu yerde daha sıvı soğutma platei yok gördüğüm kadarı ile..

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.Herkese hayırlı günler.

Öncelikle şunu söylemek gerekir ki kasa çok sancılı bir kasa. bir önceki devil red versiyonuna sahibim ve gerçek bir sıvı soğutma için uygun değil. Kasayı değiştireceksen çok farklı build tavsiyelerinde bulunabiliriz. Ancak bu kasada ısrarcı isen yapabileceğin en makul kurulum 360 lık radyatörü kasanın dışına asmak olacaktır. Kasayı değiştirip değiştirmeyeceğini söylersen ona göre bir başlangıç yapmak daha iyi olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.