Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.106
Cevap
80
Favori
295.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.V.O.42

• quote:

abı bısı soyluycem kızma o sıstem olmamıs o kasaya (bence)

Zamanla zamanla düzeltiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

Alıntıları Göster
    Senin daha yapacak çok şeyin varmış.. Bakalım benim yeni çalışma için son sipariş kaldı oda gümdrükte.

• quote:

quote:

anakart ve ıslemcı ıle basla abı bence 3930 k + rampage ıv lokum gıbı olur. D kasayada yakısır bende baya mod yaptım kasaya hala bıtmedı powerın pcı yuvalarına dik yerlestırdım alta 420 lık rad atabılıorum beya sleeve yaptm sonra dual d5 ve1 adet 5 bır adet te 15 lık kırmızı rezervuar aldım gpuyu 770 aldım onlara derecelı takor aldım on 5.25 lerı hellaflush kaladım sonra c70 ın mandallarıda hellaflush yaptım duz pleksı aldım da daha dukkana gıdemedım delcem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

anakart ve ıslemcı ıle basla abı bence 3930 k + rampage ıv lokum gıbı olur. D kasayada yakısır bende baya mod yaptım kasaya hala bıtmedı powerın pcı yuvalarına dik yerlestırdım alta 420 lık rad atabılıorum beya sleeve yaptm sonra dual d5 ve1 adet 5 bır adet te 15 lık kırmızı rezervuar aldım gpuyu 770 aldım onlara derecelı takor aldım on 5.25 lerı hellaflush kaladım sonra c70 ın mandallarıda hellaflush yaptım duz pleksı aldım da daha dukkana gıdemedım delcem

Alıntıları Göster
    elinde 5.25 lik rez olan varsa haber beklerim..bence temizlik yapacağım sistemi elim değmişken biraz 5.25 lik reez kullanayım diyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Ansızın kapıda beliren eloop lar

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Bakalım ne kadar rad fanı oluyormuş

Hocam testlere başladınız mı? Noctua ile bir kıyaslama yapsanız görünce ikilemde kaldım

Önümüzdeki hafta paylaşmış olurum sonuçları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

quote:

Ansızın kapıda beliren eloop lar

Bakalım ne kadar rad fanı oluyormuş

Hocam testlere başladınız mı? Noctua ile bir kıyaslama yapsanız görünce ikilemde kaldım

Önümüzdeki hafta paylaşmış olurum sonuçları.

Alıntıları Göster
    Elinde siyah bitspower 90 dereceli olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

Elinde siyah bitspower 90 dereceli olan var mı?

Alıntıları Göster
    http://www.techpowerup.com/191769/xigmatek-announces-aquila-micro-atx-chassis.html

güç kaynağının alt kısımda olması bence güzel olmuş. Beğendim kasayı

• Squadd kullanıcısına yanıt
    Fena durmuyor ama evga nin cikacak kasasi daha guzel bence. Su aralar asus rampage 4 extreme black editiona taktim biraz o gelirse yine buyuk kasaya geçeceğim gibi duruyor.

• Evganın kasa tr gelmez zatende. En azından Xigmatek prodigye alternatif olur. tr satışıda olur büyük ihtimalle.
    Asusun Black Edition bence en erken 2014. Ayrıca IB-E İşlemciler çıkmasına rağmen nerdeyse hiçbir firma yeni anakart duyurmadı :S
    Ve son nokta.ortalığı biraz karıştırayım

Evet zaten o zaman gibi cikacak ondan rahatim bu kasayi kullanirim biraz.
    Bu kasa tip olarak yandan bakinca pek guzel degil ama yinede hosuma gitti. Buyuk kasaya gecersem bunu siparis verebilirim.

• enthoo primo işlevsellik olarak güzel olmuş. ama dediğin gibi tipi bi garip olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

enthoo primo işlevsellik olarak güzel olmuş. ama dediğin gibi tipi bi garip olmuş
    Tipi mipi bilmem de 10 numara tanıtım videosu olmuş bu. Şuraya bu rad sığar mı ? nasıl tasarlasam diye milletin alıp kurmasını beklemeye gerek kalmadan rahat rahat proje oluşturulabilir.
  •  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

• quote:

Orijinalden alıntı: Squadd

Güzel kasa valla, ben beğendim. Almayı düşünsem 900D'ye tercih ederdim.
    Bu saatten sonra böyle kocaman kasalar almam tabi

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 1 Ekim 2013; 13:43:54 >

Onden tasarimda guzel aslinda biraz oynama ile yandan da goruntu duzeltilir. Tabi tr ye gelmesi imkansiz gibi o yuzden com heveslenmemek lazim.

• Almak isteyen için gelmesini beklemeye gerek yok, zaten gelmez ama 30euro kargoyla alınır. Kargosu vergisi dahil 700tl'ye falan geliyor toplamda. Yurtdışı satışında aralarında 90 euro civarı fark var dolayısıyla 900D'ye iyi alternatif.
    http://www.computeruniverse.net/products/90526500/phanteks-ethno-primo.asp

Bu arada isterse dünyanın en güzel kasası olsun mitx konseptli Evga Hadron'larda 200eu fiyat var. Çüş.
    Bitfenix Prodigy 70eu / F.Design arc mini 60eu / Hadron 200 Malzeme kalitesi iyidir falan filan, ne acaba Titanyum mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digitaldrop -- 1 Ekim 2013; 14:17:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

Almak isteyen için gelmesini beklemeye gerek yok, zaten gelmez ama 30euro kargoyla alınır. Kargosu vergisi dahil 700tl'ye falan geliyor toplamda. Yurtdışı satışında aralarında 90 euro civarı fark var dolayısıyla 900D'ye iyi alternatif.
    http://www.computeruniverse.net/products/90526500/phanteks-ethno-primo.asp

Bu arada isterse dünyanın en güzel kasası olsun mitx konseptli Evga Hadron'larda 200eu fiyat var. Çüş.
    Bitfenix Prodigy 70eu / F.Design arc mini 60eu / Hadron 200 Malzeme kalitesi iyidir falan filan, ne acaba Titanyum mu ?
    Bu kasa benimde epey hoşuma gitti işlevsellik açısından.Her şeyi düşünmüş adamlar neredeyse.Malzeme kalitesi de iyyise tadından yenmez.730 Tl ye geliyor fiyatı da iyi.En son benim paket vergisi olmasına ragmen ptt kapıya kadar getirmiş ama evde olmayınca gitmiş.Olsam kapıda vergiyi ödeyecektim. Öyle olursa gümrük yollarına düşmeye de gerek yok ama kasa için çagırırlar büyük ihtimal paket büyük oldugundan gitmek lazım

http://www.alphacool.com/advanced_search_result.php?keywords=Alphacool%20NB-eLoop&

Güzel olmuş.

900D ye beyaz epey yakışmış yanlız, şeytan dürtüyor

http://www.chiphell.com/thread-868266-1-1.html

[image][/image]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Kasa çok güzel oluyor beyaz ama kim boyayacak bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

elinde 5.25 lik rez olan varsa haber beklerim..bence temizlik yapacağım sistemi elim değmişken biraz 5.25 lik reez kullanayım diyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_82010963/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.