Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.105
Cevap
80
Favori
295.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İki hafta once Thermaltake water 3.0 pro aldım ve montajını yaptım. Oda sıcaklıgı yaklasık 27-30 derece arası. İşlemciyi su an @4.5 ghz de 1.452v ile kullanıyorum. Boşta 32-34 derece oyunlarda max 49 derece oluyor. Prime 95 testinde ise 60 dereceye sabitlendı. Sizce bu voltaj, bu saat hızları ile sıcaklık degerlerı normalmi?
  • Arkadaşlar GTX 770 Lightinig Siparişi verdim 1 adet 2 ay içinde tükenmez ise bir adet daha alıp SLI yapacağım blok siparişi vereceğim mantıklımı sizce ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Merhaba arkadaşlar. İki hafta once Thermaltake water 3.0 pro aldım ve montajını yaptım. Oda sıcaklıgı yaklasık 27-30 derece arası. İşlemciyi su an @4.5 ghz de 1.452v ile kullanıyorum. Boşta 32-34 derece oyunlarda max 49 derece oluyor. Prime 95 testinde ise 60 dereceye sabitlendı. Sizce bu voltaj, bu saat hızları ile sıcaklık degerlerı normalmi?

Merhaba.
    aynı işlemciyi kullanıyoruz.Ben custom sıvı soğutma ile 5062 Mhz.de en fazla 52-52 dereceleri gördüm.Normalde 34-36 arası geziyor oyunlarda 44 e kadar çıkıyor.
    Ama hazır kitler için sanırım o ısı normal.
    Hava soğutmaya göre İşlemciniz enaz 10-15 C.daha serin çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Arkadaşlar GTX 770 Lightinig Siparişi verdim 1 adet 2 ay içinde tükenmez ise bir adet daha alıp SLI yapacağım blok siparişi vereceğim mantıklımı sizce ^^

Bu kararından eminsen blok alırken 2 tane al özel seri kartların blokları bitebiliyor yenisinin çıkması 1-2 ay sürüyor yada çıkmıyor bazen. Ondan ilk başta stok yapmak iyi olur.
  • sıvı sogutma sistem kurdum Fakat sıvı kullanmadım
    Elektirik şirketlerinin Trafo sogutmak için kullandıkları ince bir yag kullandım
    sizce bir sıkıntı olurmu?
  • Sonuç ne peki sıcaklıları söyle
  • Tj.Max: 90°C
    CPU #0: 31°c Min 30°c Max. 35°c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makavell54 -- 2 Ekim 2013; 22:42:05 >
  • Patronage kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin bittiğinde güzel bir sistem olacaktır hayırlı olsun

bu kasa 2-3 ay önce geleceğini bilseydim..
  • Sistemden bir kaç görsel daha bu gün 2. 360lık radyatörü de ön tarafa taktım şuan tek eksiğim 1 adet daha ekran kartı ve 2 adet blok kısa süre içerisinde sistem tamamlanacak :) Sistem ana hatları ile tamamlandıktan sonra ışıklandırmasını yapmayı planlıyorum.

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği  Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 5 Ekim 2013; 20:59:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drserk

kolay gelsin bittiğinde güzel bir sistem olacaktır hayırlı olsun

bu kasa 2-3 ay önce geleceğini bilseydim..

Teşekkürler hocam :)
  • selam arkadaşlar,

güleceksiniz ama valla sayfayı daha yeni gördüm ve hemen katılmam gerektiğini düşündüm....
    sıvı soğutma sistemimi mayıs 2012de almanyadan getirtmiştim gayetde memnunum...

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği

• Hoş geldiniz

Derneğe kayıt için

- Aile Toplum kağıdı
    -Muhtarlıktan İkametgah belgesi
    -Sabıka Kayıt belgesi gerekmektedir

Tabiki latife ediyorum :) iyi vakit geçirmeniz dileklerimle
  • Patronage kullanıcısına yanıt
    sabıkasız olanlar alınmıyordu değil mi
  • quote:

sabıkasız olanlar alınmıyordu değil mi

Bu işlerle uğraşanların vardır elbet anakart işlemci leşleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

Hoş geldiniz

Derneğe kayıt için

- Aile Toplum kağıdı
    -Muhtarlıktan İkametgah belgesi
    -Sabıka Kayıt belgesi gerekmektedir

Tabiki latife ediyorum :) iyi vakit geçirmeniz dileklerimle

onlara gerek yok asıl önemli olan SAĞLIK RAPORU...
  • bugün haswell ile biraz oc deneyeyim dedim ama sıcaklıklar epey yüksek. cpu voltajı 1.225v, VCCIN 1.95v ile 4.5ghzde prime95 de 90-93 dereceleri görüyorum. bu nikel korozyonu buna neden olur mu? korozyon varken 2600k işlemci ile sıkıntım yoktu. montajı da kaç kere kontrol ettim ama bir öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 5 Ekim 2013; 22:36:28 >
  • drserk kullanıcısına yanıt
    O islemci icin o voltaj nasil bilemiyorum ama eger insanlar onu la 5 e yaklasirsa sicakliklarin normal bile denebilir. 4770 lerde macun sikintisi oldugu icin cok isiniyorlar. Icini acip degistirsen olmasi gereken yere iner ama garantisi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bugün haswell ile biraz oc deneyeyim dedim ama sıcaklıklar epey yüksek. cpu voltajı 1.225v, VCCIN 1.95v ile 4.5ghzde prime95 de 90-93 dereceleri görüyorum. bu nikel korozyonu buna neden olur mu? korozyon varken 2600k işlemci ile sıkıntım yoktu. montajı da kaç kere kontrol ettim ama bir öneriniz var mı?

ben 6 yada bir (yaz - kış) temizliği yaparım tüm kasayı söküp temizlerim...
    sıvı soğutma parçalarını bir kava ılık suyu koyup içine bir su bardığı kadar porçöz atıyorum 1 saat kadar beklettikten sonra tüm parçaları bir fırça yardımı ile temizliyorum...sonra tekrar duru su ile yarım saat 1 saat kadar duru su içinde bırakıyorum ama bu arada kovanın içine musluktan çok az su akıtıyorum...
    ne korozyon var nede başka bişey...sıvı olarakta saf su kullanıyorum ve özel renklendirici....

• Selamlar ,

2700k nin 5,3 GHZ de kalmasi ve 5,32 GHZ de sistemin donmasi normalmidir ? Yani cpu nun üst oc noktasini bulmus durumdamiyim ? Sadece limit nerede diye merak ediyorum . Water chiller kullanan biri 5,7 ghz gibi degerlar alabiliyor ( cpu ya bagli olarak saglam chip denk gelmis herhalde ) . 5300 mhz de aldigim Cinebench R15 benchmarkinda max. 70 derece gördüm . Prime 95 denemedim , denesem ucar giderdi herhalde cpu :)

Ayrica cpu + anakart + mosfet blok satip 4770k ve iyi bir z87 board alsammi diye düsünüp duruyorum , sistem aslinda yeterince güclü ama yinede kafama takiliyor ara sira .

Biri beni firenlesin :D

Kolay gelsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Selamlar ,

2700k nin 5,3 GHZ de kalmasi ve 5,32 GHZ de sistemin donmasi normalmidir ? Yani cpu nun üst oc noktasini bulmus durumdamiyim ? Sadece limit nerede diye merak ediyorum . Water chiller kullanan biri 5,7 ghz gibi degerlar alabiliyor ( cpu ya bagli olarak saglam chip denk gelmis herhalde ) . 5300 mhz de aldigim Cinebench R15 benchmarkinda max. 70 derece gördüm . Prime 95 denemedim , denesem ucar giderdi herhalde cpu :)

Ayrica cpu + anakart + mosfet blok satip 4770k ve iyi bir z87 board alsammi diye düsünüp duruyorum , sistem aslinda yeterince güclü ama yinede kafama takiliyor ara sira .

Biri beni firenlesin :D

Kolay gelsin ...

Durrrrr

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.