Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
805.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 gündür italya vize sonucu bekliyorum süreç baba uzun geldi normal midir? Daha önce Schengen vizeleri almıştım hepsi de 1 haftada sonuçlanmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt

Araya Paskalya girdi, Ramazan bayramı girdi. Bu hafta çıkar.

• Arkadaşlar merhaba, eşimle beraber Almanya'ya gideceğiz onun işten dolayı vizesi var bende şimdi vize başvurusu yapacağım fakat haziranın 12si falan gibi gitmeyi düşünüyorum şimdi idata üzerinden vize randevularına baktım fakat haziranın 16sından başlıyor ne yapabilirim? gün aşırı kontrol etsem iptal eden vs oluyor mu acaba tavsiyeniz nedir?

• tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Sabah aldım, 5 mayıs arkadaşım da 12 mayısa aldı. Gün içinde aralıklarla kontrol edin iptal eden oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BrKcNzN B kullanıcısına yanıt

Oh süüper hocam sevindim adınıza, evrakları kendiniz mi topluyorsunuz vize işlemleri ile uğraşan bir tanıdığınız var mı? yönlendirebilieceğiniz hiç aavrupaya gitmedim sadece 2017de Amerika seyahatim olmuştu.

• tomurcukk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kendim toplayacagım sitesinde gerekli evraklar kısmındakileri toplayacagım.

merhaba, ben de 6 nisan tarihinde başvurdum ancak hala beklemedeyim. Sizin 21 iş günü mü yoksa hafta sonunu da sayarak mı 21 gün oldu.

• kolpacino00 kullanıcısına yanıt
    Haftasonlarını da sayfım hocam. Yalnız bugun sms geldi buraya yazdıktan sonra kargoya verilmiş pasaportum

Hayırlı olsun olsun hocam, sonuç elinize ulaşınca buradan da paylaşır mısınız?

Tabiki de hocam iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

• aidana A kullanıcısına yanıt

yakın zamanda şirket araclığıyla başvuran oldu mu? Şirket banka hesap dökümünü paylaşmıyor gizlilik nedeniyle, bu evrak ve diğer evraklarla ilgili önerisi uyarısı olan olursa sevinirim

• 29 mart idata gayrettepe başvurduk çocuğum için hala bir haber yok 26 gün geçti

Güncelleme: Bugün kontrol ettiğimde pasaport idata ofisine geldiğini gördüm şuanda pasaportu almış bulunmaktayım

İlk başvurusu 16 yaşında turistik olarak 4 yıl vize verilmiş pasaport bitim tarihine kadar vize verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda28 -- 25 Nisan 2023; 16:25:41 >
  • Arkadaşlar bu aralar İstanbul'da randevu bulabilen var mı?

biz 2 hafta önce istanbuldan 2 günde aldık sizinki uzun sürmüş.birazda şans işi.

6 aylık verilmiş hocam bugun geldi pasaportum

Hayırlı olsun hocam biz de bekleyişteyiz darısı tüm bekleyenlere artık

• 2 haftadır idata sayfasından Antalya ofisinden sabahtan akşama kadar sürekli randevu almaya çalışıyorum ama başaramıyorum, en az 100 kere denedim. takvimde amerika vize başvusundaki gibi seçilebilecek günler de belli olmadığı için 2 aylık süreçteki her güne tek tek basıyorum, randevu bulamıyorum. bildiğiniz bir yöntem var mı?

• asaridere A kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara için de durum aynıydı sonra birden tüm günler açıldı. Açıldığı günün ertesi güne bile randevu alınabiliyordu. Her gün birkaç kez denemekten başka çare yok maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba herkese,

Almanya'dan aldığım iş teklifini kabul ettikten hemen sonra 11F Mavi Kart vizesi için başvuruda bulundum. Bugün tam 21 gün oldu fakat hala bir gün ataması yapılmadı.

Yakın zamanda ulusal vize başvurusu yapmış olan ve tarih ataması yapılan arkadaşlar var mı? Onların işlem süreleri ne kadar sürdü merak ediyorum.

• Merhabalar

Yeşil pasaport Schengen vize formunda özel pasaport olarak mı seçilcek yoksa resmi pasaport olarak mı? vfs global başvuru formunda resmi pasaport seçilmiş; kafam karıştı.

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.