Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
805.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır.

Sayfaya girdiğimde böyle yazıyor işlem başlamış sanırım bende 6 eylülde başvuru yaptım gidiş tarihim 17 eylül yetişmez anladığım kadarı ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quaresmania kullanıcısına yanıt
    Moral bozmak gibi olmasın ama ben yetişme ihtimali göremiyorum.
  • quaresmania kullanıcısına yanıt
    17 Ağustos'ta başvurmuştum hala elçilikte/konsoloslukta görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofnos3 -- 10 Eylül 2018; 10:35:56 >
  • Barkleys B kullanıcısına yanıt
    ben 10 ağustos cuma başvurdum. 14 ağustos salı günü konsoloslukta işleme alındı. 7 eylül kargoya verildi. hala elime ulaşmadı bekliyorum. sizin yetişme ihtimaliniz düşük gibi görünüyor ama umarım elinize ulaşır vaktinde.
  • geldiiii kargooooo sonundaaa. 6 ay vize vermişler. darısı başınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: dailek

geldiiii kargooooo sonundaaa. 6 ay vize vermişler. darısı başınıza
    Kaç günlük başvurmuştunuz

• 17 sinde başvurdum bende uçuşum 12 eylül 1.5 gün kaldı stres bastı. Muhattap olabilceğimiz kimsede yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me08

17 sinde başvurdum bende uçuşum 12 eylül 1.5 gün kaldı stres bastı. Muhattap olabilceğimiz kimsede yok.
    Kaderimiz aynı ... Başvuru tarihim 17/08 uçuş 13 . eylül şafak doğan güneş :)
  • Barkleys B kullanıcısına yanıt
    10 günlük
  • Bende 29 ağustosta başvurdum. Sanırım daha beklemem lazım :) Aşağıdaki yazı yazıyor hala başvurduğum gün işleme alındı.

Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarcı3434

Bende 29 ağustosta başvurdum. Sanırım daha beklemem lazım :) Aşağıdaki yazı yazıyor hala başvurduğum gün işleme alındı.

Siz başvurunuzu hangi şehirden yapmıştınız ?
  • jeopardy33 kullanıcısına yanıt
    İstanbul Harbiye'den yapmıştım.
    Siz nerden yapmıştınız?
  • Zarcı3434 Z kullanıcısına yanıt
    17 agustosta Gaziantep’ten başvuru yaptık.araya bayram girdi 29 ağustostan bu yana incelemede.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sonuçlanınca yaz burdan bakalım ne zaman çıkacak bizimkiler.
  • 14 agustosta basvuranlar ne durumda

• Arkadaslar ; pasaportlari uzun sure bekletip , ucak rezervasyon tarihlerinin gecmesini bekliyorlarmis , sonrada ongorulen gidis donus rezervasyonu yok diye red veriyorlarmis

• Atakan Saygin A kullanıcısına yanıt
    Atakan kardeş bu bilgiye nereden ulaştınız ? Uçak bileti yeniden alınabilen bişey yada tarihi değiştirilebilen birşey.zaten bir çok kişi rezervasyon yaptırmıyor mu ?

• Atakan Saygin A kullanıcısına yanıt
    Atakan kardeş bu bilgiye nereden ulaştınız ? Uçak bileti yeniden alınabilen bişey yada tarihi değiştirilebilen birşey.zaten bir çok kişi rezervasyon yaptırmıyor mu ?

• Benim arkadasi bi kac ay once bekletmisler ayni sekilde , tam 30 gun , sonrada ucak tarihi gecmis , red vermisler , gidis donus ucak rezervasyonundan . Bende daha yeni ogrendim yoksa 2 ay onceden basvururdum , benimde gidis gunu gecti simdi

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.