Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.257
Cevap
207
Favori
806.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atakan sadece o sebep değildirr öyle birşey yok. Ben 2 sene öncede başvurdum rezervasyon tarihim geçti ama 6 ay multi aldım. Ben geçen hafta konsolosluğu aradım zar zor ulaştım ve bana şunu dediler araya bayram girdi 10 gün geriden geliyoruz çok yoğunluk var dedi elimizden geldiğince hızlandırıyoruz cevabını aldım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeopardy33 kullanıcısına yanıt
    Haber var mı hocam sana ne durumdasın. Konsolosluğa ulaştım telefonla bir şekilde vize hakkında soru sormayın ne sorcaksanız sorun diyorlar :)

İdataya gidicem birazdan eğer gelmediyse rezervasyonları iptal edicem. Yarın sabaha yetişceğini düşünmüyorum.
  • Me08 kullanıcısına yanıt
    Günayıdın, hiç bir gelişme yok , bende yetişeceğini düşünmüyorum.umudu kestim.psikolojik olarak da hazırım.eur 7,5 lira diye bahane edip kendimi avutuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Otelle uçakları değiştirebilir almamıştım ordan sıkıntıdayım. Mail atıcam başka tarihe aktarmalarını talep edicem. Uçak biletlerinede cezasını ödeyip değiştircem artık. Euroyu ayırmıştım önceden. Eşimle yıllık izinlerimiz boşuna gitti. Pasaportlarda gelmedi başka yerede gidemeyiz şimdi. Son günler uçak biletleri ateş gibi. Ben gidip konuşayım bi idatayla ona göre vaziyet alayım :)
  • Birebir aynı durumdayız :( bende sözüm ona senelik izini eşimle Almanya’da değerlendirecektim.bu stresle bi anlamı yok.dediğiniz gibi pasaport olmayınca başka yere de gidilmiyor.olmadı kimlikle Kıbrıs yada Ukrayna yapacaz.hem daha rahat para harcarız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar. 04.09.2018 tarihinde Almanya için başvuru yaptım. Öngörülen gidiş tarihi 15.09.2018 ve dönüş tarihi 22.09.2018. Booking ile yaptığım rezervasyonun iptali bu gece itibarı ile ücretli olucak. Seyehat tarihim geçmek üzere. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  • ers812 E kullanıcısına yanıt
    bende 29.08.2019 de yaptım hala bekliyorum. Öngörülen giriş tarihim geçti ama davetiyem ve seyahat sigortam ekimin 10'una kadar. bakalım ne zaman çıkacak. Daha önce 2 kere aldım bu vizeyi ilk defa böyle bekliyorum. Diğerleri 4-5 gün sürmüştü ve haftasonuyla beraber bu kadar sürdü. Sizin konunuz hakkında ne desem bilemedim çünkü böyle birşey yaşamadım yanlış yönlendirmek istemem.
    Ağustosun ortasında başvurup bekleyen arkadaşlar hala var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarcı3434

bende 29.08.2019 de yaptım hala bekliyorum. Öngörülen giriş tarihim geçti ama davetiyem ve seyahat sigortam ekimin 10'una kadar. bakalım ne zaman çıkacak. Daha önce 2 kere aldım bu vizeyi ilk defa böyle bekliyorum. Diğerleri 4-5 gün sürmüştü ve haftasonuyla beraber bu kadar sürdü. Sizin konunuz hakkında ne desem bilemedim çünkü böyle birşey yaşamadım yanlış yönlendirmek istemem.
    Ağustosun ortasında başvurup bekleyen arkadaşlar hala var mı?
    ne yazıkki halen bekliyoruz ve süre daraldı.
    Merak ettiğim şey normalde 3-4 günde yapılan birşeydi bu olumlu yada olumsuz. Bu birkaç senede ne değişti de süre böyle dağ gibi oldu anlamadım.
  • Bende anlamadım bu durumu 17.08 de yaptığım başvurum hala konsoloslukta incelemede diyo ucusum 15.09 hala cevap yok tedirgin olmaya basladim

• Demo80 D kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşımda 14 ağustosta başvurmuş izmirden 31 ağustosta vize geliyor ben anlamadım bize izmirden yapıyor araya bayram giriyor toplasan 10 iş günü bile değil çözemedim durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zarcı3434

bir arkadaşımda 14 ağustosta başvurmuş izmirden 31 ağustosta vize geliyor ben anlamadım bize izmirden yapıyor araya bayram giriyor toplasan 10 iş günü bile değil çözemedim durumu
    Vay be ben bugün çalışma vizemi konsoloslukdan 1 gün sonra aldım almanya 2-3 haftada turist vizesi veriyor. Uğraşılmaz işte o yüzden 7 senedir asyadayım. Herşey basit.

• Okuldan kabulüm Ağustos'ta geldiği için 17 Ağustos'ta Ankara'dan başvurdum.

En son konsolosluktan 12 Eylül'den önce haber beklemeyin dendi.

Yalnız benim vize başvurum eğitim amaçlı idi.

Bileti almış olmama rağmen sunmadım etkilenmesin diye.

Uçuşum 17 Eylül'de bekliyorum, pasaportu elden alıcam.

Gelişme olursa yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 agustostaki basvurum sonuclandi 8.maddeden red itiraz etsem fayda eder mi.

• beybiger B kullanıcısına yanıt
    8. madde içeriği tam olarak nedir?

Aksini ispatlar bir belge varsa bence deneyin daha önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla belgeyi sağlayıp, olumlu dönüş alanlar var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiger

14 agustostaki basvurum sonuclandi 8.maddeden red itiraz etsem fayda eder mi.
    İtiraz etme hakkınız var. Nasıl itiraz edeceğinizi iDATA'ya danışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 11 Eylül 2018; 20:28:8 >
    Çalisan olarakmi basvurmustunuz , evraklaniriz neydi ? Daha once schengen vizeniz varmiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan Saygin

Çalisan olarakmi basvurmustunuz , evraklaniriz neydi ? Daha once schengen vizeniz varmiydi
    öğrenci olarak başvurdum,dayım istek yaptı tüm maddi herşeyini karşilicam dedi,burdanda babamın üzerinden sponsor gösterdim bankada para emekli belgesi sirket maas hesabı maaşı yüksek birde ve arsa tapuları,ilk basvurumdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innercircle

8. madde içeriği tam olarak nedir?

Aksini ispatlar bir belge varsa bence deneyin daha önceki sayfalarda gördüğüm kadarıyla belgeyi sağlayıp, olumlu dönüş alanlar var.
    geri döneceğime inanmamışlar.yarın bedelli askerlik başvuru belgemı ekleyerek dilekçe faxlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 11 Eylül 2018; 21:53:11 >
    Acik ogretimse kabul etmezler , normal okulsa okullar acilacagi icin kabul etmezler . Birde artik euronun fazla degerli olmasindan milletin gidip gelmiyeceğini dusunuyorlar. Adamlarda hakli almanyadaki asgari ucret bizim valilerin maasindan bile yuksek , ne diye gelsinler geri diye dusunuyorlar. Almanyda bi kac maas ile alinabilen arabalara Turkiyede 10 sene calisiyor insanlar . Bu yuzdende genclere bekarlara issizlere almanyanin buyusune kapilip geri donmezler diye vize vermiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.