Şimdi Ara

Visual Studio 2012 de setup Nasıl Yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu daha iyidir diye visual studio 2012 yükledim fakat derlemek için installshield yüklemek gerekiyor diyor. Yüklüyorum fakat bu sefer de setup olulşturulmuyor ya da ben beceremedim. Bunun yolunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
    Aksi taktirde visual studio 2010 yüklemek zorunda kalacağım yine...

Teşekkürler Saygılar...

:::Bir köy muhtarsız olmaz. Bir iğne ustasız olmaz, sahibsiz olamaz. Bir harf kâtibsiz olamaz, biliyorsun. Nasıl oluyor ki, nihayet derecede muntazam şu memleket hâkimsiz olur?
  • biz de muzdaripiz. ben de bakacaktım konu açmanız iyi olmuş.

Orijinalden alıntı: emek35

visual studio 2010 kullanın ? 2012 neden ihtiyaç duydunuz 2010 ihtiyaçları karşılar gibime geliyor ?

her türlü karşılar. ama yeni winrt sistemi için kod yazıyorsan ve yeni teknolojileri takip ediyorsan en yenisini kurmak istiyor insan. ama microsoft kendi desteklediği bir setup sistemini kaldırması hoş olmamış.

http://channel9.msdn.com/Series/Visual-Studio-2012-Premium-and-Ultimate-Overview/Visual-Studio-Ultimate-2012-Understanding-complex-code-with-Code-Map-ENU

bu özellikte biz diyagramları çiziyoruz o kodları mı yazıyor ? bir kurcalar mısınız vs2012 de

eğer böyle simulink gibi şekillerle bişeyler yapabiliyorsak 2012'ye geçeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IengineerI

hocam bende vs2010 varda
    sırf şu özellikten dolayı vs2012 geçmeyi düşünüyorum.

http://channel9.msdn.com/Series/Visual-Studio-2012-Premium-and-Ultimate-Overview/Visual-Studio-Ultimate-2012-Understanding-complex-code-with-Code-Map-ENU

bu özellikte biz diyagramları çiziyoruz o kodları mı yazıyor ? bir kurcalar mısınız vs2012 de

eğer böyle simulink gibi şekillerle bişeyler yapabiliyorsak 2012'ye geçeceğim.

esasında yazılmış kodların nerelerde kullanıldığını gösteriyor.

• yanlış birşey indirmiş olmayasınız,muhtemelen malware program tarzı bişey indirdiniz
    1.5 gblık dosya olması lazım, remedy sürümünü indirin, torrent sitelerinden
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.