Şimdi Ara

C# sınav takvimi hazırlayan program ile ilgili sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizce bu programın algoritmasını nasıl kurmalıyım kafamda şekillenen bi kaç yöntem var ama bana daha kısa şekilde yapabilecegim bi ihtimal var gibi

programda sınav başlangıc ve bitiş tarihleri olacak üniversitede 4 tane sınıf oldugunu düşünürsek 1 ci sınıfları kendi aralarında zamanların çakışması olmadan ayarlamalı hoca isimlerine göre fln ben bu şekilde düşündüm başka fikri olan varmı acaba

• Bunu öğrenciler mi kullancak ?

şöyle olabilir.Öğrenci derslerinin ortalaması sonra aldığı dersin not değerlerinin belirtilmesi .Not hesaplama olabilir yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: invertal

Bunu öğrenciler mi kullancak ?

şöyle olabilir.Öğrenci derslerinin ortalaması sonra aldığı dersin not değerlerinin belirtilmesi .Not hesaplama olabilir yanında

sanırım yanlış anladınız program hocalar tarafından kullanılacak gibi düşünülecek ve ögrencilerin panodan baktıkları sınav zamanlarını gösteren çizelgeyi hazırlayacak
  • istediğin çok detaylı bir program..
    1-) Bir sınıfta alttan alan, üstten alan faklı bölümlerden çap yapan bir çok öğrenci mevcut.
    2-) Bir hocanın birden fazla dersi oluyor ve birkaç tane farklı bölüme veriyor dersi.
    3-) Hocaların özel isteklerine göre de ayarlaman gerekiyor.

Bu sistemi çözmek düşündüğün kadar kolay bir algoritma değil.
    Seni korkutmak istemem ama bir yerden başla.. Çözemediğin yerlerde yardımcı olunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.