Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
33.911
Cevap
146
Favori
1.072.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

quote:

Orijinalden alıntı: ozzo27

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

XDA'da satış yapan Singapurlu kardeşin yolladığı replika bumper ulaştı nihayet elime. Kılıflardan oldum olası nefret eden biri olarak ilk defa bumper kullanıyorum, kılıfa göre çok daha iyi cihaza oturuşu. Umarım beklediğim korumayı sağlar. Arka güzel görünümünden feragat etmek zorunda kalmamak en önemli kriterdi benim için :)

Hocam fotoğraflarını koysan aslında çok iyi olurdu. Bu arada bumper üzerindeki ses aç-kıs ve power tuşları metal mi? Yoksa plastik mi? Ya da çizilmeye elverişli bir madde mi?

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Fotoğraf eklersen ve nasıl aldığını anlatırsan sevinirim

İşyerinde olduğum için alelacele çektim birkaç tane. Sondakiler makro çekimle ancak bu kadar çıktı. En azından bir fikir verebilir sanırım. XDA'da Çin'den getirten Singapurlu bir arkadaş gönderdi. disq yardımcı oldu sağolsun. Geçen hafta pazartesi yolladı, bugün bana teslim ettiler. Vol up-down ve power tuşlarına basmak müthiş kolaylaştı artık. 38TL'ye maloldu toplam.

Önder hocam hayırlı olsun bumper bence güzel bir seçim. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle, bu arada satış ile ilgili bilgileri ister burada ister özel mesajla paylaşabilirseniz çok sevinirim. Iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: saltooo

quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

Aldığım kılıf(arka sticker) ile ilgili email bugün geldi kargolanmış 7-14 iş günü içinde elime ulaşırmış umarım pişman olmam. bkz.

Hayırlı olsun benimde carbon siyah olanı sevdim ama TR de satılırsa alıcam size ne kadara mal oldu

kargo dahil 21 TL e mal oldu siyahı

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Turkcell internet kullanan warmi biri test yapip koyabilirmi su 42 mpbs olayi warmi gorelim vodo ile bn resimleri koymustum turkcell test yapan koyabilirmi

hocam yarın dual-carrier internet alıyorum turkcellden şu an elimde tek taşıyıcılı internet paketi var ve bu da çıktığım en yüksek hız

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

not: okulumda yaptığım bir test (istanbul-bahçelievler)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Turkcell internet kullanan warmi biri test yapip koyabilirmi su 42 mpbs olayi warmi gorelim vodo ile bn resimleri koymustum turkcell test yapan koyabilirmi

hocam yarın dual-carrier internet alıyorum turkcellden şu an elimde tek taşıyıcılı internet paketi var ve bu da çıktığım en yüksek hız

not: okulumda yaptığım bir test (istanbul-bahçelievler)

Bekliyorm hocam farki warmi su degeriniz bnimkiyle ayni ortalama deger bu...vodo da bu degeri aliyor yarin bekiyorm sizden yada baska yapan warsa dc ile test ama sizden de bekliyorm

• 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    08/02/2013 14:19:58

benim bumper istanbulda gösteriyor ptesiye ya da salıya elime gelir mi acaba
  • @oskis

Şu an kullandığım paket en fazla 7.2 mbit hız destekliyor ve ben bu paketle tam 2 katı hıza erişiyorum, yarın alacağım paket ise en fazla 42.3 mbit hızı destekliyor. O paket ile yapabileceğim hızı hayal ettikçe ağzım sulanıyor
  • quote:

@oskis

Şu an kullandığım paket en fazla 7.2 mbit hız destekliyor ve ben bu paketle tam 2 katı hıza erişiyorum, yarın alacağım paket ise en fazla 42.3 mbit hızı destekliyor. O paket ile yapabileceğim hızı hayal ettikçe ağzım sulanıyor

Hangi paketi alıcaksınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 9 Şubat 2013; 1:35:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Orijinalden alıntı: Hanoglu2

Sayın Nexux 4 kullanıcıları;

nexus 4 ile fotograflar çekip kalite ve performansını paylaşırmısınız.

Sitelerde profösyönel çekimler olduğu için yanıltabiliyor.

Teşekkürler

+1111

teknosa da görür görmez denemek amaçlı önce sarj ettirtip sonrada aldığım iki foto

gelişi güzel çektiğim bir foto :

telefonun hafızasından aldığım bir foto :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfTurk -- 9 Şubat 2013; 1:17:10 >

• Lockscreen e bildirimleri getiren, bildirim geldiginde otomatik isigi yanan bir app. Herkes cok begenecektir muhtemelen. Birkac arkadas da ekranin acilmasini istiyordu bildirim geldiginde. Ben kurdum cok basarili.

XDA Developers
    [APP][4.0] NiLS - Lock Screen Notifications
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2100219

•  ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

Avea ile Umraniyede dun aldigim hiz

• Birsry sormak istiyorum ben gecen hafta sonu nexus 4 aldim ama bilgisayara bagliyamadim sorun bendemi yoksa telefondami ?

• şurdaki bumper caseden alıp kullanan varmı ?
  • Amerika'dan Nexus4 getiren ya da getirten oldu mu?
    Güncel fiyatları nelerdir?
  • Arkadaşlar benim için önemli olan bir şeyi öğrenmek istiyorum. Telefonda mesajları yedekleme ve görüntüleyebilme bulunuyor mu? Taslak mesaj oluşturma var mı? Eskiden her telefonda standart basit şeylerdi şimdi bazı telefonlarda benim ki de dahil bulunmuyor. Benim için önemli bir ayrıntı?
  • lightflow kullanan arkadaşlar yardımcı olmuştu. tekrar bir şey soracağım. tüm ayarları aynı yapmama rağmen "cevapsız çağrılarda" ve "hotmail" uygulamasından gelen mail'lerde led bildirim ışığı yanmıyor. aynı durum twitter'da da geçerli.

sms'te yanıyor, whatsapp'te yanıyor, tapatalk'ta yanıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Arkadaşlar benim için önemli olan bir şeyi öğrenmek istiyorum. Telefonda mesajları yedekleme ve görüntüleyebilme bulunuyor mu? Taslak mesaj oluşturma var mı? Eskiden her telefonda standart basit şeylerdi şimdi bazı telefonlarda benim ki de dahil bulunmuyor. Benim için önemli bir ayrıntı?

Mesaj - Arama kaydı gibi verileri Titanium backup ile yedekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcan48

Birsry sormak istiyorum ben gecen hafta sonu nexus 4 aldim ama bilgisayara bagliyamadim sorun bendemi yoksa telefondami ?

Ayarlar sekmesi altinda bulunan gelistirici secenekleri ne girip usb hata ayiklama modunu aktif edip o sekilde baglanti kurmayi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

http://www.aliexpress.com/item/BRAND-NEW-SEALED-NEXUS-4-GOOGLE-SMART-PHONE-BUMPER-OEM-GOOGLE-CASE-BLACK-FREE-SHIPPING/716347549.html şurdaki bumper caseden alıp kullanan varmı ?

Ben sipariş verdim şuan posta da ay sonuna gelir gibi, satan eleman aralık ayında temin edeceğini söylüyor du ocak ayı başında da stoğa girdi alanların Feedbacklere bakıyorum 4 yada 5 yıldız veriyor çakma olsa herkes 1 basar diye düşünüyorum yada kaliteli bir imitasyon olduğu için iyi notu veriyor gelince göreceğiz bakalım, burdan resimlerini eklemeye çalışırım, burdan da bir arkadaş daha sipariş geçmişti onunki de postada sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

lightflow kullanan arkadaşlar yardımcı olmuştu. tekrar bir şey soracağım. tüm ayarları aynı yapmama rağmen "cevapsız çağrılarda" ve "hotmail" uygulamasından gelen mail'lerde led bildirim ışığı yanmıyor. aynı durum twitter'da da geçerli.

sms'te yanıyor, whatsapp'te yanıyor, tapatalk'ta yanıyor...

cevapsızlar ve hotmail için ana renklerden seçip dener misin, belki renk tercihini desteklemiyor, gerçi cihaz lightflowdaki hangi renkleri desteklemiyor bilmiyorum ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

http://www.aliexpress.com/item/BRAND-NEW-SEALED-NEXUS-4-GOOGLE-SMART-PHONE-BUMPER-OEM-GOOGLE-CASE-BLACK-FREE-SHIPPING/716347549.html şurdaki bumper caseden alıp kullanan varmı ?

Ben sipariş verdim şuan posta da ay sonuna gelir gibi, satan eleman aralık ayında temin edeceğini söylüyor du ocak ayı başında da stoğa girdi alanların Feedbacklere bakıyorum 4 yada 5 yıldız veriyor çakma olsa herkes 1 basar diye düşünüyorum yada kaliteli bir imitasyon olduğu için iyi notu veriyor gelince göreceğiz bakalım, burdan resimlerini eklemeye çalışırım, burdan da bir arkadaş daha sipariş geçmişti onunki de postada sanırım.

Evet hocam ben siparis verdim su anda istanbulda ggörünüyor

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.